Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Αναστασιάδης: «Πλέον έχουμε γίνει ομάδα!»

Η αφιέρωση της νίκης στα αδικοχαμένα αετόπουλα και τα σχόλια μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αναστασιάδης: «Πλέον έχουμε γίνει ομάδα!»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 7-3 του Παναθηναϊκού στη Μίκρα για την 19η αγωνιστική της Futsal Super League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Τάσος Αναστασιάδης, δήλωσε:

«Πρώτα απ’ όλα, θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη σημερινή νίκη στους επτά αδικοχαμένους φίλους της ομάδας μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η αλήθεια είναι πως ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Δεν ξεκινήσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε. Το συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι ότι πλέον έχουμε γίνει ομάδα. Όλοι οι αθλητές αγωνίζονται για την ομάδα και όλοι θέλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρχονται οι επιτυχίες, ο καθένας κάνοντας αυτό που πρέπει».

Από την πλευρά του ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Λορέντζο Μουρανάκα, είπε:

«Αρχικά, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα πριν από μερικές εβδομάδες στη Ρουμανία. Σχετικά με το παιχνίδι, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα, καθώς είχαμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία και για το επίσης δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα».

ΑΣ

Αγγελίδης: «Τεράστια η προσπάθεια των παικτριών»

Όσα είπε μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιστορική η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 69-65 στο PAOK Sports Arena.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε:

«Αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή και ήταν το πιο σημαντικό για εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν να μπούμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι, αντιμετωπίζοντας κάθε δεκάλεπτο ξεχωριστά.

Όσο μέναμε προσηλωμένοι στην άμυνα, τόσο καλύτερα λειτουργούσαμε, καθώς πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι το κερδίσαμε μέσα από την αμυντική μας λειτουργία. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τα οποία μας είχαν κοστίσει στον προηγούμενο αγώνα. Παράλληλα, ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο τακτικό κομμάτι και καταφέραμε να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικές παίκτριες σε όλες τις θέσεις και αρκετές επιλογές σε κάθε γραμμή.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Η προσπάθειά τους είναι τεράστια. Όλες, ανεξαιρέτως, έδωσαν το 101% των δυνατοτήτων τους στο παιχνίδι. Δούλεψαν σκληρά και πάλεψαν όλη την εβδομάδα, προσπαθώντας να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Το μόνο που έχω να πω είναι μπράβο σε όλες!

Τώρα θα πάρουν και δύο ημέρες ρεπό, ως ένα μικρό δωράκι από εμένα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Πέρι Πέιτζ, είπε:

«Πιστεύαμε στη νίκη. Παρακολουθήσαμε κάποια παιχνίδια τους και θεωρήσαμε ότι υπήρχαν αρκετά κενά που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Παράλληλα, και εμείς είχαμε εκτεθεί την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα, οπότε γνωρίζαμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη και ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά τα τελευταία δευτερόλεπτα, έπρεπε απλώς να παραμείνω ψύχραιμη και συγκεντρωμένη. Ήξερα ότι η ομάδα μου με χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή και ότι οι συμπαίκτριές μου με εμπιστεύονταν πως θα ευστοχούσα στις ελεύθερες βολές. Είχα τη στήριξή τους και ήμουν σίγουρη ότι θα τις έβαζα, θα κερδίζαμε το παιχνίδι και θα εξασφαλίζαμε τη νίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πατρικίδης: «Ανταπεξήλθαμε και σε αυτό το παιχνίδι»

Τι είπαν Πατρικίδης, Γκατσανίτσα μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ασταμάτητη η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 της Κηφισιάς το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θανάσης Πατρικίδης, δήλωσε:

“Ξέραμε ότι η Κηφισιά έχει κάποιες δυνατότητες. Ωστόσο, καταφέραμε και σε αυτό το παιχνίδι να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε τη νίκη. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε για τη νίκη, δεν βλέπουμε κάτι άλλο. Αλλά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό”.

Η Μινέλα Γκατσανίτσα, τόνισε:

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πάλι όλες μαζί σαν ομάδα, μετά την επιστροφή από τις εθνικές και το ματς με τον Βόλο. Δείξαμε, για ακόμη μια φορά, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Βαριά εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον Ερμή Ζωγράφου με 7-1 για την 6η αγωνιστική της Futsal Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Δικέφαλο στο πρωτάθλημα, σε 5 αγώνες, καθώς οι ασπρόμαυροι που έχουν 9 βαθμούς, έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Την 7η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να φιλοξενήσει τον Κορυδαλλό.

https://www.youtube.com/watch?v=mTXsi7s0JJ8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ