Connect with us

Κληρώνει για τις γυναίκες

Την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της 1ης κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών, με τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια να μαθαίνουν το πρόγραμμά τους.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Κληρώνει για τις γυναίκες

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, η κλήρωση τους πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η Ομοσπονδία γνωστοποίησε μέσω συμπληρωματικής προκήρυξης, το πώς θα γίνουν οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί μεταξύ των κατηγοριών. Συγκεκριμένα, από την Α’ κατηγορία στη Β’, θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου. Συνολικά οκτώ ομάδες. Από την Β’ στην Α’ θα ανέβουν οι 4 πρωταθλητές των 4 ομίλων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαλτάκος: «Ο τελικός στον Βόλο και το αίτημα του ΠΑΟΚ»

Στον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στην ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με την ανανέωση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, έδωσε συνέντευξη και τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας σήμερα είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός από την στιγμή που το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή με τις κάμερες ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη του Κυπέλλου. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο.

Μετά τον τελικό του 2022 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ ζήτησε όταν μία ομάδα είναι από την Αθήνα και η άλλη από τη Θεσσαλονίκη δεν γίνεται να μετακινείται 20.000 κόσμος στην Αθήνα και από την άλλη πλευρά να κάνουν μόλις 500 μέτρα.

Το ακούσαμε αυτό το αίτημα και πήραμε την απόφαση ότι όταν θα είναι μία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη και μία από την Αθήνα τότε ο τελικός Κυπέλλου θα γίνεται στον Βόλο γιατί είναι ένα γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για έναν τέτοιο αγώνα. Αν δεν έβγαινε ο νέος νόμος τότε το γήπεδο θα ήταν έτοιμο.

Τώρα, το γήπεδο χρειάζεται και κάμερες και ηλεκτρονικό εισιτήριο και γι΄ αυτό ο αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά θα γίνει χωρίς κόσμο γιατί δεν έχει όλα αυτά που χρειάζονται σύμφωνα πάντα με τον νέο νόμο. Ο Βόλος δεν μπορούσε να ξέρει από το 2022 ότι θα αλλάξει ο νόμος.

Πριν τον νέο νόμο το Πανθεσσαλικό ήταν κατάλληλο για αγώνες. Για τις κάμερες που χρειάζεται το Πανθεσσαλικό δεν είναι μεγάλο το ποσό, αλλά για την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι αρκετά. Δεν ξέρω αν ο χρόνος είναι υπαρκτός και μπορούν να εγκατασταθούν και τα δύο ώστε να μπορέσει ο φετινός τελικός Κυπέλλου να γίνει με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Για να καταλάβετε για τα ποσά αν οι κάμερες είναι 5 στο γήπεδο χρειάζονται 50.000 ευρώ. Η αστυνομία ζητάει πάρα πολλές κάμερες τόσο εντός όσο και περιμετρικά του γηπέδου. Ο χρόνος είναι το πρόβλημα, δεν είναι τόσο οικονομικό το ζήτημα. Το Πανθεσσαλικό δεν ανήκει στην ΕΠΟ, αλλά στον δήμο Βόλου. Γι' αυτό είναι καλό αυτά να τα ρωτήσετε στον Δήμο Βόλου και τον κ. Μπέο.

Όσον αφορά για το αίτημα του Παναθηναϊκού, η πράσινη ΠΑΕ τόνισε ότι αν δοθούν 11.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα τότε ο τελικός να γίνει καλύτερα κεκλεισμένων γιατί φοβάται για επεισόδια γιατί με το νέο νόμο… καπάκι να πέσει στο γήπεδο τιμωρείσαι-είδατε τι έγινε με τον ΠΑΟΚ-και έτσι ο Παναθηναϊκός φοβάται να μην κουβαλάει τιμωρία για τη νέα σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα ο τελικός θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ΟΑΚΑ που μου λέτε και ο Άρης να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί αλλαγή έδρας θέλω να επισημάνω ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν είναι έτοιμο. Το ΟΑΚΑ έχει τουρνικέ, αλλά δεν έχει κάμερες. Ο νέος νόμος βγήκε μετά την δολοφονία του αστυνομικού. Μετά την σημερινή σύσκεψη κι αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού θα γίνει στον Βόλο και χωρίς κόσμο, τελεία και παύλα».

Για το θέμα προπονητή στην Εθνική Ελλάδας:

«Κανονικά αυτό θα ήταν θέμα της καινούργιας διοίκησης της ΕΠΟ αλλά επειδή ακολουθεί ένα φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία τον Ιούνιο δεν μπορεί η Ελλάδα να πάει χωρίς προπονητή στον πάγκο. Οι επίσημοι αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία, οπότε η Εθνική μας πρέπει να έχει έναν σταθερό και σίγουρο προπονητή ακόμα και πριν το φιλικό με την Γερμανία. Βέβαια, αν μείνει ο κ. Πογέτ τότε δεν αλλάζει κάτι. Την άλλη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για να αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στον πάγκο της Ελλάδας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ