Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Οι μεταγραφές που «τρέχουν» και ο ΠΑΟΚ που πετάει

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

«Μα γιατί η Άρσεναλ  άφησε στην άκρη άλλες –πιθανώς- μεγαλύτερες προτάσεις για να παραχωρήσει τον Ακπόμ και αποδέχθηκε την προσφορά του ΠΑΟΚ;»

Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα αυτών των ημερών. Τα άλλα, τα  βασικά ερωτήματα για την αξία του παίκτη και για το τι μπορεί να προσφέρει, θα τα βλέπουμε πλέον στα γήπεδα, εφόσον βέβαια όλα πάνε καλά αύριο και «πέσουν» οι υπογραφές. Πάντα κρατάμε μία πισινή….

Η Άρσεναλ λοιπόν δεν κόλλησε στο ένα εκατομμύριο που τώρα μπορεί να χάσει, αφού για εκείνους το πιο σημαντικό αφορά την υπεραξία που μπορεί να πάρει ο παίκτης, κάτι που αργότερα θα τους αποφέρει σημαντικά κέρδη με ποσοστό μεταπώλησης το οποίο διατηρούν.

Όπως και να έχει, η διαδικασία αυτής της μεταγραφής για τον ΠΑΟΚ κύλησε καλά και πολύ θετικά. Όλα όσα έγιναν δηλαδή από Ελληνικής πλευράς στόχευσαν και σε ένα πιο αποδοτικό value for money. Εξάλλου  η πληροφορία που έχουμε αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ούτε καν εκατομμύριο δεν έδωσε και το ένα ποσοστό των χρημάτων θα το πάρουν οι Άγγλοι μετά από συγκεκριμένες συμμετοχές του παίκτη. Και το οικονομικό ακολούθησε μίας σωστής διαδικασίας παρακολούθησης και θετικών εισηγήσεων που έφθασαν στην κορυφή της ΠΑΕ. 

Κατά τα άλλα, ή μάλλον πάνω από όλα τα άλλα,  ο ΠΑΟΚ τελείωσε την προετοιμασία του εδώ στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα με τη Βασιλεία  και αύριο αναχωρεί για την Ελβετία.

Η απώλεια του Μπίσεσβαρ είναι σημαντική, γιατί ειδικά στον εκτός έδρας αγώνα ο ΠΑΟΚ θα χρειάζονταν έναν παίκτη να κρατήσει την μπάλα λίγο παραπάνω σε στιγμές πίεσης των γηπεδούχων. Οι οποίοι ναι μεν την Κυριακή «έφαγαν» άλλη μία «κεφαλιά» στο τέλος από την Ξαμάξ, αλλά όσο και αν τα θέματά τους είναι πολλά, θα μπουν στο γήπεδό τους με αποφασιστικότητα και εκεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει απαντήσεις.

Καλό ταξίδι σε όλους όσους αναχωρούν για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το πολύ μεγάλο ματς.

Το PAOK24 θα ακολουθήσει την ομάδα του Δικεφάλου και από αύριο για τρεις μέρες θα έχουμε πλούσιο ρεπορτάζ από την Ελβετία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμφαση στην τακτική ενόψει Λεωφόρου – Τα νεότερα για Μπάμπα!

Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δύο μέρες πριν τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει πάνω στο πλάνο που θα φέρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Μπλόκο» της Μπριζ στους ΠΑΟΚτσήδες! (pic)

Το κάλεσμα των Βέλγων στους φιλάθλους τους και το…στοπ στον κόσμο του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ενημερώνει τον κόσμο της πως η διάθεση των εισιτηρίων για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Conference League, συνεχίζεται.

Οι Βέλγοι καλούν τον κόσμο τους να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο που θα τους εξασφαλίσει θέση στο γήπεδο ενώ παράλληλα μπλοκάρουν τους ΠΑΟΚτσήδες, απαγορεύοντας την πρόσβαση στην σελίδα των εισιτηρίων, σε ελληνικές ip.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ