ΑΣ
Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! (vids)
Σε ματς ζωής ή θανάτου ο ΠΑΟΚ έκανε break, μείωσε τη σειρά και έρχεται Θεσσαλονίκη για ισοφάριση
Έχει σφυγμό! Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με την πλάτη στον τοίχο, όμως κατάφερε να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού επικρατώντας με 3-1 σετ στο Μετς και μειώνοντας την ημιτελική σειρά των playoffs της Volley League σε 2-1.
Την Πέμπτη στις 17:00 στο PAOK Sports Arena ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την ισοφάριση της σειράς, ώστε να στείλει την υπόθεση πρόκριση σε πέμπτο ματς και πάλι στην Αθήνα.
Ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 7-11 και στη συνέχεια με 14-19 με επίθεση Ντεν Ντρις και μπλοκ από Σαμοϊλένκο και Τρούχτσεφ. Με τον Ρώσο κεντρικό ο Δικέφαλος έφτασε στο σετ μπολ (16-24) και με χαμένη επίθεση Κόβαρ διαμορφώθηκε το 16-25 για το 0-1.
<
Καλύτερο ξεκίνημα των γηπεδούχων με 7-3 στο τρίτο σετ. Οι πράσινοι διατηρούσαν τον έλεγχο (15-10) και ανέβασαν τη διαφορά (20-13). Η εικόνα δεν άλλαξε με τον Παναθηναϊκό με 25-20 να μειώνει σε 1-2.
Ο ΠΑΟΚ «ταρακουνήθηκε» και μπήκε με φόρα στο τέταρτο σετ (3-9). Οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά (10-13) με μια φάση που προκάλεσε την οργισμένη και δικαιολογημένη αντίδραση του Δικεφάλου για παράβαση που δεν καταλογίστηκε στον Κασαμπαλή, με τους ασπρόμαυρους μάλιστα να δέχονται και κόκκινη κάρτα που διαμόρφωσε το 11-13. Παρά τη νευρικότητα που προκάλεσαν οι αποφάσεις των διαιτητών, οι ασπρόμαυροι διατήρησαν την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητά τους και ανέβασαν ξανά τη διαφορά στο 15-19. Ο Τρούχτσεφ έστησε… τείχος στο μπλοκ και έκανε το 16-24, με τον ΠΑΟΚ με 18-25 να παίρνει τη νίκη με 1-3 σετ.
Ο Τρούχτσεφ έστησε… τείχος και με τέσσερα σερί μπλοκ έκανε το 16-24. Ο ΠΑΟΚ με 18-25 πήρε τη νίκη με 1-3 σετ.
Τα σετ: 16-25, 21-25, 25-20, 18-25
*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 5 άσσους, 42 επιθέσεις (45% αποτελεσματικότητα), 3 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων (22 χαμένα σερβίς) και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 2 άσσους, 47 επιθέσεις (57% αποτελεσματικότητα), 14 μπλοκ και 32 λάθη αντιπάλων (20 χαμένα σερβίς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Δημήτρης Ανδρεόπουλος): Κόβαρ 4 (4/17 επ., 70% υπ. – 70% άριστες), Ιερεσουέλο 1 (1/1 επ.), Ρανγκέλ 2 (2/4 επ.), Ερνάντες 18 (16/37 επ., 2 άσσοι), Βουλκίδης 7 (6/10 επ., 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 14 (11/20 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 60% υπ. – 50% άριστες) / Κοντοστάθης (λ, 57% υπ. – 29% άριστες), Κασαμπαλής, Πετρέας 4 (2/5 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μάρκου.
Π.Α.Ο.Κ. (Γιόσκο Μιλένκοσκι): Βαν Γκάρντερεν 13 (13/20 επ., 42% υπ. – 33% άριστες), Γαλιώτος 1 (1/2 επ.), Τρούχτσεφ 19 (15/30 επ., 4 μπλοκ, 27% υπ. – 19% άριστες), Βαν Ντεν Ντρις 19 (13/21 επ., 2 άσσοι, 4 μπλοκ), Λινάρδος 4 (2/3 επ., 2 μπλοκ), Σαμοϊλένκο 7 (3/6 επ., 4 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ, 39% υπ. – 11% άριστες), Σαλταφερίδης, Σιδηρόπουλος, Γάτσης.
Για την 6η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ PayspotLabraki αντιμετωπίζει τον Ερμή Ζωγράφου.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εμφατική νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 2-8, και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και αγώνα λιγότερο με 9 βαθμούς σε 4 αγώνες.
Απέναντί του, ο Ερμής Ζωγράφου, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Πύργο με 2-1, και βρίσκεται στην ένατη θέση με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες.
https://www.youtube.com/watch?v=2JoMSBTszYU
Ο ΠΑΟΚ... σκόρπισε την Κηφισιά επικρατώντας με 5-1 στους Νέους Επιβάτες για την 4η αγωνιστική της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Οι νταμπλούχες Ελλάδας έκαναν με άνεση το 4 στα 4 στο φετινό πρωτάθλημα.
Την ίδια ώρα τα... ευχάριστα έρχονταν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο, με την Ένωση να φαίνεται ότι μένει από νωρίς πίσω στην κούρσα του τίτλου.
Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και με γκολ των Γιαννακά (11′) και Γκατσάνιτσα (14′) πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ με 2-0. Οι παίκτριες του Θανάση Πατρικίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κυνηγώντας και τρίτο γκολ, αλλά σε μια αδράνεια της άμυνας στο 28′, σε κόρνερ της Κηφισιάς, δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα από τη Μελισσού για το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, καθώς η Γρηγοριάδου πραγματοποίησε σωτηρία επέμβαση σε τετ α τετ στο 44′.
Στο δεύτερο μέρος, οι Νταμπλούχες Ελλάδας κυριάρχησαν απόλυτα και πετυχαίνοντας αλλά τρία τέρματα ανά δέκα λεπτά με τις Γκούνη (69′), Βαρδαλή (79′) και Γκατσάνιτσα (89′), έφτασαν σε μια δίκαιη και ευρεία νίκη.
ΠΑΟΚ (Πατρικίδης): Γρηγοριάδου, Gačanica, Αργυρίου (79′ Μπουρονίκου), Γιαννακά, Μήτκου (74′ Γκιζάρη), Llopis, Δρακογιαννάκη (46′ Σχωρτσιανίτη), Γκούνη, Μπράμε, Μιχαήλ (66′ Βαρδαλή), Κιουρεξίδου (46′ Morris)
Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena με 69-65 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος πήγε στο 2-2 και παράλληλα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα (3-1).
Οι «ασπρόμαυρες» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι, εφαρμόζοντας με επιτυχία τόσο την άμυνα ζώνης όσο και τα ατομικά μαρκαρίσματα.
Παράλληλα, στην επίθεση είχαν σωστές επιλογές και καθαρό μυαλό σε όλα τα διαστήματα του αγώνα, βρίσκοντας τις λύσεις που χρειάζονταν για να διατηρούν το προβάδισμά τους.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 38-35, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Με συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και αποφασιστικότητα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν την πίεση μέχρι το τέλος και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 69-65.
Δεκάλεπτα: 18-23, 38-35, 55-52, 69-65
ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πέιτζ 17(2), Κυπριανού 6, Στούπα 8(2), Μπουτσούκη, Δούρβα 3(1), Βιντσιλαίου 7, Μπεκίρι 5(1), Μάρσαλ 6, Ντάικ 3, Τζόνσον 14(4).
Ολυμπιακός (Εντζόγια): Εβόντο 2, Σακελλαρίου, Πεντάντε 11, Καρλάφτη 14(4), Λάμπερτ 4, Αναστασοπούλου, Χριστινάκη 8, Κολλάτου 9, Μάλι 8(1), Φάνκαμ 9.




