Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλος για Τζένοα και ο Σβιντέρσκι στη Θεσσαλονίκη

Στην άκρη φαίνεται πως αφήνει η Τζένοα την περίπτωση του Κάρολ Σβιντέρσκι, καθώς ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρούση των "Γκριφόνι" στη Γιουβέντους, για την απόκτηση του Μόισε Κιν.

Στέργιος Αναστασιάδης

Άλλος για Τζένοα και ο Σβιντέρσκι στη Θεσσαλονίκη

Πιο συγκεκριμένα, πολλές ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα πως η Τζένοα έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 18χρονο Ιταλό (με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού) επιθετικό της Γιουβέντους, στην προσπάθειά τους να αναπληρώσει το κενό του Κριστόφ Πίατεκ που οδεύει προς τη Μίλαν, η οποία με τη σειρά της θα καλύψει με αυτόν τον τρόπο το κενό που θα προκαλέσει στην επίθεσή της η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαϊν με προορισμό την Τσέλσι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτηση του Κιν εμφανίζονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ο Άγιαξ, η Μπολόνια και η Λιντς, με τη Γιουβέντους να εμφανίζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κιν μεν αλλά μόνο με δανεισμό δε και αφού πρώτα ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. 

Ο ατζέντης του νεαρού επιθετικού δε είναι ο γνωστός Μίνο Ραϊόλα, στου οποίου το (τεράστιο) πελατολόγιο βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τη “στροφή” της Τζένοα σε άλλες λύσεις πλην του Κάρολ Σβιντέρσκι να οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα πως μάλλον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δίκιο εκφράζοντας με σιγουριά πως ο Πολωνός επιθετικός της Γιαγκελόνια θα ντυθεί στα “ασπρόμαυρα”.

Πριν από λίγο πάντως ο Γιώργος Σαββίδης “ανέβασε” στον λογαριασμό του στο Instagram ένα… αεροπλανάκι, το οποίο κατά πάσα πιθανότατα παραπέμπει στον Σβιντέρσκι και στην επικείμενη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη είτε σήμερα είτε αύριο. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ο Κομπανί στον πάγκο της Μπράιτον, αν φύγει ο Ντε Τσέρμπι

Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξέτασαν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026 και έχει ρήτρα εξαγοράς στα 25 εκατ. ευρώ.
Ο Ιταλός τεχνικός στις αρχές του μήνα άφησε την πόρτα ανοικτή για την αποχώρηση του από τους «γλάρους», αλλά μετά το ματς με την Μπρέντφορντ (0-0), άλλαξε στάση και δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα.
Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν, όμως, πως τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τόνι Μπλουμ, και ίσως τελικά αποχωρήσει από την Μπράιτον το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Μπλουμ δεν θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Βενσάν Κομπανί. Ο 38χρονος Βέλγος κόουτς της Μπέρνλι θα είναι ο διάδοχος του Ντε Τσέρμπι, αν ο τελευταίος αποφασίσει να αποδεχθεί κάποια άλλη πρόταση και φύγει από το Μπράιτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ