Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει την… τιμητική του, από τη στιγμή που άρχισε να παίζει και να σκοράρει και με συνέντευξη του, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη ως τώρα.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»

Ο Άκπομ μίλησε στην «Daily Mirror», για τον εαυτό του, τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

«Όταν αρχίζεις να παίζεις τα πάντα γίνονται καλύτερα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν από τα μεγαλύτερα της καριέρας μου. Εδώ, είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σα θρησκεία και είναι η πρώτη φορά που έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ο κόσμος μας περίμενε για χρόνια αυτό το παιχνίδι. Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Ήταν υπέροχο που σκόραρα κι έκανα χαρούμενους τους πάντες. Πήγα να φάω στην πόλη και όπου πήγαινα, με σταματούσαν άνθρωποι για να με ευχαριστήσουν. Τους έδωσα πολύ χαρά κι έκλαιγαν!» είπε αρχικά ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Συνεχίζοντας, ο Άκπομ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ, μετά από 34 χρόνια, στη δική του πρώτη σεζόν στην ομάδα. «Στην πρώτη μου σεζόν, να γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι κάτι τρελό, κάτι υπέροχο. Απλά προσπαθώ να είμαι μέρος της ιστορίας. Είμαστε στο σωστό δρόμο και αν μπορούμε να το κερδίζουμε, θα είναι κάτι τεράστιο. Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο Άκπομ

Όσο για την πίεση που βιώνει στη Θεσσαλονίκη; «Είναι τρελό. Υπάρχει πολλή πίεση. Αλλά μπορείς να κάνεις ένα πράγματα από τα δύο. Να κρυφτείς ή να εμφανιστείς και να τη χρησιμοποιήσεις ως κίνητρο. Σκέφτομαι «ουάου υπάρχουν 30.000 άνθρωποι που με βλέπουν να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα». Είναι κάτι τέλειο. Την πρώτη φορά που βγήκα στο γήπεδο, άκουσα ένα πυροτέχνημα να φεύγει από την κερκίδα και πήδηξα! Δεν ήμουν συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο στην Αγγλία» ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος στο τέλος, μίλησε και για άλλες ανάλογες εμπειρίες που είχε στο πρόσφατο παρελθόν, όσον αφορά τους στόχους των ομάδων.

«Ήμουν στην ίδια κατάσταση δύο φορές, όταν ήμασταν κοντά στα πλέι οφ ή στην άνοδο, με τη Χάλ και τη Μπράιτον και ξέρω το συναίσθημα. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη σεζόν και τα παιχνίδια απλά θα… πετάξουν. Και προτού το αντιληφθείς, θα έχει τελειώσει» είπε ο Άκπομ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ