Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Λίνο, στον Λάκι Τζόουνς

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στο Παλατάκι τον Άρη για την 7η αγωνιστική με πολλούς παίκτες να έχουν περάσει και από τα δύο στρατόπεδα.

Ηλίας Καπράλος

Από τον Λίνο, στον Λάκι Τζόουνς

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου αντέδρασε με το μεγάλο διπλό στην Ισπανία κόντρα στην Τενερίφη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για τον τελευταίο αγώνα πριν από τις διακοπές για τα παράθυρα των εθνικών ομάδων στον αγώνα με τον Άρη για την 7η αγωνιστική στο Παλατάκι.

Από την μεριά του ο ΠΑΟΚ που έχει επενδύσει στον ελληνικό κορμό με παίκτες όπως ο Μαργαρίτης και ο Κόνιαρης, έχει παίκτες που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί και στον Άρη. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από τον Άρη μέχρι τα 18 του, ώσπου έφυγε στην Ιταλία και εδώ και 3 χρόνια είναι μέλος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο του πέρασμα από την ομάδα.

Πέραν του Λίνου Χρυσικόπουλου, στον ΠΑΟΚ είναι και ο Θόδωρος Ζάρας. Ο Θεσσαλονικιός σουτέρ του Δικεφάλου, μετά τις εξαιρετικές παρουσίες του στον ΚΑΟΔ, πήγε στον Άρη για δύο χρόνια και έτσι από το καλοκαίρι του 2017 είναι στο Παλατάκι και φέτος όπως και πέρσι είναι από τα σημαντικά στελέχη του συνόλου του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Από την αντίπερα όχθη, ο Άρη με τα οικονομικά προβλήματα να βασανίζουν το σύλλογο και έχοντας και απαγόρευση μεταγραφών από παίκτες του εξωτερικού, έχει στο σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου, τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Λάκι Τζόουνς. Ο Έλληνας γκαρντ, βρήκε στον ΠΑΟΚ την πρώτη του επαγγελματική ομάδα μετά την ακαδημία “Αστέρια” και μέσα από τις εμφανίσεις του πήρε την μεγάλη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ με τον ΠΑΟΚ είχε κάνει μία μαγική χρονιά. Τέλος από το καλοκαίρι ο Άρης έχει στο δυναμικό του και τον Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός παίκτης μετά τον Προμηθέα Πατρών, ήρθε πέρσι στον ΠΑΟΚ και παρότι είχε καλά νούμερα, δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ και κατέληξε μέσα στο καλοκαίρι στην ομάδα του Άρη, χωρίς μέχρι στιγμής να δείξει ότι μπορεί να συνεχίσει από την περσινή χρονιά στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ