Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι "παραταξιακοί" και το κανόνι που σκάει

Ζούμε σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το εισιτήριο του τελικού. Είστε πεζοί ρε…

Attackερ

Οι "παραταξιακοί" και το κανόνι που σκάει

Μακελειό γίνεται αλλά που να το πάρετε χαμπάρι. Το μόνο που σας απασχολεί είναι το ένα εισιτήριο.

Εδώ ρε πάμε να τους πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν και ο εισαγγελέας το πάει για σκάνδαλο το πράγμα. Να δω αν θα είστε έτοιμοι να βγείτε στον δρόμο.

Ο Ολυμπιακός μας δεν ανησυχούσε. Μετά άρχισε να ανησυχεί, μετά το τοσκά έφτασε στην κάλτσα. Βγάζουν τον κυρ Σάββα να κάνει δηλώσεις τρεμάμενος, πλακώθηκαν στις ανακοινώσεις, έβαλαν τους βετεράνους να μαζέψουν τους τοπικούς φορείς να πάρουν θέση.

Στο λιμάνι, όταν λέμε παίρνεις θέση, απλά λες αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός. Σε αυτά δεν χωράει τίποτα άλλο.

Οι δικοί μας οι βουλευτές αράζουν στα Λουλουδάδικα. Γλάστρες κανονικές. Άμα τους πεις γιατί δεν αντιδρούν στις προκλήσεις του Κούλη σου λένε «δεν μπορούμε, είμαστε παραταξιακοί».

Το άκουσα μία μέρα από έναν και τον κοίταξα με απορία. Δηλαδή αν ο Κυριάκος της γνωστής οικογενείας φάει τίποτα παραισθησιογόνα μανιτάρια και αρχίζει να λέει πως βλέπει αρκούδες να πετάνε, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης δεν θα του πούνε «Ρε μλκ ξενέρωσε πρώτα και μετά μίλα». Για αυτούς, οι αρκούδες θα πετάνε. Αφού το λέει ο Κούλης.

Βέβαια δεν φταίνε αυτοί. Ο Ιβάν φταίει που τους ταϊζει συχνά πυκνά. Είναι να τρελαίνεσαι το πόσους αχαϊρευτους έχει ταϊσει. Για να καταλάβετε, ο Μαντούρο είναι πολύ χαμηλά στη λίστα. Όμως αρχίζει και τα παίρνει τα μηνύματα.

Το ξέσκισμα του Ιβάν στον Κούλη πάντως, είναι από τα πλέον μυθικά και ίσως το κορυφαίο από επιχειρηματία σε εν δυνάμει πρωθυπουργό. Και επειδή πολλοί μπερδεύτηκαν, δεν είναι τόσο ότι γουστάρει τον Τσίπρα, όσο το ότι τον αποθέωσε για να πονέσει τον άλλο. Καμιά φορά για να σκίσεις κάποιον, αποθεώνεις τον ανταγωνιστή του. Νόμοι της αγοράς.

Για να απλοποιήσουμε τα όσα έκανε η Νέα Δημοκρατία στον Ιβάν με τη ΣΕΚΑΠ, θα σας το κάνω τάληρα.

Τον παρακάλεσε να αγοράσει τη ΣΕΚΑΠ για να μη την πάρουν οι Τούρκοι, ενώ δεν την είχε ανάγκη, ούτε στα πλάνα του το έκανε, την καθάρισε από τις παθογένειες που είχε, την έκανε κερδοφόρα και τώρα κατηγορείται ότι του σβήνουν ένα πρόστιμο 38 εκατ. ευρώ, το οποίο προέκυψε από λαθρεμπορία τσιγάρων των διοικήσεων που είχε ορίσει η Νέα Δημοκρατία. Και αυτοί που ήταν διοίκηση, πρόσφατα αθωώθηκαν στο ποινικό δικαστήριο. Και φωνάζει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή για φωτογραφικές πράξεις του ΣΎΡΙΖΑ. Δεν ξέρεις πότε να ξεκινήσεις να τους κοπανάς και πότε να ολοκληρώσεις.

Στα Χανιά έχουν σφίξει τα γάλατα. Πήγαν χθες να καταθέσουν οι παίκτες του Πλατανιά και γύρω από το μέγαρο της αστυνομίας ήταν άνθρωποι του … λυρατζή.

Αυτός που έχει σίγουρα πρόβλημα είναι ο Μανούσος που έκανε το λάθος να μη πει την αλήθεια. Η εντολή Μαθιουλάκη στη προπόνηση πριν τις καταθέσεις ήταν ξεκάθαρη. «Θέλω να πείτε την αλήθεια» τους είπε και έφυγε.

Ο Μανούσος δεν την είπε και την άκουσε στερεοφωνικά την επομένη. Σε λίγο θα πρέπει να ψάξει ομάδα. Ο Μαθιουλάκης το είχε δώσει το σύνθημα στη δημόσια τοποθέτησή του. Όμως κάποιοι κουφάθηκαν.

Για τον Μανούσο το παρασκήνιο λέει το εξής. Πως όταν είχε μία υπόθεση ντοπαρίσματος, την καθάρισε ο Λίβας που ήταν τότε στη Καλλονή και είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Στα καπάκια, η Καλλονή που έχει τον Λίβα δικηγόρο, χρωστάει στον Μανούσο 40 χιλιάδες ευρώ. Ο Λίβας είναι και δικηγόρος του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ αποριών που δημιουργούνται στο κεφάλι μας. Εννοείται πως δεν υιοθετούμε τίποτα από αυτά που μας μεταφέρουν χωρίς να μπορούμε να αποδείξουμε κάτι, όμως όπως και να έχει, κάτι ψύλλοι στα αυτιά μας μπήκαν.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα πανηγύρια σε διάφορες ομάδες, μέσα σε αυτές και τον Άρη μας. Ο οποίος έχασε οριστικά την άνοδο από μία ομάδα που έχει το μισό ρόστερ δανεικούς. Κι ακόμα μιλάνε.

Πρώτη ομάδα που θα ξεκινήσει το πανηγυράκι είναι η Βέροια. Θα μετρήσω καμιά δέκα με δώδεκα προσφυγές στα κοντά.

Λίγες λιγότερες θα εμφανιστούν στον Άρη μας. Εκεί βέβαια υπάρχει και το άλλο φαινόμενο. Να είναι κάποιοι πληρωμένοι και να κλαίγονται δεξιά κι αριστερά πως έχουν να παίρνουν.

Όμως ο Κόκε έδωσε το σύνθημα. «Γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι κι εμείς όχι» είπε ο γνώστης τυχερών παιγνίων. Που να σου εξηγούμε τώρα ρε Σέρχιο; Έχουμε να ασχοληθούμε και με τον τελικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Στην Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα

Ο λόγος που η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να κινηθεί νομικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η διαμάχη για το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ κατά τη διάρκεια του Clasico Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα την περασμένη Κυριακή, με το σκορ ισόπαλο (1-1), δεν δείχνει να υποχωρεί. Τελικά, στο τελευταίο σφύριγμα η νίκη πήγε στους «Μπλάνκος» του Κάρλο Αντσελότι (3-2), που πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στην κατάκτηση της La Liga.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό ραδιόφωνο RAC1, η «Μπάρτσα», αφού πληροφορήθηκε ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για την αποστολή των εικόνων και του ήχου VAR σχετικά με το επίμαχο επεισόδιο (η τεχνολογία Goal Line δεν υπάρχει στη La Liga), αποφάσισε να στραφεί στην Δικαιοσύνη.

Η προσφυγή του καταλανικού συλλόγου στην τακτική Δικαιοσύνη έχει ως στόχο να αναγκάσει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με απόφαση δικαστή πια, να παραδώσει το υλικό που ζήτησαν οι «Μπλαουγκράνα».

Ο πρόεδρος του σωματείου, Ζοάν Λαπόρτα, δεν έκρυψε ποτέ ότι πρόθεσή του είναι να επαναληφθεί το παιχνίδι λόγω σοβαρού τεχνικού λάθους. Ένα ενδεχόμενο, όμως, που φαίνεται πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει προηγούμενο στη La Liga για την ίδια υπόθεση και συνέβη την περασμένη περίοδο.

Κατά σύμπτωση, στην υπόθεση είχαν εμπλακεί τότε οι άλλες δύο ομάδες της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης, η Εσπανιόλ και η Ατλέτικο. Οι Καταλανοί εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για ένα γκολ-φάντασμα, αφού αποδείχθηκε ότι το τέρμα για το 2-0 του σημείωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν ήταν έγκυρο, δεδομένου ότι η μπάλα δεν είχε περάσει εντελώς την γραμμή.

Από εκείνο το σημείο είχε προκύψει μια μακρά συζήτηση σχετικά με την ευκαιρία να εξοπλιστεί και η La Liga με την τεχνολογία Goal Line, αλλά επικράτησε η σκληρή γραμμή του προέδρου της κορυφαίας ισπανικής ποδοσφαιρικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ενάντια στην τεχνολογία που διατίθεται από τη FIFA και η οποία εφαρμόζεται στα υπόλοιπα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ακόμα και στην ιταλική Serie B.

Η υπόθεση θυμίζει επίσης τον αγώνα της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, με το κανονικό γκολ του Λουίς Ντίας που ακυρώθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση οι «Κόκκινοι» δεν ζήτησαν να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά η Premier League μπόρεσε να ακούσει δημόσια τις συζητήσεις μεταξύ διαιτητή και VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ