Connect with us

ΒΟΛΕΙ

ΠΑΟΚ για τίτλους

Ο κόσμος για τους ημιτελικούς του βόλεϊ και τον τελικό του ποδοσφαίρου

Editorial

ΠΑΟΚ για τίτλους

Ξεκινάμε με βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Φοίνικα στον πρώτο ημιτελικό με 3-1 σε παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν ήταν. Η ομάδα του Ρίτσι πήγε καλά για 1,5 σετ στο ξεκίνημα και από εκεί και πέρα έβλεπες τους πάντες να ανησυχούν. Έγινε το 2-0, ο Φοίνικας όμως είχε ισορροπήσει, έκανε το 2-1 και έφθασε στο 13-17 του τέταρτου σετ. Μεγάλο το άγχος…

Εκεί, η μεγαλύτερη ψυχή της ομάδα (Τακουρίδης) πήγε στο σερβίς, ο κόσμος ανέβηκε, ο Φοίνικας έχασε την υποδοχή και το ματς… ξαναγύρισε. Και όμως! Παρά το 20-17 και το 24-20 ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε και κέρδισε 27-25.

Με αυτά και με αυτά είναι ξεκάθαρο ότι η πρόκριση στον τελικό δεν είναι αυτονόητη. Μάχη έγινε και ακόμη μεγαλύτερη μάχες αναμένονται στην πορεία. Είτε γιατί ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει φθάσει στα καλύτερά του, είτε γιατί ξαφνικά σήμερα ο Ουτσίκοφ είχε 2/14 επιθέσεις, είτε γιατί ο Σαφράνοβιτς κάνει προσπάθεια να βρει ρυθμό, είτε γιατί ο αντίπαλος είναι καλός και θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ όπως και στην κανονική περίοδο, η υπόθεση πρόκριση θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στήριξη. Την Παρασκευή το γήπεδο χρειάζεται να έχει περισσότερο κόσμο. Και σήμερα ο κόσμος έδωσε μεγάλη ώθηση στο τέταρτο σετ και την Παρασκευή θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο.

Για το ποδόσφαιρο έγιναν τα αναμενόμενα. Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό δεν έφερε οριστικά αποτελέσματα και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή. Ο τελικός πάντως θα γίνει 12/5 στο ΟΑΚΑ, παρουσία φίλων και των δύο ομάδων. Πόσων θα δούμε…

Τονίζω και πάλι ότι: Όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες και όλοι έχουν ανησυχία για το κλίμα που επικρατεί ενόψει του ΠΑΟΚ. Προφανώς και όλοι ανησυχούν για το σήμερα και το αύριο του ΠΑΟΚ. Γιατί υπάρχει και συνέχεια μετά τις 12/5. Αυτό είναι το βασικό και αυτό να έχουν όλοι στο μυαλό τους. Όσοι πάνε και όσοι δεν πάνε. Γιατί από όλες τις σοβαρές ή ακραίες απόψεις που διαβάζω, το… «εγώ δεν πάω» είναι σεβαστό.

Θα είναι όμως και χιλιάδες όσοι θα πάνε για να υποστηρίξουν τον ΠΑΟΚ και όλοι αυτοί ας σκέφτονται κάθε μέρα και το σήμερα και το αύριο της αγαπημένης τους ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ