Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μίσιτς»

Την περίπτωση του Γιόσιπ Μίσιτς εξετάζει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουπ, σύμφωνα τουλάχιστον με φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Πορτογαλία τις τελευταίες ώρες.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Μίσιτς»

Πρόκειται για τον 24χρονο Κροάτη χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως “εξάρι” όσο και ως “οχτάρι”, τον οποίο ο σύλλογος της Λισαβόνας αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ριέκα έναντι 2,65 εκ. ευρώ. 

Έκτοτε βέβαια ο (δύο φορές διεθνής με την Κροατία) Μίσιτς φόρεσε μόνο 9 φορές τη φανέλα της Σπόρτινγκ σε επίσημα παιχνίδια και έχει καταγράψει μόλις 220 αγωνιστικά λεπτά στο ενεργητικό του, ενώ νωρίτερα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ριέκα, Όσιγιεκ και Σπέτσια. 

Για όσους έχουν καλό… μνημονικό, το όνομα του Μίσιτς βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ και τη δεδομένη χρονική στιγμή για την απόκτησή του εμφανίζεται να ενδιαφέρεται και η Όσιγιεκ, ενώ τον περασμένο Αύγουστο η Σπόρτινγκ εξέφρασε την πρόθεση να τον συμπεριλάβει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην πρόταση που έκανε στον ΠΑΟΚ για απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. 

Βλέποντας πάντως κανείς τις φετινές επιδόσεις του Κροάτη, αντιλαμβάνεται εύκολα πως ουσιαστικά είναι ένας… ανενεργός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί καιρό για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, καθώς τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για 59 λεπτά στη νίκη της Σπόρτινγκ εις βάρος της Σετούμπαλ στις 18 Αυγούστου, για 13 λεπτά στην εντός έδρας νίκη επί της Μαρίτιμο στις 29 Σεπτεμβρίου και για 1 λεπτό στη νίκη εις βάρος της Τσάβες με 2-1 στις 11 Νοεμβρίου, εμφάνιση που ήταν και η τελευταία του έως σήμερα με τα “πράσινα” της Σπόρτινγκ. 

Το μόνο σίγουρο βέβαια στην όλη περίπτωση είναι πως η Σπόρτινγκ “καίγεται” να παραχωρήσει τον 24χρονο Κροάτη χαφ με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ δεν αποκλείεται η “σύνδεσή” του με τον ΠΑΟΚ να έχει να κάνει αποκλειστικά με την παρουσία του Μάριο Μπράνκο στον Δικέφαλο, ο οποίος σαφέστατα γνωρίζει την ποδοσφαιρική αγορά της πατρίδας του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επιστροφές με ΑΕΚ

Η σημασία του αγώνα και ο «βασικός» κορμός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με τη Λαμία, το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ, έχει πάρει οριακό χαρακτήρα.

Την Τετάρτη παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σουαλιό Μεϊτέ, έμειναν εκτός για να πάρουν ανάσες και όπως όλα δείχνουν αμφότεροι, θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Τάισον, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο στη Λαμία, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που την Τετάρτη, εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται αρκετά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα, σε σχέση με την κάκιστη εικόνα της περασμένης Τετάρτης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να περιμένει να δει σαφώς καλύτερη απόδοση στο επερχόμενο ντέρμπι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ