Connect with us

Uncategorized

Και τώρα μπορείτε, να πάτε να κρυφτείτε!

Κοιμηθείτε! Δεν θα… χάσει! Είναι κατανοητό, ο ΠΑΟΚ έχει γίνει ο εφιάλτης σας. Άσχημα νέα, το καταλαβαίνω. Ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε τον Αστέρα Τρίπολης και έκανε ένα τεράστιο βήμα για να κατακτήσει αυτό που του κλέψατε πέρσι με τον πλέον άνανδρο, αναίσχυντο και σιχαμερό τρόπο!

Στέργιος Αναστασιάδης

Παρά την απίστευτη πίεση που τους ασκήθηκε από εχθρούς και «φίλους», ο Ράζβαν Λουτσέσκου, οι ποδοσφαιριστές του έφεραν εις πέρας, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, μία πολύ δύσκολη αποστολή, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ απέναντι στο σκληροτράχηλο συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω υπέπεσε σε ένα ακόμα ατόπημα εις βάρος του ΠΑΟΚ και κυρίως του συναδέλφου του, Ράζβαν Λουτσέσκου, στέλνοντας για δηλώσεις τον βοηθό του αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Και τώρα, σιωπή! Σιωπή στο λιμάνι, σιωπή στην Αγιά Σοφιά, σιωπή απ΄ όσους αρρωσταίνουν στην ιδέα να δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, σιωπή από τα εξαπτέρυγα και τα παπαγαλάκια του συστήματος, σιωπή από τους «φίλους» του ΠΑΟΚ που περίμεναν και περιμένουν με το δάχτυλο… στο πληκτρολόγιο την «στραβή». Είπαμε κοιμηθείτε, δεν θα χάσει!

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί: Ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει το μισό του πρωταθλήματος, με 14 (δέκα τέσσερις) νίκες, 1 (μία) ισοπαλία και ΚΑΜΙΑ ήττα! Eπτά νίκες στα επτά έως τώρα παιχνίδια στην Τούμπα, επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οχτώ έως τώρα παιχνίδια μακριά από αυτή. Είπατε τίποτα; Και τι να πείτε. Μόνο ο Ατρόμητος μπορεί να υπερηφανεύεται πως κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τους περσινούς Πρωταθλητές και Κυπελλούχους!

Κάποιοι θα συνεχίσουν βέβαια να διατυμπανίζουν πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάποιοι άλλοι θα εξακολουθούν να ξευτιλίζονται αποκαλώντας τον ΠΑΟΚ… χαλίφη, κάποιοι θα συνεχίσουν να προσπαθούν με νύχια και με δόντια (και σηκωμένες σημαίες) να σταματήσουν την προέλαση των «ασπρόμαυρων»! Κάντε μια βόλτα στο διαδίκτυο, εγγυημένα θα… γελάσετε και θα περάσετε ευχάριστα!

Ασφαλώς και το πρωτάθλημα δεν τελείωσε στην Τρίπολη! Στην πιο κομβική ωστόσο «στροφή» του πρωταθλήματος και ενώ τους φορτώθηκε μία απίστευτη (και παράλογη) πίεση, ενώ ήταν στο +8 (+10 στο χορτάρι) από τον βασικό ανταγωνιστή  τους, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έκλεισαν τα αυτιά τους, έσφιξαν την γροθιά τους, βρήκαν στο δεύτερο ημίχρονο την αγωνιστική και ψυχολογική ισορροπία που τους στέρησε ο Κορίνθιος Κωνσταντόπουλος και διέλυσαν με εκκωφαντικό τρόπο τις ονειρώξεις όλων αυτών που έχουν ρημάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μισό αιώνα!

Προς συμμορίτες, εκβιαστές, μέλη εγκληματικών οργανώσεων, ηθικούς αυτουργούς επιθέσεων σε διαιτητές και εμπρησμών φούρνων και εξοχικών κατοικιών, μπλεγμένους σε στημένους αγώνες, λάτρεις των… πακιστανικών τηλεφώνων, δεκανίκια, «δημοσιογράφους», προπαγανδιστές, ανίκανους (;) διαιτητές, ψεύτες, κλέφτες, ηθοποιούς, τρομοκρατημένους: Κοιμηθείτε είπαμε, δεν θα… χάσει!   

Πως το έγραφε να δεις εφημερίδα που προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας που πήρε το περσινό πρωτάθλημα γιατί ακυρώθηκε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ και τρομοκρατήθηκε, με την αμέριστη βοήθεια των Κομίνη και Ποντίκη, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Παναχαϊκή; «Ξεγύμνωμα ΠΑΟΚ στην Πάτρα, τον γλέντησε η Παναχαϊκή που μπορούσε άνετα να βάλει άλλα δύο γκολ, για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο είναι το να βλέπεις ότι βρίσκεσαι τόσο πίσω στη βαθμολογία από αυτό το χάλι».

Αμ οι άλλοι; Στην εφημερίδα… τρία σε ένα; «Μεγάλα ζόρια για Ράζβαν», «Ξυπνάει ο εφιάλτης για Ράζβαν» και… δώς΄ του άρθρα «δεν μπορεί χωρίς Πρίγιοβιτς, θα τερματίσουν δέκα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό». Να μην παραθέσω… διαδικτυακά «σκουπίδια» που διαβάζουμε σε καθημερινή βάση. Θα χαθεί η μπάλα. Είπαμε όμως. Ποιοι έχασαν την ντροπή για να την βρουν οι αιώνιοι κακομαθημένοι και οι… Φαταούληδες; Εσείς μην κοιμηθείτε, συνεχίστε να ξευτιλίζεστε!

Όσον αφορά τους «φίλους» του ΠΑΟΚ που περίμεναν με αγωνία το στραβοπάτημα του Δικεφάλου στην Τρίπολη για να εξαπολύσουν χωλή εναντίον της ίδιας της ομάδας, του Ράζβαν Λουτσέσκου, των ποδοσφαιριστών, των στελεχών της ΠΑΕ, ακόμα και της οικογένειας Σαββίδη, υπομονή! Θα έρθει κάποια στιγμή η ήττα που θα σας επιτρέψει να… ξεσπαθώσετε μέσω πληκτρολογίου ή μέσω ενός τηλεφώνου, μιλώντας με… ειδήμονες που είτε δεν μπορούν να στεριώσουν ούτε σε ομάδα χαμηλών κατηγοριών τοπικών πρωταθλημάτων είτε… αυτογιαουρτώνονται και αυτομελώνονται!

Εννοείται πως τη ζωή του ΠΑΟΚ την κάνει πιο δύσκολη και ο… ίδιος ο ΠΑΟΚ. Ποιος θα πει το αντίθετο; Οι παραλείψεις και τα λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στη χάραξη ξεκάθαρου πλάνου και στρατηγικής σε ότι αφορά το αμιγώς ποδοσφαιρικό τμήμα, σε συνδυασμό με τα αργά αντανακλαστικά, βγάζουν μάτι! Άλλο κριτική όμως, ακόμα και αν αυτή είναι σκληρή και άλλο ισοπέδωση των πάντων!  

Έμειναν ακόμα 15 τελικοί για το πρωτάθλημα και ακόμα έξι τελικοί για το Κύπελλο! Μόνος δρόμος για τον ΠΑΟΚ, η συσπείρωση. Μπορεί η Τούμπα να έχει τριάντα χιλιάδες κόσμου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο και σε όλα τα ματς που θα ακολουθήσουν;

Προσοχή! Το σύστημα δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να βάλει εμπόδια στον ΠΑΟΚ, το γνωρίζετε όλοι φαντάζομαι. Τουναντίον, θα πολεμήσει μέχρι το ύστατο σημείο, εκτός του ότι θα λυσσάξει για να μειώσει την περηφάνια και τη χαρά των απανταχού φίλων του Δικεφάλου! Γνωστό το έργο, το έχουμε βαρεθεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Δυστυχώς, υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ που πέφτουν στην παγίδα. Ευτυχώς, είναι η συντριπτική μειοψηφία, μέσα στους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου ανά τον κόσμο, οι οποίοι είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όσο δεν πάει γι΄ αυτή την ομάδα και τον προπονητή της!

Υ.Γ.: Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που δεν «μάσησαν» από χιλιόμετρα, χιόνια, ταλαιπωρία και βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Απλά, δημιούργησαν… κερκιδάρα και έστειλαν τόνους θετικής ενέργειας στην ομάδα, ακόμα και στο διάστημα που «πολιορκήθηκε» από τους γηπεδούχους.

Υ.Γ.2: Τι να πει κανείς για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη…

Υ.Γ.3: Μακάρι όλα να κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ημέρες τόσο στο «μέτωπο» των ανανεώσεων των συμβολαίων αυτών που πρέπει να μείνουν στον ΠΑΟΚ, μακάρι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στις θέσεις που αποδεδειγμένα «πονάει» η ομάδα.  

Υ.Γ.4 Περαστικά στον Νίκο Καλτσά, περαστικά στον – μεγαλωμένο στον Ολυμπιακό – Νίκο Παπαδόπουλο και συγχαρητήρια για την προ ημερών συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της Αθήνας,  περαστικά στον κυριούλη με διαπίστευση από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης που πέρσι έφερε πάνω του ένα ρολό χαρτιού και μία πέτρα και έκανε το κομμάτι του στον Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, περαστικά σε όλους θα κοιμηθούν σήμερα με… βαρύ κεφάλι και έναν πόνο στο στομάχι!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

ΣΧΟΛΙΑ

Uncategorized

FORZA με ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Το Ευρωπαικό όνειρο δεν τελειώνει! - Οι κορυφές που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην πορεία προς την ελίτ

Επόμενη στάση… Μπρίζ – Ποια είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

«Ζωγράφισε» ο Σαμάτα (vid)

Πλάνα και… γκολ από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μία προπόνηση σήμερα στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα είχε και οικογενειακό δίτερμα.

Σε αυτό, ξεχώρισε ο Αλί Σαμάτα και το λόγο μπορεί να το δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

ΠΑΟΚ mateco: Και επίσημα ασπρόμαυρος ο Μίχαλ Μιχάλακ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάθε επισημότητα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μίχαλ Μιχάλακ. Σε αυτή αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Πολωνό γκαρντ Michal Michalak, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Καλωσορίζουμε τον Michal στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Michal Michalak θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας, καθώς αναμένεται αύριο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη σεζόν από την Czarni Slupsk, με την οποία έπαιξε σε 20 παιχνίδια στο Πολωνικό πρωτάθλημα, έχοντας 16,6 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3 ασσίστ ανά αγώνα. Στο τελευταίο του παιχνίδι, το περασμένο Σάββατο, πέτυχε 14 πόντους (7 ριμπάουντ και 3 ασσίστ) στη νίκη (74-65) επί της Trefl Sopot.

Ο Michal Michalak γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1993 στο Pabianice της Πολωνίας και σε ηλικία 15 ετών, το 2008, ξεκίνησε από την ομάδα της Lodz, παίζοντας στην Α2. Με την ίδια ομάδα, τρία χρόνια αργότερα, έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία, έχοντας μάλιστα 17,5 πόντους ανά αγώνα και συνέχισε την καριέρα του κυρίως αγωνιζόμενος σε ομάδες της Πολωνίας, ενώ έπαιξε επίσης σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία. Ο Michal Michalak έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ στις… Trefl Sopot (2012-15), Torun (2015-16), Turow (2016-17), Germani Brescia (2016-17), Zaragoza (2017-18), Anwil Wloclawek (2018-19), Legia Warszawa (2019-20), Mitteldeutscher (2020-21), Oldenburg (2021-22), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν ξεκίνησε από την Τουρκική Manisa (από την οποία αποχώρησε και στη θέση του πήγε ο Cecil Williams) και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Πολωνία με την Stal Ostrow.

O Michal Michalak είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας και στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ έπαιξε σε 9 παιχνίδια, με τελευταίο του ματς, την συμμετοχή στο μικρό τελικό απέναντι στη Γερμανία.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ