Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πιο μεγάλο κύπελλο!

Όσα γίνονται εντός και εκτός Τούμπας από τον ΠΑΟΚ που μεγαλώνει κάθε χρόνο και περισσότερο

Editorial

Το πιο  μεγάλο κύπελλο!

Η «δουλειά» έγινε! Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε το λάθος της Πάτρας και με απόλυτη σοβαρότητα αντέδρασε, «πάτησε» ποδοσφαιρικά τον αντίπαλο και πήρε την πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου.

Αποδείχθηκε, ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο που με νεαρούς παίκτες προσπαθεί να παίξει ανοικτά μέσα στην Τούμπα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχθεί πολλά γκολ! Η επιτυχία της Παναχαϊκής είναι μεγάλη, γιατί αυτή η ομάδα είναι η μοναδική εδώ και πολλούς μήνες που κέρδισε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Ελλάδα. Αυτό όμως «νευρίασε» τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του. Ο Ρουμάνος παρέταξε την βασική του ομάδα, αφήνοντας εκτός μόνο τον Μαουρίσιο και από εκεί και πέρα όλα έγιναν… διαδικαστικά.

Ο ΠΑΟΚ είναι καλά, δημιουργεί με ωραίο τρόπο, σκοράρει εύκολα χωρίς τον Πρίγιοβιτς εδώ και τρία ματς και αυτό το διάστημα που παίζει συνέχεια εντός, κερδίζει βαθμούς και πρόκριση στο κύπελλο, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση όλων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αν σκόραρε και ο Άκπομ για να ηρεμήσει θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο διεθνής Άγγλος έκανε σπουδαίο παιχνίδι, έβαλε και γκολ, αλλά αυτό κακώς ακυρώθηκε, κάτι που έγινε για τρίτη φορά φέτος, σε γεγονός που δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά.

Από εκεί και πέρα σημαντικά πράγματα είπε ο Λουτσέσκου. Ο προπονητής σκίζει τα ρούχα του για να μην φύγουν Σάκχοφ και Ελ Καντουρί. Δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Για τον Βαρέλα που τον ξέρει πολύ καλά, είπε –όπως και ο Κρέσπο προχθές- ότι θέλει να μείνει. Ότι είναι σίγουρος γι’ αυτό. Θετικό το γεγονός, γιατί επιβεβαιώνεται η διάθεση που βγαίνει και από το ρεπορτάζ. Υπάρχει όμως και το οικονομικό, για το οποίο… δεν πέφτει λόγος σε κανένα.

Ο Μίσιτς πήρε χρόνο και θα βοηθήσει γιατί εκτός όλων των άλλων είναι και παίκτης που έχει στοιχεία στο κέντρο τα οποία ικανοποιούν τον προπονητή, ενώ με τον Γιαννούλη και τον Σφιντέρσκι θα χρειαστεί χρόνος να αντιληφθούν την βασική νοοτροπία της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίσει το σερί αγώνων στην Τούμπα, παίζοντας την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

* Αύριο στις 19:30 έχουμε μπάσκετ με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Οπάβα. Ο Δικέφαλος αν κάνει δύο νίκες στα τρία ερχόμενα ματς θα προχωρήσει και θα πετύχει έναν στόχο του, προσπαθώντας και για το κάτι παραπάνω. Οι αντίπαλοι δεν είναι τόσο δυνατοί, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τον Αθηναίου με τον οποίο σήμερα λύθηκε η συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν ψηλό, αποφάσισε ότι δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα η αποχώρηση Αθηναίου, κάτι που φυσικά τον βοηθάει να εξοικονομήσει και χρήματα, μια και τα προβλήματα είναι γνωστά και σε όλα γίνονται… υπολογισμοί και λογαριασμοί.

* Για να μην ξεχνιόμαστε: Στην υπόθεση Τζήλου μάθαμε τι… έφαγαν, που… έκαναν στάση οι εγκληματίες, τι… αγόρασαν και πολλές άλλες προσωπικές λεπτομέρειες. Παρολ’ αυτά, οι συγκεκριμένοι είναι ακόμη έξω και ποιος ξέρει σε ποια χώρα έχουν φθάσει…

* Εκτιμώ ότι πέρα από όλα τα άλλα που γίνονται αυτή την περίοδο, αξίζει όλοι να διαβάσουν αυτά που μας είπε στο ραδιόφωνο ο διευθυντής της παιδογκολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ. Μπορεί και να «μιλάμε» για το πιο σημαντικό απ’ όλα όσα έχει πετύχει ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία του!

Το πιο μεγάλο και ανεκτίμητο τρόπαιο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ