Connect with us

Uncategorized

Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τη διαιτησία;

Η ανάλυση της κατάστασης και οι πιθανές λύσεις…

Editorial

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πεντακάθαρα ΚΑΙ την ΑΕΚ με 2-0. Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τον Αστέρα ενώ ο διαιτητής δεν απέβαλε δύο παίκτες των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο ενώ του ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 και τον ΟΦΗ, ενώ στην αρχή δεν του δόθηκε πέναλτι. Όπως βλέπετε και όπως γνωρίζετε, ο ΠΑΟΚ κερδίζει τους πάντες και τα πάντα στην Ελλάδα εδώ και πολλούς μήνες.

Την ίδια ώρα οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, μετά τα όσα έκαναν πέρυσι όπου έφυγαν από το γήπεδο για να μην χάσουν τα παιχνίδια, φέτος κερδίζουν με πέναλτι που δεν ζητάνε ούτε οι ίδιοι (όπως έγινε στο Αστέρας-ΑΕΚ) αλλά και με γκολ που ακυρώνονται στους αντιπάλους τους όπως αυτό το αποψινό στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός. (Στη φωτό η φάση Ακπόμ και η φάση Μασούρα. Ίδια εστία σε δύο διαφορετικά παιχνίδια).

Η κατάσταση είναι δύσκολη και πολύ σύνθετη…

Πρώτα απ’ όλα είναι δύσκολη γιατί εδώ στον ΠΑΟΚ την ώρα που συμβαίνουν όλα τα παραπάνω (νίκες της ομάδας και απαράδεκτες διαιτησίες άλλων) τα κύρια θέματα είναι δύο:

1) Η μέτρια απόδοση της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια που κερδίζει
2) Οι ευθύνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις διαιτησίες που έχουμε στα Ελληνικά γήπεδα.

Έχουν καταλάβει στον ΠΑΟΚ σε ποια ομάδα βρίσκονται; Αντιλαμβάνονται που έχει φθάσει η κριτική και η αυτοκριτική; Για όλα ο ΠΑΟΚ φταίει!!

Αυτή είναι η κατάσταση και το τονίζουμε γιατί είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ ότι στον ΠΑΟΚ είναι πολλοί αυτοί που ΔΕΝ ασχολούνται όσο σοβαρά θα έπρεπε με το δικό τους κοινό και κοιτάνε… γύρω-γύρω διάφορα άλλα θέματα και όχι το πώς θα επικοινωνήσουν και με τους ΠΑΟΚτσήδες.

Προσέξτε τι γίνεται στον ΠΑΟΚ…

Αυτοί εδώ είναι ικανοί να δεχθούν ντου στα γραφεία από αγανακτισμένους ΠΑΟΚτσήδες που θα διαμαρτύρονται για το ότι η ΠΑΕ δείχνει χαλαρή σε θέματα διαιτησίας, αλλά ακόμη και τότε, να μην αποκαλύψουν πότε εκείνοι έκαναν ένα… άλλο ντου στην ΕΠΟ για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας τους σε αυτά τα ίδια θέματα.

Όπως και να έχει στο… επικοινωνιακό του πράγματος ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα μετράει. Άρα… Επιτυχημένος είναι αυτός που βρίσκει τον τρόπο να φέρνει αποτελέσματα. (Ανεξάρτητα με το… ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι).

Εδώ επάνω πρέπει να θυμίσουμε και να επαναλάβουμε ότι στον ΠΑΟΚ (βλέπετε ότι δεν χρησιμοποιούμε ονόματα προσώπων, αλλά μόνο το όνομα της ομάδας) έχουν αποφασίσει να ΜΗΝ κάνουν τα ίδια με τους άλλους.

Άρα… Ο ΠΑΟΚ πάει με… άλλη τακτική να φέρει θετικά –γι’ αυτόν- αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ πάει χωρίς «μπούλινγκ». Ο ΠΑΟΚ πάει χωρίς απειλές και πιέσεις. Ο ΠΑΟΚ πάει χωρίς ανακοινώσεις που απλά… ικανοποιούν το κοινό αίσθημα. Ο ΠΑΟΚ πάει με άλλες μεθόδους, όπως για παράδειγμα τώρα που προβάλλει και πιέζει με το ηθικό του πλεονέκτημα που αφορά το VAR και τη θέσπιση του.

Αυτή είναι η κατάσταση, αυτά είναι και τα αποτελέσματα…

Ποια είναι η δική μας θέση σε όλα αυτά; Μπορεί να ξαφνιάζει, γιατί συνήθως αποφεύγουμε τους λαϊκισμούς, αλλά σε αυτό το ζήτημα και εμείς πιστεύουμε ότι με αυτή την τακτική ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα καταφέρει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, ΔΕΝ θα καταφέρει να προασπίσει τα συμφέροντά του και πάνω απ’ όλα δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Όταν βέβαια παίρνεις μία τέτοια αρνητική θέση, πιστεύουμε ότι είσαι υποχρεωμένος να κάνεις και ένα βήμα μπροστά, για να προτείνεις κάτι…

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν… ΔΕΝ μπορούμε να γράψουμε τι πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ…

Όποιος μπορεί δημοσίως και με το ονοματεπώνυμό του να προτείνει τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ας γράψει…

Αυτά…

ΣΧΟΛΙΑ

Uncategorized

Κι άλλο γκολ από τα αποδυτήρια! Γαλλία – Γερμανία 0-1 στα 7 δευτερόλεπτα!

Η Γερμανία μπήκε φουριόζα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά το γκολ της Αυστρίας στο 6ο δευτερόλεπτο στο φιλικό με τη Σλοβακία, ήρθε το γκολ της Γερμανίας στο 7ο δευτερόλεπτο του φιλικού με τη Γαλλία!

 

https://twitter.com/Sachk0/status/1771628915439616495

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

FORZA με ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Το Ευρωπαικό όνειρο δεν τελειώνει! - Οι κορυφές που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην πορεία προς την ελίτ

Επόμενη στάση… Μπρίζ – Ποια είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

«Ζωγράφισε» ο Σαμάτα (vid)

Πλάνα και… γκολ από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με μία προπόνηση σήμερα στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα είχε και οικογενειακό δίτερμα.

Σε αυτό, ξεχώρισε ο Αλί Σαμάτα και το λόγο μπορεί να το δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ