Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Το σχόλιο της ημέρας

Επισημάνσεις για τον ΠΑΟΚ και την προσπάθειά του σε όλα τα επίπεδα και τα αθλήματα

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο. Τα μηνύματα που εισπράττουμε εντός ομάδας για την προετοιμασία του αγώνα της Πέμπτης, είναι θετικά. Όταν αυτή η ομάδα σοβαρεύεται, ξέρουμε ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει ενόψει του αγώνα με τους Ούγγρους οι οποίοι θυμίζουμε ότι ήρθαν πριν δύο εβδομάδες στην Τούμπα και εξέθεσαν τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα είναι γεμάτη, ο Μαουρίσιο επιστρέφει κανονικά μέσα στο επόμενο διάστημα και… φεύγουμε αύριο για έναν ακόμη τελικό. Μην ξεχνάμε ότι αν  ο ΠΑΟΚ κερδίσει εκεί, τότε μάλλον θα συνεχίσει. Αν χάσει, μάλλον χάνεται και η πρόκριση. Αυτός είναι ο ορισμός του τελικού.

Το PAOK24 θα είναι μαζί με την αποστολή και θα σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια του διημέρου.

(Γι’ άλλη μία φορά τονίζουμε το θέμα που υπάρχει με τα εισιτήρια και τα ονόματα. Προσοχή σε όλους. Όσοι πάτε στο γήπεδο με εισιτήριο που έχει διαφορετικά στοιχεία από τα δικά σας, θα έχετε πρόβλημα. Αυτό το θέμα πρέπει να τακτοποιηθεί γρήγορα και συνολικά. Ας μην αφεθεί για το βράδυ της Πέμπτης).

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έκανε το «πρέπει»… πράξη και κέρδισε μία αδύναμη ομάδα που ξεκίνησε τον αγώνα με 9/9 τρίποντα και κατά κάποιο τρόπο ξάφνιασε το σύνολο του Παπαθεοδώρου. Αλήθεια είναι ότι η ομάδα κάπως έχει νωχελικά και απρόσεκτα είχε ξεκινήσει και στον Χολαργό. Εκεί δεν επέστρεψε ποτέ. Σήμερα και με αρκετούς ΠΑΟΚτσήδες στην κερκίδα, πήρε την ώθηση που έπρεπε και τα κατάφερε, έχοντας και καλή ψυχολογία σουτάροντας από μακριά.

Για το μπάσκετ πραγματικά πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ κρατάει όρθια αυτή την ομάδα. Η νίκη ήταν καθοριστική.  

Σήμερα όμως έχουμε ποδόσφαιρο και κ19, αλλά  και κυρίως βόλεϊ. Στην Τούμπα στις 17:00 η ομάδα του Γκαρσία παίζει με τη Μινσκ και τα παιδιά του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν νέες-σημαντικές εμπειρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ δίνει έναν ακόμη τελικό με τους Γερμανούς της Φρανκφούρτης. Το πρώτο ματς της τελευταίας προκριματικής φάσης ξεκινάει στις 18:30 και είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα. Και εδώ ο κόσμος μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

ΠΑΟΚ είσαι και οι Ευρωπαϊκοί αγώνες δεν σταματάνε ΠΟΤΕ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ