Connect with us

ΑΣ

Πέρασε… αέρας με τον κόσμο του από τη Δράμα!

Εξάρα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Πέρασε… αέρας με τον κόσμο του από τη Δράμα!

Το πρώτο βήμα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του έβδομου κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία της έκανε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που πέρασε… αέρας με 6-1 από τη Δράμα κόντρα στη Δόξα σε νοκ άουτ αναμέτρηση για το θεσμό.

Ο Δικέφαλος στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Σκίουροι – Άρης.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ με την Παπαδοπούλου με προβολή να κάνει το 0-1.

Στο 13′ ήρθε και το δεύτερο γκολ. Έξοχη συνεργασία μεταξύ Χαλατσογιάννη, Μήτκου με τελική αποδέκτρια την Γιαννακά που πλάσαρε για το 0-2.

Στο 36′ η Γιαννακά ήταν αυτή που «χτύπησε» ξανά για το 0-3 ξανά μετά από όμορφη συνεργασία των Χαλατσογιάννη, Μήτκου.

Στο 65′ ήρθε η ώρα της Βαρδαλή να προσθέσει στον πίνακα των σκόρερς. Κάθετη πάσα της Χαλατσογιάννη στην διεθνή παίκτρια του ΠΑΟΚ που πέρασε την αντίπαλη γκολκίπερ για το 0-4.

Στο 70′ οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-4 με την Μπαμπαλή.

Στο 78′ η Σιδηροπούλου έκανε το σουτ και στη συνέχεια της φάσης η Παπαδοπούλου πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία έγραψε το 1-5.

Στο 86′ η Χαλατσογιάννη διεύρυνε και άλλο το προβάδισμα του ΠΑΟΚ με όμορφο πλασέ για το 1-6.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις «ασπρόμαυρες» να πανηγυρίζουν την πρόκριση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο της Δράμας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο των νεαρών αθλητριών του Δικεφάλου, οι οποίες αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ Β’. Πιο συγκεκριμένα οι Ασκαρίδου (2009), Κυρανούδη (2008) και Μπαταούλα (2009), πήραν σημαντικά λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της πρώτης ομάδας.

«Στροφή» για τον Δικέφαλο στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος την Κυριακή απέναντι στις Σειρήνες Γρεβενών.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη (89′ Κυρανούδη), Αχμέντοβα, Μήτκου, Κοσκερίδου (87΄Μαυρίδου), Στράντζαλη (46′ Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (72′ Ασκαρίδου), Γιαννακά (87′ Μπαταούλα), Κατσάνου, Παπαδοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον εκτός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=nozTC363RZ0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Nάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

Κανείς δε ξεχνά το Νάσο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο ΑΣ  ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από επτά χρόνια!

Η ανάρτηση του ΑΣ:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»
27/04/2017-27/04/2024
7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ