Connect with us

Ξεχωριστή τιμή

Την τιμή της είχε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στη φετινή «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» από τον ΠΣΑΠ.

PAOK24

Ξεχωριστή τιμή

Οι νταμπλούχες Ελλάδας τιμήθηκαν με βραβείο, σε ακόμα μία ηθική αναγνώριση της παντοκρατορίας τους εντός των ελληνικών συνόρων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novasports και τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι αθλήτριες Ανθή Παπακωνσταντίνου, Ελένη Κακαμπούκη και Θωμαή Βαρδαλή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με… ασφάλεια στο φινάλε

Με δυνατό παιχνίδι κλείνει σήμερα η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

22η αγωνιστική στην Α1 πόλο γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 από το Περιστέρι.

Το παιχνίδι μπορεί να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τις «ασπρόμαυρες» οι οποίες όμως θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα «μέτρα» τους.

Ο Δικέφαλος είναι στην 7η θέση με 22 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στην 8η με 21, αλλά να έχει ηττηθεί χτες από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, το Περιστέρι που είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς ψάχνει μόνο το τρίποντο για να μπει εκείνο στην οχτάδα και να αφήσει την Ένωση εκτός.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε:

«Κλείνουμε την φετινή χρονιά μ' ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Έχοντας εξασφαλίσει την θέση μας στην οκτάδα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Παράλληλα, είναι από τα παιχνίδια τα οποία στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς, οπότε ανεξαρτήτως ασφάλειας, θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χαρούμενες».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία με έναν στόχο

Σημαντική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Έχει μπροστά του μία έξοδο, με ξεκάθαρο στόχο και θα βρει απέναντί του τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να πάρει το διπλό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 67 βαθμούς, στο -5 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κυνηγάει κάτι σε αυτή τη διαδικασία αγώνων και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα βρίσκεται θα είναι ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Μεϊντάνας (Αχαΐας) AVAR, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Φωτόπουλος (Αθήνας) και Στάικος (Λάρισας).

Ο αγώνας στη Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «καρδιά» του ΠΑΟΚ σε Θεσσαλονίκη, Λαμία, Αθήνα

Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα της Τετάρτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τετάρτη που θα θυμίζει... σαββατοκύριακο από πλευράς της αγωνιστικής δράσης για τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια από νωρίς το μεσημέρι έως και το βράδυ.

Αρχή από την τελευταία μάχη της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια της σεζόν, εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι.

Συνέχεια με το νοκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί η εκτός έδρας δοκιμασία του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου στην έδρα της Λαμίας.

Στη Μίκρα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Φινάλε στο Ποσειδώνιο με το ανδρικό πόλο του Δικεφάλου να θέλει να ολοκληρώσει το «μπαμ» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά:

Πόλο γυναικών
22η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
15:00, ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο γυναικών
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Νέων Επιβατών
16:00, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
7η αγωνιστική Play-Off, Super League
Δημοτικό Στάδιο «Α. Διάκος»
17:00, ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ γυναικών
1ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
19:00, ΠΑΟΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας

Πόλο ανδρών
2ος προημιτελικός, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
20:30, ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ