Connect with us

ΑΣ

Θεοδωρίδης: «Θρηνούμε όλοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ…»

Σε δεύτερη μοίρα η νίκη στα Γρεβενά για τον προπονητή των «ασπρόμαυρων»

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Θεοδωρίδης: «Θρηνούμε όλοι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ…»

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας των Σειρήνων Γρεβενών με 3-0, μια νίκη που αφιερώθηκε στον αδικοχαμένο 14χρονο Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη.

Γι’ αυτό το λόγο και το αποτελέσματα πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον προπονητή του Δικεφάλου, Θαλή Θεοδωρίδη, που τόνισε ότι είναι μια μέρα θρήνου.

«Ήταν μία νίκη για την ομάδα μας, η οποία δεν μας επιτρέπει να την χαρούμε, όπως θα θέλαμε, διότι την επισκιάζει ο χαμός ενός νέου παιδιού, του Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη, και δη ΠΑΟΚτσή. Θρηνούμε όλοι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να εκφράσω τα δικά μου, αλλά και ολόκληρου του Συλλόγου, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο χαμός είναι πολύ μεγάλος δεν απαλύνεται εύκολα, δυστυχώς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα η οποία παλεύει για την σωτηρία της. Θέλαμε, έπρεπε και προσέξαμε πάρα πολύ την αγωνιστική μας συμπεριφορά, ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Προσπαθήσαμε, παίξαμε ορθολογικά από τα πλάγια, από τον άξονα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, σκοράραμε πολλά τέρματα, και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Είναι μία συνέχεια του παιχνιδιού κόντρα στην Δράμα, μία πολύ καλή εμφάνιση εξίσου, παίρνουμε άλλους τρεις βαθμούς, και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στον μεγάλο μας στόχο.

Έχουμε ακόμα δρόμο και δουλειά, να βελτιώνουμε την εικόνα μας αλλά και τις νέες παίκτριες τις οποίες θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι, και να γίνονται και εκείνες καλύτερες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών, και μας βοήθησε τα μέγιστα ώστε να φτάσουμε σ’ ένα ακόμα τρίποντο».

Από την πλευρά της, η επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, είπε:

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σ’ έναν αξιόμαχο αντίπαλο, όπως είναι τα Γρεβενά. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή τη νίκη όπως θα θέλαμε, καθώς όλα επισκιάζονται από τον χαμό του νεαρού φίλου του ΠΑΟΚ, Γιάννη από την Αλεξανδρούπολη. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ