PAOK24BlogΆκης Σακισλόγλου

Αυτή θα είναι ΠΑΝΤΑ η μικρότερη μετακίνηση σε τελικό

Κι αν γίνει και μικρότερη... πάλι εμείς θα την κάνουμε

Ακης Σακισλογλου
Επιμέλεια Άρθρου
Αυτή θα είναι ΠΑΝΤΑ η μικρότερη μετακίνηση σε τελικό
Ευτυχήσαμε να το ζήσουμε κι αυτό: αήττητος πρωταθλητής και κυπελλούχος, νταμπλούχος για πρώτη φορά στην βασανισμένη ιστορία του ο ΠΑΟΚ.
Η τύχη, η μοίρα, ο χαρακτήρας μας, ο μόχθος, το πείσμα μας, είχαν αποτέλεσμα. Μάθαμε κι εμείς πώς διάολο είναι να είσαι ο καλύτερος, ο ισχυρός, ο νικητής. Μάθαμε τι γεύση έχει ο απόλυτος θρίαμβος. Δεν μας χρωστούσε κανείς τίποτα, το χρωστούσαμε στον εαυτό μας. Δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Μόνο στον εαυτό μας.

Δεν είναι η στιγμή για λόγια πολλά. Πέρσι τέτοια μέρα ήμασταν εδώ και παίζαμε για όσα μας στέρησαν. Όταν κερδίσαμε το δεύτερο σερί κύπελλο εδώ στο ΟΑΚΑ έγραψα επιστρέφοντας: αυτό ήταν το πιο γλυκό από όλα όσα ζήσαμε.

Η ζωή, όμως, συνεχίστηκε. Το σύμπαν τρόλαρε όσους δεν μας σεβάστηκαν. Όσους δεν σεβάστηκαν το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε η χρονιά και δείχναμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν η στιγμή που αν κάποιος μας ζητούσε να διαλέξουμε μεταξύ πρωταθλήματος, κυπέλλου, αήττητου, σίγουρα δε θα είχαμε πρόβλημα να θυσιάσουμε το κύπελλο και το αήττητο για να πετύχουμε τον απόλυτο στόχο που στερηθήκαμε για 34 χρόνια. Κι όμως, δείτε κάτι πλάκες που στήνει η ζωή: αξιωθήκαμε και πετύχαμε να μη χάσουμε ΤΙΠΟΤΑ από τα τρία και πλέον να παραμιλάμε: «τι ζήσαμε, τι θα θυμόμαστε και τι θα διηγούμαστε».

Το φετινό νταμπλ του ΠΑΟΚ μας δεν έχει αντίκτυπο μόνο στο ποδόσφαιρο και στη ζωή μας, με τη στενή έννοια της καθημερινότητας όσων είναι οπαδοί. Οι φετινές επιτυχίες, με όλες τις προηγούμενες και με την αυτοπεποίθηση και τη βεβαιότητα για τις επόμενες που θα έρθουν, αλλάζουν την ψυχολογία ΟΛΗΣ της βόρειας Ελλάδας. Αλλάζουν την ψυχολογία ΟΛΗΣ της Ελλάδας που έζησε στη σκιά ενός εξουσιοκεντρισμού για περισσότερα από 60 ποδοσφαιρικά χρόνια. Δεν ήταν θέμα Αθήνας. Δεν ήταν θέμα «των κάτω». Ήταν θέμα εξουσίας, οικονομικής και γραφειοκρατικής που επιβάλλονταν με τρόπο σκληρό και μας είχε καταντήσει μίζερους, εσωστρεφείς, γκρινιάρηδες και ανυπόληπτους.

Ήρθε η ώρα που όλη η Ελλάδα είπε «το άξιζαν. Ας τους αφήσουμε να το χαρούνε λίγο». Το ακούσαμε πολλές φορές εδώ στην Αθήνα από αντιπάλους και ουδέτερους. Από όσους κατάλαβαν τι έγινε φέτος. Δεν ήταν μεγαλοθυμία. Δεν ήταν αλλαγή επιπέδου. Το επίπεδο είναι χαμηλό. Πιο χαμηλό δε γίνεται. Το «άξιζαν» ειπώθηκε και θα ξαναειπωθεί γιατί... δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Κι αφού δεν μπορούν να το αποφύγουν, το αποδέχονται. Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και... ο ηλίθιος επιμένει.

Ας κάνουν μικροί και μεγάλοι αντίπαλοί μας την αυτοκριτική τους. Ας ενισχυθούν. Ας προσπαθήσουν περισσότερο για να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί το ελληνικό πρωτάθλημα λίγο ομορφότερο, λίγο πιο ανταγωνιστικό, λίγο πιο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Τα επόμενα πολλά πολλά χρόνια όλα θα είναι ανοιχτά. Με VAR, με διαφορετική διαιτησία και ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί. Θα κερδίζει και θα χάνει. Θα προσφέρει συγκινήσεις. Θα παραδέχεται και θα τον παραδέχονται. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι και η ζωή.

Με ρωτάνε για τον Σαββίδη εδώ στην Αθήνα και προσπαθώ να τους εξηγήσω τι σημαίνει ένα τέτοιο οικονομικό μέγεθος για εμάς τους επάνω. Που είμαστε το 1/4 πληθυσμιακά σε σχέση με αυτούς. Που μας λείπουν οι μεγάλες επιχειρήσεις και το δημόσιο χρήμα. Τι σημαίνει να έρχεται ένας παράγοντας και να επενδύει τόσα πολλά. Πιστεύω πως κατάφερα να τους εξηγήσω αρκετά. Περισσότερα από όσα θα κατάφερνα αν δεν είχαμε φέτος αυτές τις επιτυχίες. Γιατί πάντα ο πρώτος είναι πρώτος. Αντιπαθής, με πολλούς νέους αντιπάλους, με αντιδράσεις... αλλά ΠΡΩΤΟΣ. Και πάντα οι υπόλοιποι δε θα είναι τίποτα. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και σε όλο τον αθλητισμό, ο οποίος σου διδάσκει με επιτυχίες και αποτυχίες την ίδια τη ζωή και τους κανόνες της.

Αξιωθήκαμε λοιπόν να το ζήσουμε και αυτό. Να ζήσουμε «την μικρότερη μετακίνηση που έγινε ποτέ σε τελικό». Να κερδίσουμε τρίτη σερί φορά την ΑΕΚ σε τελικό κυπέλλου. Ακόμα έναν από τους δεκάδες που δώσαμε στην Αθήνα. Γιατί αυτή είναι η κατάρα όσων δε ζούνε στην πρωτεύουσα. Το ζήσαμε περισσότερα από 40 χρόνια και συνεχίζεται η ίδια κατάσταση. Προσέξτε: δε λέω αδικία. Λέω κατάσταση.

Του χρόνου δε θα εκπλαγώ αν έρθουμε πάλι εδώ με... 20 προσκλήσεις. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί πως φέτος ήταν επικίνδυνο που ήρθαν 120. Κάποια στιγμή μάλιστα, ακούστηκε από τα μεγάφωνα η θεϊκή φράση: «αν δεν πάτε στη θέση σας θα εκκενωθεί το γήπεδο». Ναι! Το κενό γήπεδο θα εκκενωθεί.

Μπορεί, λοιπόν, του χρόνου να έρθουν λιγότεροι φίλαθλοι από τη Θεσσαλονίκη. Και να σηκώσουν και πάλι το τρόπαιο. Και να είναι εκείνη η «μικρότερη μετακίνηση που έγινε ποτέ σε τελικό». Γιατί σίγουρα όταν θα γίνει μικρότερη μετακίνηση... πάλι εμείς θα την κάνουμε. Και θα φέρουμε και το κύπελλο.

Φιλάκια από την Αθήνα. Είναι τέλεια η Αθήνα. Είναι πανέμορφη αυτό το ζεστό Σαββατιάτικο βράδυ. Είναι μαγική. Είναι απίστευτο το να την σεριανάς νιώθοντας πως είσαι «ο καλύτερος», «ο νικητής», «ο κατακτητής».

Φεύγουμε και πάμε να απολαύσουμε το νταμπλ με αυτούς που μας αγαπούν και που μας πίστεψαν. Που μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε. Τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμα.

Υ.γ.1: οι μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι φυσικά οι παίκτες, οι παράγοντες, οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες του ΠΑΟΚ. Τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε. Τους καμαρώνουμε και τους ευχαριστούμε. Είναι η οικογένειά μας γιατί οικογένεια είναι οι άνθρωποι με τους οποίους χαίρεσαι, έχεις τους ίδιους στόχους, την ίδια αγάπη. Είναι συγγένεια ίση με την εξ αίματος. Δεν θα τους πειράξει ποτέ κανένας. Θα είναι υπό την προστασία μας.
Για πάντα.

Υ.γ.2: με το που τελείωσε το παιχνίδι έκανα να ανεβάσω ένα live βίντεο στο Facebook. Με πήραν τα κλάματα. Συχνά με παίρνουν τα κλάματα στις μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ. «Γιατί κλαις», με ρώτησε ο γιος μου ο Στράτος στην απονομή που πρωταθλήματος. «Δεν κλαίω ρε βλάκα», του είπα. «Ένα σκουπιδάκι μπήκε στο μάτι μου».
Σας εύχομαι ολόψυχα να κλαίτε ΜΟΝΟΝ από χαρά. Να κλαίτε από βαθιά συγκίνηση ότι καταφέρατε κάτι. Με μόχθο και αγώνα. Μικρό ή μεγάλο.
Όπως ακριβώς λέει ο ποιητής Αλκης Αλκαίος: «φύλαξε τα δάκρυά σου / για την πιο πικρή χαρά σου / το μυστήριο της ζωής να προσκυνάς»
«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)

«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)

O Φιλ Γκος ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στις ΗΠΑ με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να τον αποχαιρετά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου

Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου

Οικογενειακές στιγμές για τον προπονητή του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)

«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)

Το μίνι ντοκιμαντέρ με τη φετινή χρονιά του επιθετικού του ΠΑΟΚ και οι αντιδράσεις στην πατρίδα του

«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»

«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»

Τι ανέφερε ο προπονητής του Ρώσου επιθετικού της Μλάντα Μπόλεσλαβ

«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»

«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Ευθύμης Κουλούρης, τόσο για τη φετινή καταπληκτική του σεζόν, όσο και για το μέλλον του

Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι

Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι

Ο τελευταίος ξένος που έφυγε είναι ο Αμερικανός, τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους

Τσίπρας: Θα ζητήσω εκλογές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


«Χάλκινη» η Κ13 του ΠΑΟΚ


«Λύγισε» ο γιος του Βαρέλα (vid)


Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα σε κεντρικό δήμο, περιφέρεια και τους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος (Συνεχής Ενημέρωση)


Ήττα για Εθνική με Τακουρίδη, Φιλίποφ


Γέμισε ΠΑΟΚτσάκια η παραλία Θεσσαλονίκης! (pics)


Υπουργείο Εσωτερικών: Στο 9% η εκτίμηση για τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


«Αδειάζουν» Γεωργίου


Μίλησε για Σάκχοφ ο Ίβιτς


Το 100% του exit poll και η εκτίμηση τελικού αποτελέσματος της ΕΡΤ


18+1 μέσα σε μία ιστορική χρονιά (vol. 2)


«Επαφές Σαχτάρ - Χατσερίδη»


Μπορούσε κάτι παραπάνω...


18+1 μέσα σε μία ιστορική χρονιά (vol. 1)


Το πρώτο exit poll για το Δήμο Θεσσαλονίκης


Ένας εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά


Ευρωεκλογές 2019: Τι δείχνουν τα exit poll


Ειδική φανέλα στο αντίο του Ντε Ρόσι (pic)


Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γ. Γεωργίου


Διθύραμβοι για τον νταμπλούχο Μπίσεσβαρ στην Ολλανδία


Θέλει Ιταλία και Τουρκία ο Σάκχοφ


Πολλές "ζωγραφιές", ένα για βραβείο (video)


Δίπλα στα ΠΑΟΚτσάκια!


"Κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης!"


Η δουλειά συνεχίζεται στην Ολλανδία


Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο;


"Επιστροφή στο σπίτι..." (pics)


Υποδοχή στο αεροδρόμιο (!) από τους φίλους των Μπακς και τρέλα για τον Γιάννη! (vid)


Στοίχημα: Προβάδισμα ανόδου η Σάντερλαντ


Ξεκινάει το "Tri Series Aspire Cup"


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


«Ο ΠΑΟΚ άξιζε το νταμπλ, κλειδί η άμυνα»


Βιεϊρίνια... δαγκωτό!


Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Κρέσπο (pic)


Λείπουν και οι οκτώ της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα του Τσίπρα!


Χάθηκαν σφραγίδες από εκλογικό κέντρο του Δήμου Παύλου Μελά!


«Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μία ομάδα...»


Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Χάλκινη» η Κ13 του ΠΑΟΚ


«Λύγισε» ο γιος του Βαρέλα (vid)


Ήττα για Εθνική με Τακουρίδη, Φιλίποφ


Γέμισε ΠΑΟΚτσάκια η παραλία Θεσσαλονίκης! (pics)


«Αδειάζουν» Γεωργίου


Μίλησε για Σάκχοφ ο Ίβιτς


18+1 μέσα σε μία ιστορική χρονιά (vol. 2)


«Επαφές Σαχτάρ - Χατσερίδη»


Μπορούσε κάτι παραπάνω...


18+1 μέσα σε μία ιστορική χρονιά (vol. 1)


Ένας εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά


Ειδική φανέλα στο αντίο του Ντε Ρόσι (pic)


Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γ. Γεωργίου


Διθύραμβοι για τον νταμπλούχο Μπίσεσβαρ στην Ολλανδία


Θέλει Ιταλία και Τουρκία ο Σάκχοφ


Πολλές "ζωγραφιές", ένα για βραβείο (video)


Δίπλα στα ΠΑΟΚτσάκια!


"Κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης!"


Η δουλειά συνεχίζεται στην Ολλανδία


Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο;


"Επιστροφή στο σπίτι..." (pics)


Υποδοχή στο αεροδρόμιο (!) από τους φίλους των Μπακς και τρέλα για τον Γιάννη! (vid)


Στοίχημα: Προβάδισμα ανόδου η Σάντερλαντ


Ξεκινάει το "Tri Series Aspire Cup"


«Ο ΠΑΟΚ άξιζε το νταμπλ, κλειδί η άμυνα»


Βιεϊρίνια... δαγκωτό!


Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ο Κρέσπο (pic)


«Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μία ομάδα...»


Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


Τσίπρας: Θα ζητήσω εκλογές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα σε κεντρικό δήμο, περιφέρεια και τους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος (Συνεχής Ενημέρωση)


Υπουργείο Εσωτερικών: Στο 9% η εκτίμηση για τη διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Το 100% του exit poll και η εκτίμηση τελικού αποτελέσματος της ΕΡΤ


Το πρώτο exit poll για το Δήμο Θεσσαλονίκης


Ευρωεκλογές 2019: Τι δείχνουν τα exit poll


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Λείπουν και οι οκτώ της εφορευτικής επιτροπής στο εκλογικό τμήμα του Τσίπρα!


Χάθηκαν σφραγίδες από εκλογικό κέντρο του Δήμου Παύλου Μελά!


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας