Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Σήμερα το σχόλιο της ημέρας έχει αρκετό ψωμί και από τα τρία βασικά αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο αναζητείται το πρώτο διπλό, στο μπάσκετ είχαμε μία πρώτη εικόνα του Γκος, στο βόλεϊ είχαμε μία πρώτη ήττα από τον βασικό ανταγωνιστή.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Ο Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή και δεν πήρε μαζί του Λέοβατς, Ζαμπράνο και Μαουρίτσιο. Ο τελευταίος προστατεύεται γιατί δεν είναι στο 100%. Ο Περουβιανός θα πληρώσει λίγο ακόμα την αποβολή του στο ΟΑΚΑ.

Για να γνωρίζουμε τι έγινε, ο Λουτσέσκου ενοχλήθηκε πολύ από τον τρόπο που δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ζαμπράνο. Και επειδή πολλές φορές με τους δανεικούς παίκτες πρέπει να είσαι προσεκτικός, εκτιμά πως αυτός είναι ο τρόπος διαχείρισής του μέχρι να πείσει πως είναι συγκεντρωμένος στον στόχο.

Για τον Λέοβατς, όσο ο Βιείρίνια δεν μουρμουρίζει που παίζει αριστερό μπακ, ο Λουτσέσκου δεν καίγεται. Αν αναλύσουμε λίγο τα παιχνίδια, θα δούμε τον Κροάτη στις περισσότερες φάσεις που η ομάδα δέχτηκε γκολ. Ειδικά στα δύο ντέρμπι, δίνει το αχρείαστο φάουλ στο Καραϊσκάκη, δεν κάνει διαγώνια κάλυψη στο ΟΑΚΑ.

Τι κάνει ο Λουτσέσκου αυτή την περίοδο; Μα αφήνει στην άκρη τους επιρρεπείς σε λάθη. Αν προσθέσουμε – εξαιρώντας τον Μαουρίτσιο που έχει θέμα τραυματισμού – και τον Σάκχοφ που δεν ξεκινά στην ενδεκάδα ούτε αύριο, ο Ρουμάνος ποντάρει σε αυτούς που κάνουν τα λιγότερα λάθη σε επικίνδυνη ζώνη. Θα του βγει ή θα έχουμε λαϊκά δικαστήρια πάλι αύριο; Εγώ θέλω να αισιοδοξώ. Πιστεύω θα κερδίσουμε.

Στο μπάσκετ, είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Γκος που έγραψε 15 πόντους στη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα. Από τα όσα λένε όσοι τον είδαν, είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο. Μακάρι, για να μπορέσει να κολλήσει άμεσα στην ομάδα.

Στο βόλεϊ, τα πράγματα ήταν όπως τα περίμενα. Ο Ολυμπιακός σε καλύτερη κατάσταση και πολύ πιο ποιοτικός. Η αλήθεια είναι πως ο Γκόμεζ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ουσιαστικά παίζαμε χωρίς διαγώνιο. Όμως είναι ξεκάθαρο πως το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι καλύτερο από όλες τις προηγούμενες χρονιές.

Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ καλείται άμεσα να ανεβάσει επίπεδο στον έναν ακραίο και βέβαια να πείσει πως ξέρει τι κάνει με τον Γκόμεζ. Εννοείται πως είναι νωρίς αλλά μερικά πράγματα φαίνονται και νωρίς. Το έργο μας θα είναι δύσκολο αν δεν γίνουνε ποιοτικές παρεμβάσεις και σημαντικές αποφάσεις.

Έστω και με αυτές τις συνθήκες στα τρία σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Όμως τα κενά έναντι του ανταγωνιστή είναι φανερά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ