Connect with us

ΑΣ

Μιλενκόσκι, Τακουρίδης για την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Τι σχολίασαν ο προπονητής και ο αρχηγός του Δικεφάλου

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μιλενκόσκι, Τακουρίδης για την πρόκριση του ΠΑΟΚ

Ο Άθλος Ορεστιάδας προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ στη Μίκρα και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι διότι πήραμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στόχος μας στο Λιγκ Καπ φέτος είναι να πάμε στους τελικούς, και είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν παίξαμε τόσο καλά σήμερα, το ξέραμε αυτό, διότι όπως είδατε και σήμερα δεν είχαμε στην διάθεση μας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, τον Βαν Ντεν Ντρις, ενώ και στις προπονήσεις αυτών των ημέρων δεν τον είχαμε στην διάθεση μας.

Λίγο καιρό πριν είχαμε έλλειψη στους ακραίους, τώρα τους έχουμε, αλλά δεν έχουμε στην διάθεση μας τον διαγώνιο μας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια παρουσιάζουμε καλή εικόνα, και τώρα προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά. Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, είχαμε πίεση διότι θέλαμε να προκριθούμε, ο Άθλος από την πλευρά του ήρθε εδώ να παίξει ελεύθερα, και έπαιξε καλά, πολύ καλύτερα απ’ ότι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην Ορεστιάδα.

Αυτός είναι ο λόγος που το παιχνίδι ήταν σκληρό. Όταν έχεις το παιχνίδι 2-0 υπέρ σου στα σετ, και στο τρίτο σετ έχεις προβάδισμα δύο πόντων στα τέλη, θα πρέπει να το κερδίζεις, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στους παίκτες μου, πρόκειται για έμπειρους παίκτες, αλλά στο μέλλον θα πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα σε αυτά τους είδους τα παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Γ. Τακουρίδης είπε:

«Ήταν δύο παιχνίδι πολύ κοντινά, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε παραπάνω πίεση σήμερα. Η μορφή του αγώνα έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίζει από το προηγούμενο. Εμείς έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, και όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις, και αυτό έγινε. Το μόνο που δεν είμαι ευχαριστημένος προσωπικά είναι ότι χάσαμε την συγκέντρωση μας στο τρίτο σετ και εκεί δώσαμε δικαίωμα στην άλλη ομάδα να μπει στο παιχνίδι. Μετά το γυρίσαμε υπέρ μας και ξανασυγκεντρωθήκαμε, αλλά νομίζω δεν πρέπει να γίνεται αυτό, ειδικά σε παιχνίδια νοκ-άουτ, διότι ρισκάρεις να γυρίσεις ένα παιχνίδι δικό σου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ