Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ξημερώνει Κυριακή και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον προβληματικό Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά κρύβει παγίδες. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι σοβαρός γιατί οι γκέλες πλέον θα πληρώνονται πανάκριβα.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο με δύο δώρα του Βαγγέλη Μόρα. Κάνει και ρίμα. Ο κεντρικός αμυντικός στο ένα γκολ έδωσε την εσωτερική κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά με δεδομένη την εμπειρία του και στο άλλο έδωσε ουσιαστικά ασίστ στον Ανσαριφάρντ.

Το μυαλό όλων μας πηγαίνει στο πονηρό, αλλά μερικά πράγματα και δεν μπορείς να τα αποδείξεις και δεν μπορείς να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Μένεις στο ότι ο Μόρας ήταν σε μία κακή βραδιά και αυτό αρκεί.

Η ουσία είναι πως ο ένας ανταγωνιστής πέρασε από μία έδρα που βάσει εικόνας αγώνα θα μπορούσε και να αφήσει βαθμούς. Όμως αυτό δεν συνέβη.

Αμέσως μετά βέβαια, οι γραφικοί αμόλησαν τον νούμερο ένα του είδους, να δημιουργήσει κλίμα. Αυτοί είναι και αυτοί θα είναι. Το ότι δεν ντρέπονται είναι πρόβλημά τους.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ενισχυμένο με Κουρμπέλη και Βιγιαφάνες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα Παναθηναϊκό, όμως είναι το απόλυτο φαβορί παρά την απουσία του Βιεϊρίνια. Με γεμάτη Τούμπα και με πολύ καλή ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ καλείται να μπει να ματώσει για να πάρει το τρίποντο.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι, νομίζω πως ο καθένας μέσα στην ομάδα αλλά και εκτός, ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Στο μπάσκετ, συνεχίστηκε το σερί νικών με την επικράτησε επί του Κόροιβου. Του πολύ καλού φετινού Κόροιβου για την ακρίβεια.

Θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αυτή αν ο αντίπαλος δεν έβαζε κάποια τραβηγμένα από τα μαλλιά σουτ και βέβαια αν οι διαιτητές ήταν ελαφρώς πιο σοβαροί. Ειδικά ο Θεσσαλονικιός Πουρσανίδης ήταν εμετικός.

Σε ένα παιχνίδι που δεν σταμάτησε όταν οι ντόπιοι ήρωες έσβησαν τα φώτα, ένα δίποντο μέτρησε για τρίποντο, προσπάθεια να σταματηθεί ο χρόνος με φάουλ μέτρησε ως κλέψιμο και αρκετά άλλα, έφτασε την υπόθεση νίκη σε πολύ οριακή κατάσταση παρότι η ομάδα έλεγχε το παιχνίδι από το 5ο λεπτό μέχρι το τέλος.

Τελικά με τον Γκος στο πρώτο του μεγάλο βράδυ ο ΠΑΟΚ πήρε άλλο ένα διπλό, σε μία μέρα που ο πολύς Προμηθέας έχασε από το Ρέθυμνο. Και η ΑΕΚ που μάλλον θα χάσει και από τον Ολυμπιακό, έρχεται στην Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα με τον φόβο να μείνει δύο νίκες μακριά από τον ΠΑΟΚ σε περίπτωση ήττας.

Με λίγα λόγια, θέλω να καταλήξω πως η διαιτησία στο Παλατάκι, με δεδομένο αυτό που έγινε σήμερα, είναι στο μικροσκόπιό μας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ