Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι κάποτε σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Ένα περιστατικό που σημαδεύει όλη τη χρονιά

Editorial

Όλοι κάποτε σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Στο Αγρίνιο το Σάββατο ζήσαμε αρκετά και μπορεί κάποια από αυτά να τα θυμόμαστε για χρόνια. Εξάλλου αυτή τη χρονιά μαζεύουμε εμπειρίες για… μια ζωή.

Και στο Αγρίνιο λοιπόν, εκεί λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όπου σε μία θύρα υπήρχε εκνευρισμός με τους ΠΑΟΚτσήδες που είχαν αγοράσει εισιτήρια, ήταν μερικοί ντόπιοι (φίλοι του Παναιτωλικού ή άλλων ομάδων) που άρχισαν να αγριεύουν. Έβγαλαν ένα μένος για τον ΠΑΟΚ, για την Μακεδονία και τον κόσμο της ομάδας, ενώ μερικοί από αυτούς άρχισαν τα γνωστά… ελληνικά. Σε μεγάλο μέρος του αγώνα αυτοί οι ίδιοι, είχαν άσχημη συμπεριφορά και μερικοί ψάχνονταν για τον καυγά. (Ειδικά 4-5 πιο νέοι, γι’ αυτό πρέπει να πήγαν στο γήπεδο…).

Το φοβερό με όλους αυτούς (και πολλούς άλλους) είναι ότι με το που ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς σε 1-2, σώπασαν εντελώς! Δεν ξανακούστηκαν! Δεν γύρισαν ούτε το κεφάλι να δουν τους ΠΑΟΚτσήδες!

Αυτό ήταν ένα περιστατικό που σημαδεύει όλη τη χρονιά. Γιατί όπως αυτοί, έτσι και πολλοί άλλοι μέσα στη χρονιά έχουν πλέον σωπάσει και απλά… σκύβουν το κεφάλι και παραδέχονται αυτή την ομαδάρα, αλλά και τον κόσμο της που δεν καταλαβαίνει από απαγορεύσεις και είναι παντού μαζί με τους παίκτες για να πανηγυρίζουν επιτυχίες και νίκες.

Αλήθεια είναι και το βλέπουμε από τις αντιδράσεις σας, ότι μερικοί που έχουν και μόνιμο δημόσιο-τηλεοπτικό λόγο, βαστάνε ακόμη και κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν την ομάδα και τα στελέχη της. Μόνιμα και σταθερά. Κάθε εβδομάδα. Με φοβερή εμπάθεια για τον ΠΑΟΚ, φθάνουν σε σημείο να κάνουν και παρατηρήσεις για κινήσεις, δηλώσεις, συμπεριφορές και πολλά άλλα.

Ίσως και αυτοί εκεί γύρω στον Μάιο να σωπάσουν! Εξάλλου ήδη καταλαβαίνουν ότι έχουν εκτεθεί…

* Ανεβάσαμε το θέμα του Κοντρέρας και των «ευχών» που έκανε με το σύνθημά του για τον ΠΑΟΚ και είδαμε αντιδράσεις. Μία μεγάλη πλειοψηφία φίλων του ΠΑΟΚ τον αποδοκίμασε και αυτό το κρατάμε γιατί δείχνει πολλά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ