Connect with us

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

Τις στιγμές αγωνίας που ζει τις τελευταίες ημέρες περιέγραψε ο πατέρας του Ζιλ Μπιανκί, Φιλίπ, σε δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport.

Στέργιος Αναστασιάδης

Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπιανκί

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο ξέρουμε ότι μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν ότι ο Ζιλ έχει πεθάνει», τόνισε ο πατέρας του πιλότου της Marussia και συνέχισε:

«Δεν θα τα παρατήσει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Μπορώ να το δω. Το πιστεύω», τόνισε και πρόσθεσε:

«Του μιλάω και ξέρω πως με ακούει. Οι γιατροί μας είπανε ότι ήδη είναι ένα θαύμα που επέζησε μετά από μια τέτοια σύγκρουση. Κανείς δεν έχει ζήσει μετά από ένα τέτοιο χτύπημα και με τέτοιο τραύμα. Αλλά το Ζιλ δεν θα τα παρατήσει.

Ο προπονητής του, μου λέει ότι εάν υπάρχει ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να το ξεπεράσει, τότε αυτό είναι ο Ζιλ».

Ο πατέρας του Ζιλ Μπιανκί αναφέρθηκε και στη στήριξη που έχει από τους άλλους πιλότους της Formula 1.

«Μας άγγιξε… Τους ευχαριστούμε όλοι. Πολλοί από αυτούς έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Ο Αλόνσο, ο Μάσα και άλλοι… Ο Χαμιλτον μου έστειλε ένα e-mail στο οποίο λέει ότι θέλει να γνωρίζει εάν μπορεί να κάνει κάτι, να του το πω. Ο Ρόσι και ο Μάρκες από το Moto GP το ίδιο», τονίζει ο Φιλίπ Μπιανκί.

Πηγή: Sportylife.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία με την τακτική στο επίκεντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα και να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ