Connect with us

Το PAOK24 στον Libero

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο PAOK24

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το PAOK24 στον Libero

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η σημερινή εκπομπή του PAOK24 στον Libero 107,4.

Ήταν μία ακόμη γεμάτη εκπομπή με… Τούντορ, μπάσκετ και συνέντευξη Ζουρνατζίδη, αλλά και πολλά άλλα.

Ακούστε εδώ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Μία επιστροφή και μία απουσία

Τα δεδομένα για τον Βόκολο με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (17:00).

Ο Λεωνίδας Βόκολος, καταστρώνει τα πλάνα του και θα καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Νταβίντ Σιμόν να είναι ξανά στη διάθεσή του.

Ο Σιμόν εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Φάνης Τζανδάρης δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός, με τη Λαμία να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μία τελευταία προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους: BetBuilder σε απόδοση 5.70

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Bet Builder του Freetips247 από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους με τη «Γηραιά Κυρία» να έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Η Γιουβέντους ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού και με γκολ των Κιέζα και Βλάχοβιτς πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια επικρατώντας 2-0.Κακό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που μπορεί να θυμάται κανείς ένα πέναλτι που πήρε η Γιουβέντους (14′) αλλά ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και έδειξε όφσαϊντ.

Στο 40ο λεπτό μια αδύναμη κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο κατέληξε στο δοκάρι του Περίν ενώ ένα σουτ του Ραμπιό (45+) μπλόκαρε εύκολα ο Μανδάς.Στο δεύτερο ημίχρονο μίκρο-αλλαγές τακτικά στο κέντρο από τον Αλέγκρι βοήθησαν την Γιουβέντους να πάρει μέτρα, να γίνει πιο δημιουργική και να πρεσάρει καλύτερα.

Βοήθησαν να έρθουν δύο γκολ από Κιέζα (50′) και Βλάχοβιτς (64′) για να πάρει με το τελικό 2-0 καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Οι «Μπιανκονέρι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες στη Serie Α κόντρα σε Τορίνο (0-0), Κάλιαρι (2-2) με συνέπεια να βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη Μίλαν. Μάλιστα κόντρα στην Κάλιαρι μέχρι το 61΄ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά ισοφάρισαν με τους Βλάχοβιτς και αυτογκόλ του Ντοσένα.

Από την άλλη πλευρά η Λάτσιο βρίσκεται σε καλή κατάσταση εσχάτως, καθώς νίκησε την Σαλερνιτάνα (4-1) και την Τζένοα εκτός έδρας (0-1). Η Λάτσιο βρίσκεται στην 6η θέση, αλλά δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο έχοντας δύο ματς περισσότερα σε σχέση με τη Ρόμα που βρίσκεται από πάνω της.

'Έτσι για το Builder:

Θα βασιστούμε αρχικά στο εύρος των 2-3 τερμάτων μεταξύ των δύο ομάδων. Έχει επαληθευτεί τέσσερις φορές στα έξι πιο πρόσφατα ματς των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο», ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Λάτσιο είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και ως εκ τούτου περιμένουμε μεγαλύτερη επιθετική δραστηριότητα. Θα στραφούμε στο Over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στη Γιουβέντους να αντιμετωπίσει πιο συντηρητικά την αναμέτρηση, ενώ η Λάτσιο θα πρέπει να προσεγγίσει με προσοχή το ματς. Πάμε με το Under 1.5 στο Α΄ Ημίχρονο.

Κλείνουμε την τετράδα με το Over 9.5 κόρνερ στον αγώνα, καθώς υπάρχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της Λάτσιο να επιτεθεί, ενώ η Γιουβέντους μπορεί να πάρει κόρνερ ακόμα και στην κόντρα.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com:

Bet Builder:

Λάτσιο-Γιουβέντους: 2-3 γκολ (1.95)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Λάτσιο Οver 0.5 γκολ (1.42)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. (1.32)

Λάτσιο-Γιουβέντους: Over 9.5 κόρνερ (1.78)

Απόδοση: 5.70

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ