Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε τη νίκη"

Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν κομβικός και σήμερα στην Τρίπολη καθώς με δικό του γκολ καθάρισε την υπόθεση νίκη, ενώ όπως δήλωσε και ο ίδιος η απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστική για τη νίκη.

Ηλίας Καπράλος

"Η σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε τη νίκη"

Ο Μαουρίτσιο μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και τη νίκη μέσα στην έδρα της Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος έμπειρος μέσος τόνισε και για τη δύναμη του ρόστερ του ΠΑΟΚ, όσο αφορά την αποχώρηση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, αλλά και τις επιλογές στον άξονα. 

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο στην κάμερα των Novasports:

Μία μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα για τον ΠΑΟΚ. Τι σημαίνει αυτό:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα και το περιμέναμε όπως πέρσι. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη που δεν συνηθίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σοβαροί, ήρθε το γκολ του Βιεϊρίνια, το δικό μου και το αυτογκόλ και έτσι κρατήσαμε τη νίκη. Πάνω σε αυτό πρέπει να πούμε ότι δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μπει ξανά στο παιχνίδι”.

Εάν χρωστούσε κάτι από πέρσι στον αντίπαλο:

“Όχι δεν σημαίνει κάτι αυτό. Είτε σκοράρω εγώ, είτε ο Πέλκας, είτε κάποιος άλλος, το θέμα είναι να έρθει η νίκη και εμείς να συνεχίσουμε ψηλά στην πρώτη θέση”.

Για τη θέση που αγωνίζεται που πλέον είναι λίγες οι επιλογές αριθμητικά μετά τον τραυματισμό και του Βέρνμλουμ:

“Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι το τέλος όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτου θέσης. Πιστεύω ότι οι τραυματισμοί των Κάνιας και Σάκχοφ δεν είναι κάτι σημαντικό για τη συνέχεια. Υποχρέωσή μας είναι να φανούμε δυνατοί και να κάνουμε ότι μπορούμε για τον στόχο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στον προπονητή”.

Για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και την ασφάλεια που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Σέρβο επιθετικό:

“Έχουμε πολλούς παίκτες και σε αυτή τη θέση. Ο Τσούμπα και ο Νίκος είναι παίκτες με ποιότητα. Μπορεί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Πρίγιοβιτς

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πρώτη φορά μετά την Μπενφίκα…

To μηδέν ενεργητικό του ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και αποχαιρετά την Ευρώπη στα προημιτελικά του Conference League. Οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι και με δυο νίκες πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αξιοσημείωτο -ειδικά για τον φετινό ΠΑΟΚ- το γεγονός πως δεν κατάφερε καν να σκοράρει στα δυο παιχνίδια με την βελγική ομάδα, κάτι που είχε να του συμβεί από τη σεζόν 2013/14 και τους αγώνες με την Μπενφίκα.

Τότε ήταν για την ενδιάμεση φάση μετά τους ομίλους και πριν τους "16". Ο ΠΑΟΚ έχοντας προκριθεί ως δεύτερος, συνάντησε την Μπενφίκα που κατέβηκε ως τρίτη από το Champions League και αποκλείστηκε με το συνολικό σκορ 4-0. Ηττήθηκε με 0-1 στην Τούμπα και με 3-0 στον επαναληπτικό του «Ντα Λουζ».

Έκτοτε, σε όσες περιπτώσεις συμμετείχε σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πάντοτε σκόραρε, ακόμη και στους αποκλεισμούς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η αναγνώριση του κόσμου (vid)

Το «ευχαριστώ» της Τούμπας για το ευρωπαϊκό ταξίδι που έζησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0, μετά και τη δεύτερη ηττα του από την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν έτσι ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο και έζησαν σε όλη την διαδρομή του παρέα με τον κόσμο. Από το Ισραήλ, τις διπλές επισκέψεις σε Κροατία και Σκωτία, την Γερμανία, την Φινλανδία, στο Βέλγιο.

Το όνειρο δεν συνεχίζεται, παρότι έδειχνε πιθανό να γραφτεί ένα μοναδικό σενάριο, ο ΠΑΟΚ μένει εκτός ημιτελικών. Η Τούμπα ωστόσο, αποθέωσε τους παίκτες του Λουτσέσκου και τους ευχαρίστησε με ένα θερμό χειροκρότημα και συνθήματα, μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437075081_8145101892186448_3286360199323378476_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαρηγόρητος ο Τάισον (pics+vid)

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η λήξη του ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ, που σήμανε τον αποκλεισμό για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, βρήκε τον Τάισον απαρηγόρητο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, στα 37 του και έχοντας τεράστια εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα, έκλαιγε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως είναι λογικό να σκέφτεται ότι αυτή ήταν πιθανότατα η τελευταία του ευκαιρία για να πάει μέχρι το τέλος του δρόμου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437069127_3640989759552659_7722727461194668503_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ