Connect with us

ΑΣ

Επιστροφή με στόχο το διπλό στον Βύρωνα

Στην έδρα του Αθηναϊκού δοκιμάζεται σήμερα ο ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Επιστροφή με στόχο το διπλό στον Βύρωνα

16η αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται σήμερα στις 14:00 στο Κλειστό Εργάνης στο Βύρωνα απέναντι στον Αθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις εβδομάδες, θέλοντας παράλληλα να επιστρέψει και στα θετικά αποτελέσματα. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 18 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Απέναντί του, ο Αθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τις Εσπερίδες με 57-67, και βρίσκεται ουραγός με 13 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του EOK TV στο YouTube.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, σχολίασε:

«Είχαμε τρεις εβδομάδες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να παίξουμε με το “μαχαίρι στα δόντια”, και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με τη νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Διπλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το αήττητο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες.

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ