Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιστωτική, το pay roll και ο τρομοκράτης

Πως ξαφνικά ο Ευάγγελος έγινε στόχος τρομοκρατών, τί γίνεται στην ΕΠΟ με την παραίτηση του ταμία της

Attackερ

Η πιστωτική, το pay roll και ο τρομοκράτης

Ωραία πράγματα συμβαίνουν δεξιά κι αριστερά. Ξεκινώντας από τον έναν και μεγάλο Ευάγγελο.

Βγήκε ο Ραχωβίτσας, ο γνωστός και είπε πως ο Ευάγγελος ήταν στόχος τρομοκρατικής οργάνωσης. Στην αρχή και με τον κλαρίνο από τη Μάλμε δεν υπήρχε άμεση αντίδραση, όμως ξυπνήσαμε και την επομένη και τι να δούμε;

Όλα τα πρωτασέλιδα αναφερόντουσαν στην στοχοποίηση του Ευάγγελου από τρομοκράτες, γιατί λέει ενεπλάκη με τον Ολυμπιακό. Πριν λένε, δεν είχε κανένα τέτοιο θέμα.

Αν ήσουν εξωγήινος μπορεί και να το έτρωγες, όμως προφανώς τα δημοσιεύματα ήταν κατευθυνόμενα. Άλλη μία μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία.

Η απειλή τρομοκρατών εννοείται πως δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αλλά με την …φημολογούμενη σχέση του με την Χρυσή Αυγή η οποία ξεκάθαρα τον βοήθησε στον Πειραιά και όχι μόνο στις εκλογές, αλλά και στον έλεγχο των ναυπηγείων.

Ξεπερνώντας αυτό το δράμα των ΜΜΕ, πάμε στην αγαπημένη μας ΕΠΟ. Εκεί, είχε αναλάβει ταμίας ο Δημητρίου από τον Ιούλιο και παραιτήθηκε πριν τρεις μέρες. Ο λόγος έλεγαν στην ΕΠΟ… προσωπικός.

Γίνεται χθες ένα διοικητικό συμβούλιο και ο Δημητρίου ισχυρίζεται πως οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί. Και μαθαίνω διάφορα.

Πρώτα απ όλα, λέγεται πως η μισθοδοσία του Κουρίδη που είναι συνταξιούχος, ήταν λίγο τσιμπημένη. Από την παρουσία του σε κάτι επιτροπές, επειδή ως συνταξιούχος δεν μπορούσε να αμειφθεί, έπαιρνε κάτι νούμερο που δεν είχαν καμία λογική. Επίσης, κάτι έφτασε στα αυτιά μου για μία πιστωτική κάρτα.

Αυτή η πιστωτική κάρτα ήταν μαζί με την εθνική μας στη Βραζιλία και πρέπει να άλλαξε πολλά χέρια. Να ψώνισαν οι άνθρωποι ήδη πρώτων αναγκών. Σαμπάνιες, γούνες, χαβιάρι, αυτά τέλος πάντων που δεν μπορεί να στερηθεί ένας άνθρωπος.

Το νούμερο αυτής της πιστωτικής που δεν είχε προφανώς όριο, πρέπει να ήταν τέτοιο που να χάζεψε ο Δημητρίου. Όμως δεν είναι μόνο αυτά.

Η μισθοδοσία της ΕΠΟ, έφτασε λέει το ρεπορτάζ τα 7,5εκατ. ευρώ για την προηγούμενη χρήση. Έκανα τους υπολογισμούς μου και το νούμερο είναι αρκετό για να ταΐσει πάνω από 300 άτομα, επί 14 μήνες και με μισθούς Σουηδίας. Επειδή ο Σαρρής είναι πολύ καλός κύριος, θα μας στείλει και το payrollνα δούμε ποιοι είναι στη δούλεψη της ομοσπονδίας. 

Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι του Τύπου.

Και εκεί τους έχω φωτογραφίσει όλους και απλά περιμένω…  

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ