ΑΣ
Μπήκε δυνατά, το «έχασε» στη συνέχεια
Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ηττήθηκε με 13-21 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Νεάπολη για την 10η αγωνιστική της Water Polo League των ανδρών.
Ο Δικέφαλος έμεινε στην 3η θέση με 21 βαθμούς και με αγώνα λιγότερο, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έφτασε στους 27 βαθμούς.
Οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου πήραν ένα προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν γρήγορα – από το δεύτερο οκτάλεπτο τα δεδομένα και διατήρησαν το προβάδισμα έως το φινάλε.
Οκτάλεπτα: 5-3, 2-6, 2-5, 4-7.
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα καθώς και το βίντεο του αγώνα, ΕΔΩ.
Κάκιστο ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στη volleyleague των ανδρών με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την ήττα με 3-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ.
Από το 5-5 και έπειτα του πρώτου σετ ο ΠΑΟΚ άρχισε να μην βρίσκει λύσεις με αποτέλεσμα να μείνει πίσω με 14-9 και εν συνεχεία με 17-11 με δύο σερί μπλοκ που δέχτηκε. Στο 19-13 ο Δικέφαλος μείωσε με Χαραλαμπίδη, Μαικόν σε 19-16 και αργότερα σε 23-21 με τον Βραζιλιάνο ακραίο και μπλοκ του Ρουκαβίσνικοφ. Ωστόσο, ο ΟΦΗ διατηρήθηκε μπροστά και με 25-22 έκανε το 1-0.
Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ καθώς από το 6-6 και μετά και πάλι οι Ηρακλειώτες ήταν αυτοί που ξέφυγαν και προηγήθηκαν 13-7 από επίθεση και μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε τρόπους να επιστρέψει με τον ΟΦΗ να διατηρείται μπροστά (17-12, 19-14). Με νέο σερί οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 25-18 και το 2-0.
Παρά το 1-4 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω με 10-7 στη συνέχεια. Τα σερί μπλοκ από Γκαζιάνι και Μπέργκερ ανέτρεψαν ξανά την εικόνα για το 10-11. Ο Δικέφαλος όμως βρέθηκε ξανά στο κυνήγι με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία για το 16-14. Οι ασπρόμαυροι επανήλθαν με το σετ να γίνεται θρίλερ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι με διαδοχικές ισοπαλίες. Με μπλοκ και δύο συνεχόμενα λάθη του ΠΑΟΚ όλα κρίθηκαν καθώς έγινε το 25-22 και το 3-0 στα σετ.
Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ Infotrust που επικράτησε με 19-13 του ΝΟ Χανίων στο Ποσειδώνιο για την 6η αγωνιστική της Water Polo League των γυναικών.
Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Γραικού με 5 γκολ, με την Μαμόγλου να ακολουθεί με 4.
Το σύνολο του Πάνου Βέργου ανέβηκε στους 12 βαθμούς, παραμένει στην 4η θέση και μένει να μάθει αν θα έχει ξανά... συγκατοίκους.
Περισσότερα σε λίγο...
Πρώτο σερβίς στη Volley League των ανδρών.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται εκτός έδρας από τον ΟΦΗ θέλοντας να ξεκινήσει θετικά στο νέο πρωτάθλημα.
Δείτε ζωντανά τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=m3cLDFTFO6M




