Connect with us

ΑΣ

«Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί και στην πάλη…»

Ο Χάρης Μάλλιος, έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ απαντάει μέσω του PAOK24 στην καταγγελία του Παναθηναϊκού σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου και το ζήτημα της συμμετοχής των Κεσίδη, Τουνουσίδη στο Πανελληνίο Πρωτάθλημα.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Ο ΠΑΟΚ ενοχλεί και στην πάλη…»

Την απορία των ανθρώπων του τμήματος πάλης του ΑΣ ΠΑΟΚ προκάλεσε η ετεροχρονισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού στο θέμα της ενίσχυσης του Δικεφάλου με τους Αλέξανδρο Κεσίδη και Θεόδωρο Τουνουσίδη (Περισσότερα  ΕΔΩ), που ήρθε μέσω καταγγελίας του αθηναϊκού συλλόγου 20 ημέρες μετά την έγκριση των δύο μεταγραφών.

Φυσικά και το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ δε θα αφήσει αναπάντητη την καταγγελία του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη τοπόθετηση του συλλόγου. 

Από την πλευρά του, ο Χάρης Μάλλιος έφορος του τμήματος πάλης του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο PAOK24 έκανε ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αρχικά, ο κ. Μάλλιος εξήγησε ότι η καταγγελία του Παναθηναϊκού δεν αφορά την μεταγραφή των δύο αθλητών στον ΠΑΟΚ, αλλά την συμμετοχή τους στο Πανελληνίο Πρωτάθλημα. Ωστόσο, όπως τονίζει ο έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ οι δύο συγκεκριμένοι αθλητές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους, αφού ο ένας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο άλλος δεν έλαβε σχετική άδεια από τον προπονητή του, δεν θα έπαιρναν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μάλλιος τόνισε: “Οι μεταγραφές των δύο αθλητών θα γίνουν κανονικά. Η καταγγελία δεν έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Ωστόσο, οι αθλητές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δε θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όμως οι μεταγραφές εγκρίθηκαν στις 30/12 και σήμερα έχουμε 18/1. Γιατί έγινε τώρα η καταγγελία του Παναθηναϊκού; Μήπως επειδή γνώριζαν ότι δεν θα κατέβουν οι αθλητές στους αγώνες;” και εν συνεχεία πρόσθεσε:

“Οι αθλητές που απέκτησε ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο για ένα Σαββατοκύριακο όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Κεσίδης είναι 20 χρονών και έχει πολλά χρόνια πάλης μπροστά του. Φυσικά και θα τους θέλαμε να συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ωστόσο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να χτίσει ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι ενοχλεί και στην πάλη και ίσως η ανακοίνωση αυτή να το αποδεικνύει. Η πολύ φασολάδα βλάπτει… Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει στις τάξεις του ΠΑΟΚτσήδες αθλητές. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος παγκόσμιος”.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Nάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

Κανείς δε ξεχνά το Νάσο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Ο ΑΣ  ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από επτά χρόνια!

Η ανάρτηση του ΑΣ:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»
27/04/2017-27/04/2024
7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κερδίζει και το σηκώνει!

Ο ΠΑΟΚ για διπλό τίτλου σήμερα στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι για το κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαστε διατεθειμένες να αποδώσουμε το ίδιο καλά και να κερδίσουμε ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα η σωματική κούραση είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο που μας δίνει το τρίποντο και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας κάνει να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως τελικό».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ