Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ωραία ατμόσφαιρα

Πολλές ομορφιές συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αρκετές από αυτές αρκετά διασκεδαστικές.

Attackερ

Μια ωραία ατμόσφαιρα

 

Σήκωσε σημαία επανάστασης ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μία μέρα μετά ξεκίνησε απολύσεις, περνάει ως κλίμα το ενδεχόμενο πώλησης του Μπεργκ στη Κίνα, έχει θέμα με την αδειοδότηση.

Η επανάσταση ξεκίνησε από δύο οφσάιντ που του δόθηκαν στη Ξάνθη. Και ένα να ήταν πάλι επαναστάτης θα γινόταν.

Είχε προετοιμάσει το έδαφος της εξόδου από την εκπομπή του Κυριάκου που έβγαλε συνομιλίες του Σιδηρόπουλου με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Ακόμη και ο Ολυμπιακός που μισεί τον Σιδηρόπουλο, δεν τον κυνηγάει τελευταία. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι σε έναν δικό του ξεχωριστό δρόμο που θα τον οδηγήσει στον πάτο.

Στον Άρη μας, αφού ανακοίνωσαν Κωστένογλου την πρώτη μέρα της Σαρακοστής για να υπάρχει και σημειολογία, έχουν θέματα με το μπάσκετ. Δεν είναι τωρινά. Από την αρχή της σεζόν υπάρχουν. Και για να φανταστεί κανείς πόσο δεν το έχουν, πέρυσι πίστευαν πως ο Λάσκαρης θα χτυπήσει την δυάδα. Το λιγότερο εξωγήινοι.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους υποψήφιους, ο Έλε ήταν αρνητικός από την αρχή έχοντας ζήσει την εμπειρία Κάρυ στη Βέροια, ενώ ο Βοσνιάδης μάλλον δυσκολεύτηκε να μπει σε αυτή τη διαδικασία σκεπτόμενος έξυπνα. Μη το θέσω αλλιώς.

Στο αγαπημένο μας πρωτάθλημα στη Football League, έσφιξαν οι κώλοι. Η Λαμία με τον Απόλλωνα είναι οκτώ βαθμούς μπροστά και δεν χάνουν πουθενά. Την ίδια στιγμή, ο Καρυπίδης κάνει το λάθος να εμφανίσει ένα όπλο για το παρασκήνιο το οποίο όμως εκνεύρισε τις υπόλοιπες ομάδες.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν είχαν χορηγούς και έδωσαν μάχη για να βρούνε κάποιους. Όμως βασική προϋπόθεση ήταν να σοβαρευτούν. Η κίνηση Κάρυ τους εκνεύρισε και στις λεπτές ισορροπίες των συν 8 βαθμών, κάτι τέτοια μετράνε.

Η Θεσσαλονίκη και η αστυνομική της διεύθυνση, μπήκε σε ανοιξιάτικο μουντ πριν μπει ο Μάρτης.

Για την ακρίβεια, αφού κλάπηκαν για 3η φορά εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, μοιράστηκαν κανονικά, υπήρξαν φωτογραφίες της διανομής, αλλά αυτό που δεν ξέρει το ευρύ κοινό είναι πως κάποια από αυτά… επεστράφησαν.

Είναι το πρώτο προϊόν κλοπής της ιστορίας που διαφημίστηκε στο διαδίκτυο και επέστρεψε μερικώς στον τόπο του εγκλήματος. Κατά τα άλλα, εμείς είμαστε οι ρουφιάνοι.

Εννοείται βέβαια πως η αστυνομία ήταν επηρεασμένη από το κλίμα της Καθαράς Δευτέρας για 3η φορά φέτος και δεν άνοιξε μύτη.

Αυτός που κάνει τον διευθυντή ας ζητήσει ένα πρόωρο συνταξιοδοτικό γιατί μαθαίνω πως ο Ιβάν θόλωσε με αυτά που έμαθε. Και επειδή είναι πολύ μεθοδικός και υπομονετικός, θα του την κάνει εκεί που δεν το περιμένει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ