Connect with us

ΑΣ

Αγγελίδης: «Απαράδεκτοι στο πρώτο δεκάλεπτο, μας κόστισε όλο το παιχνίδι»

Το σχόλιο του μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αγγελίδης: «Απαράδεκτοι στο πρώτο δεκάλεπτο, μας κόστισε όλο το παιχνίδι»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο PAOK Sports Arena με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Άγγελος Αγγελίδης στάθηκε πάντως και στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πληρώνουμε το κακό πρώτο δεκάλεπτο. Απαράδεκτοι. Η λέξη είναι απαράδεκτοι για το πρώτο δεκάλεπτο, δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό μας κόστισε όλο το παιχνίδι γιατί βλέπουμε ότι στα άλλα τρία δεκάλεπτα κερδίζουμε και όχι απλά κερδίζουμε αλλά είμαστε καλύτεροι. Βρήκαμε και απέναντί μας μία παίκτρια που έβαλε 7 στα 9 τρίποντα. Δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει στη ζωή της. Είναι καλή παίχτρια προς θεού, η Ντίνα (σ.σ. Σαρηγιαννίδου) είναι καλή παίχτρια με 37 αξιολόγηση γιατί και αμυντικά είχε 12 ριμπάουντ. Βοηθά πάρα πολύ την ομάδα της. Στις δύσκολες στιγμές σήμερα, όταν η μπάλα έκαιγε, και ενώ στην αρχή πήραμε πολύ σωστές αποφάσεις, στο τέλος δεν ήμασταν σωστοί. Χάσαμε πάρα πολύ εύκολα καλάθια, βολές, ήταν και κακή μέρα θα πω εγώ, κάπως έτσι έρχεται η ήττα. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μπροστά μας, θα δούμε τι θα φέρει στο τέλος της σεζόν.

Η Ουόκερ πονάει πάρα πολύ, δεν μπορεί να σηκώσει το κεφάλι της καν. Ελπίζω να γίνει καλά. Θα τονίσω ότι, για μένα προσωπικά, επειδή δεν μπορούσαν να μας σταματήσουν στο transition, δεχτήκαμε πάρα πολύ ξύλο. Δεν ανταπεξήλθαμε στο ξύλο, εμείς φταίμε, δεν φταίει κανένας άλλος. Φάγαμε πάρα μα πάρα πολύ ξύλο, δηλαδή, όλες έχουν μελανιές και οι μισές κουτσαίνουν. Αυτό είναι το μπάσκετ όμως, βέβαια, τιμωρήθηκαν δύο φορές ενώ θα έπρεπε να τιμωρηθούν παραπάνω, αλλά εντάξει αυτό είναι άλλο θέμα, δεν πειράζει. Ελπίζω να είναι καλά τα κορίτσια μου, μόνο αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή, την ήττα μπορούμε να την καλύψουμε, το να είναι υγιής όμως κάποιος άνθρωπος είναι πιο σημαντικό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Διπλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μου»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και το αήττητο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

«Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ' ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες.

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ