Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Την… έσκισε! (vid)

Πάρτι του μεγάλου ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ με 0-3

PAOK24

Την… έσκισε! (vid)

Περίπατος του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ με το σύνολο του Γ. Τσαϊρέλη να επικρατεί με 3-0 σετ για την 13η αγωνιστική της Volley League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανεβαίνει στους 34 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση και στο μείον 2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ιδανικό το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ έχοντας πρωταγωνίστριες όλες τις παίκτριες του άρχισε να χτίζει σταδιακά μια υπέρ του διαφορά που συνεχώς αυξανόταν (9-12, 12-16, 13-19). Οι γηπεδούχες αντέδρασαν και μείωσαν στον πόντο 21-22, αλλά οι ασπρόμαυρες δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους και με 23-25 έκαναν το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-11 στο δεύτερο σετ, αλλά οι γηπεδούχες μείωσαν 14-15. Οι παίκτριες του Τσαϊρέλη πήραν ξανά σημαντικό προβάδισμα 16-21 με Μπάκα και άσο Ντε Βίβερ. Χωρίς να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι οι ασπρόμαυρες με 18-25 έκαναν το 0-2.

Με πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠΑΟΚ και στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 9-13, αλλά είδε τις γηπεδούχες να μειώνουν άμεσα 12-13. Άμεση αντίδραση των ασπρόμαυρων μετά το τάιμ άουτ του Τσαιρέλη για το 12-17. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμενε σταθερά μπροστά και στη συνέχεια με 16-22 και με 17-25 έφυγε νικητής με 0-3 σετ.

Για την 14η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο 18/1 θα φιλοξενήσει στη Μίκρα το Μαρκόπουλο στις 18:00.

Τα σετ: 23-25, 18-25, 17-25

*Οι πόντοι της ΑΕΚ προήλθαν από 1 άσσο, 41 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 13 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 6 άσσους, 36 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων.

Α.Ε.Κ. (Μπράνκο Γκάιτς): Γουεδέρινγκτον 16 (15/29 επ., 1 άσσος), Τρίνκοβα (0/6 επ.), Πολυνοπούλου 4 (4/6 επ.), Χαντάβα 8 (8/18 επ., 45% υπ. – 20% άριστες), Έντουαρντς 14 (13/30 επ., 1 μπλοκ, 50% υπ. – 29% άριστες), Φλιάκου 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ) / Τουλγαρίδου (λ, 57% υπ. – 36% άριστες), Ράπτη, Καββαδία 1 (1 μπλοκ).

Π.Α.Ο.Κ. (Γιάννης Τσαϊρέλης): Γιάσπερ 8 (7/13 επ., 1 μπλοκ, 76% υπ. -43% άριστες), Βαν Ντε Βίβερ 4 (2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μπάκα 12 (8/21 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ, 83% υπ. – 17% άριστες), Τερζόγλου 9 (6/8 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κριβόσισκα 7 (4/11 επ., 3 μπλοκ), Ντρπα 13 (11/29 επ., 2 άσσοι) / Ξανθοπούλου (λ, 83% υπ. – 44% άριστες), Αρμουτσή.

ΑΣ

Ηρωικός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Ολυμπιακό!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη της ομάδας μπάσκετ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τεράστια νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena με 69-65 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος πήγε στο 2-2 και παράλληλα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα (3-1).

Οι «ασπρόμαυρες» παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι, εφαρμόζοντας με επιτυχία τόσο την άμυνα ζώνης όσο και τα ατομικά μαρκαρίσματα.

Παράλληλα, στην επίθεση είχαν σωστές επιλογές και καθαρό μυαλό σε όλα τα διαστήματα του αγώνα, βρίσκοντας τις λύσεις που χρειάζονταν για να διατηρούν το προβάδισμά τους.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 38-35, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη. Με συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και αποφασιστικότητα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν την πίεση μέχρι το τέλος και έφτασαν στην τελική επικράτηση με 69-65.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Κηφισιά (Live Stream)

Ζωντανά ο αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 4η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στους Νέους Επιβάτες, την Κηφισιά.

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει την τέταρτη διαδοχική νίκη του, προκειμένου να κάνει το 4Χ4 και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Η Κηφισιά έχει ισορροπημένο ρεκόρ μέχρι στιγμής (1-1-1), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την ΡΕΑ εντός έδρας.

https://www.youtube.com/watch?v=8mCewIG6F-g

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: Κίνηση γεμάτη συμβολισμό από τα τμήματα χάντμπολ

Κανείς δεν ξεχνά τα αδικοχαμένα αετόπουλα από το δυστύχημα στη Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μια συμβολική κίνηση για να τιμήσουν τη μνήμη των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας προχώρησαν τα τμήματα χάντμπολ του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» αγωνίζονται πλέον με την ημερομηνία «27-1-26» στις φανέλες τους, αντικαθιστώντας το «4-10-99», που παρέπεμπε στην τραγωδία των Τεμπών και αναγραφόταν τα προηγούμενα χρόνια, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο ζωντανή τη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Συνεχίζοντας να τιμάνε τη μνήμη των αδικοχαμένων “αετόπουλων”, τα τμήματα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αγωνίζονται πλέον με φανέλες στις οποίες αναγράφεται η ημερομηνία 27-1-26.

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε γραμμένη στη φανέλα η ημερομηνία των Τεμπών (4-10-99), την οποία διαδέχεται η ημερομηνία του φετινού τραγικού συμβάντος στη Ρουμανία, όπου έχασαν τη ζωή τους επτά οπαδοί του Δικεφάλου.

Μια νέα συμβολική κίνηση των ομάδων της Ασπρόμαυρης Χειροσφαίρισης στη μνήμη των παιδιών που πέθαναν στον δρόμο για να είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ