Connect with us

Το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Το να σηκώνεις το πρωτάθλημα δεν είναι λίγο πράγμα, για αυτό και η ομάδα παίδων του ΠΑΟΚ που στέφθηκε σήμερα πρωταθλήτρια το χάρηκε με το παραπάνω.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Eπιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τα ΠΑΟΚτσάκια του Λάκη Παρασκευόπουλου κέρδισαν στο Περιστέρι την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με 13-4 στον τελικό, παίρνοντας μία… άτυπη ρεβάνς για την ήττα στη φάση των ομίλων προχτές με 10-9 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι ακολούθησε; Οι “ασπρόμαυροι” πανηγύρισαν με την ψυχή τους αγκαλιά με την κούπα, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία του PAOK24.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ ο Δουβίκας στη νίκη-ανάσα για τη Θέλτα

Κοντά στην παραμονή η ομάδα της Γαλλικίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Θέλτα δεν είχε άλλα περιθώρια και κατάφερε να πάρει σήμερα την κρίσιμη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Λας Πάλμας με 4-1, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga. Η ομάδα του Βίγκο με τους τρεις αυτούς βαθμούς κατάφερε ν' απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενίσχυσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Τάσος Δουβίκας αντικατέστησε τον Στραντ Λάρσεν στο 67ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, σφραγίζοντας τη σπουδαία νίκη. Ο αρχηγός της Θέλτα, Ιάγο Ασπας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, έχοντας στο ενεργητικό του δύο γκολ και δίνοντας ασίστ στα άλλα δύο τέρματα!

Να σημειωθεί πως το σημερινό είναι το πέμπτο γκολ του Δουβίκα σε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ έχει άλλα έξι τέρματα και δύο ασίστ σε πέντε ματς στο κύπελλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Θρακομακεδόνες (Live Stream)

Ζωντανά ο αγώνας που κρίνει την άνοδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ομάδα futsal του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Θρακομακεδόνες στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 της Futsal League 2.

Ο νικητής του ζευγαριού παίρνει το εισιτήριο ανόδου για τη μεγάλη κατηγορία.

Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί και ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή με τον Κορυδαλλό να έχει προκριθεί εκεί μετά τη νίκη με 8-2 επί του Μινώταυρου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=9sHf-Iw3Pm8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αποστολη για το ματς με Καμπανιακό

Για το τρίποντο που κλειδώνει την παραμονή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Καμαπνιακό. O Δικέφαλος, που είναι στην κορυφή του ομίλου με 24 βαθμούς υποδέχεται τον τρίτο Καμπανιακό που έχει 19 βαθμούς και με νίκη διώχνει το άγχος της συνέχειας του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το μεσημέρι το Σαββάτου χωρίς τους τραυματίες Παναγιώτου, Φίλων, Σελιμάι, Κιτσάκη, Νινούα.

Την αποστολή λοιπόν, για το παιχνίδι της Κυριακής συνθέτουν οι: Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο, Δεληγιάννης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Τσίκος, Κουαλιάτα, Γκούμας, Δαρέλας, Πανίδης, Σμυρλής, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σαποβάλοφ, Κανίς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ