Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μακάρι να τα καταφέρουν…

Όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ που τρέχουν…

Editorial

Μακάρι να τα καταφέρουν…

Αφήνουμε την 15η Ιανουαρίου και… όπως γίνεται αντιληπτό μπαίνουμε στην 16η του μηνός. Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τρίπολη και είναι ξεκάθαρο ότι γι’ ακόμη μία φορά διευκόλυνε την ΠΑΕ δίνοντας χρόνο για να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει. Αμφιβάλει κανείς ότι θα ζούσαμε άλλες καταστάσεις και θα είχαμε μπει σε άλλους ρυθμούς, αν ο ΠΑΟΚ έχανε στην Τρίπολη;

Επιστρέφουμε στα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας…

Από χθες εξηγήσαμε ότι όλα όσα συμβαίνουν με επίκεντρο τον Γιαννούλη, δείχνουν ότι η ομάδα επιδιώκει να κάνει μερικές διορθωτικές κινήσεις, με στόχο να ενισχυθεί. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ο Ουάρντα περιμένει την πρόταση από την Αγγλία και καθυστερεί την δική του μετακίνηση. Ο ΠΑΟΚ πάντως τον Γιαννούλη πρέπει να τον φέρει πίσω και σωστά λένε ότι αυτό θα γίνει ( με την ρήτρα) ανεξάρτητα από την άλλη υπόθεση. Έτσι πρέπει και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα στο ζήτημα του επιθετικού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κλείσει άμεσα παίκτη και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να πετύχει συμφέρουσα συμφωνία. Του Μπεργκ έμεινε πίσω, ενώ και του Μπονατίνι δεν κλείνει γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να το φέρει στα δικά του οικονομικά δεδομένα. Του Μπονατίνι δεν είχε κλείσει θετικά επειδή… πήγε ο Μπράνκο στην Αγγλία, ούτε τώρα έχει κλείσει αρνητικά επειδή υπάρχει διαφορά στις οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βλέπει και άλλες περιπτώσεις και κάπως έτσι εναλλακτικές λύσεις τύπου Γέντρισεκ και Κεσέσου έρχονται πιο μπροστά. Περνάνε οι μέρες όμως…

Και αν για τον σέντερ φορ όλα έγιναν ξαφνικά, για τον χαφ η αναζήτηση έχει διαρκέσει πολύ περισσότερο. Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι και το Σάββατο είναι σχεδόν αδύνατο να παίξει ο Κάνιας που λόγω του προβλήματος στο ισχίο, θα επιχειρήσει να τρέξει αύριο, ενώ ο Σάκχοφ έχει ράμματα στο γόνατο. Θα είναι όμως διαθέσιμος. Ελπίζουμε μέσα στον Ιανουάριο που ο ΠΑΟΚ παίζει συνέχεια Κυριακή-Τετάρτη να μην παίζουν συνέχεια και αναγκαστικά οι Μαουρίσιο-Σάκχοφ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ θα είναι το πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, μαζί με όλα αυτά, συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με όλους όσους τελειώνουν τα συμβόλαιά τους. Με καλές εξελίξεις τύπου Μπίσεσβαρ, με στασιμότητα αλλά και δυσκολίες που αφορούν τον Βαρέλα.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, καλά προχωράνε οι ανανεώσεις με τους νεαρούς της κ19.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, γι’ ακόμη μία φορά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι 16 Ιανουαρίου του Σωτήριου 2019 για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να έχει τόσες εκκρεμότητες. Μακάρι όλοι όσοι ασχολούνται με την επίλυση των θεμάτων (είναι και πολλοί) να καταφέρουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα και τον προπονητή να πετύχουν τον στόχο.

* Έγραψα χθες ότι στα τέσσερα εντός που έρχονται ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει τουλάχιστον 100 χιλιάδες κόσμο-εισιτήρια. Μου απάντησε φίλος ότι δεν θα έχει ούτε 60.000. Επειδή έχω και ρέντα, του βάζω στοίχημα… Υπάρχει κανείς άλλος;

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ