Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι φτάσαμε στον Θαναηλάκη

Για να κατανοήσετε τι τραβάνε καθημερινά οι δημοσιογράφοι θα παραθέσω τις ιστορίες τρέλας που οδήγησαν τον Θαναηλάκη να κάνει τη μετάδοση του Ολυμπιακός – Άντερλεχτ.

Attackερ

Έτσι φτάσαμε στον Θαναηλάκη

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν όταν δεν γίνεται αυτό που θέλει, πιέζει και κάνει τα δικά του για να μπορέσει να μεταφέρει μία εικονική πραγματικότητα που τον βολεύει.

Εκεί που οι πάντες ήταν έτοιμοι να αποδεχτούν πως ο ΟΤΕ δεν είναι σαν τη Νόβα, άρχισαν να συμβαίνουν πολύ χειρότερα.

Η Νόβα ουσιαστικά κατηγορήθηκε από τους πάντες επειδή δεν κάνει σχόλιο στις μεταδόσεις, όμως προέβη σε αυτή τη κίνηση όταν κάθε τρεις και λίγο ο κάθε πικραμένος έκανε παράπονα. Πικραμένος παράγοντας για την ακρίβεια.

Έθεσε το συγκεκριμένο θέμα σε ψηφοφορία, ψήφισαν όλες οι ομάδες κατά των σχολίων και η Νόβα ησύχασε. Όμως της είχε μείνει η ρετσινιά.

Ο ΟΤΕ το έπαιζε υπεράνω. Κολοσσός που δεν μασάει τίποτα, μέχρι που πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος κάτι που δεν άρεσε στους Πειραιώτες, την επομένη τον κάλεσαν στο γραφείο του διευθύνοντα σύμβουλου και του ανακοίνωσαν την απόλυσή του. Ούτε ένα μήνα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Στη συνέχεια, υπήρξαν στιγμές που δεν έγιναν δηλώσεις στελεχών της ομάδας του Πειραιά λόγω …δυσφορίας, ενώ ένα άρθρο του Μιχάλη Τσώχου στο gazzetta που απλά έλεγε πως δεν γίνεται να πιστέψει κανένας πως ο Ολυμπιακός δεν ευνοείται, έκανε έξαλλους τους Πειραιώτες.

Το αποτέλεσμα είναι να απαγορευτούν οι μεταδόσεις του Ολυμπιακού στον Τσώχο, ακόμη και το pregame, ενώ αν παρατήρησα καλά δεν ήταν σε μία από τις εκπομπές του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την εβδομάδα. Με επιφύλαξη.

Μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο αστικός μύθος λέει πως έπεσε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για να μη μεταδώσει τον αγώνα στο Βέλγιο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με αποτέλεσμα να σταλεί εκεί ο Τάσος Κολλίντζας, ο οποίος όμως έχασε μία φάση πέναλτι που ζήτησαν οι Πειραιώτες και έγιναν πάλι έξαλλοι.

Το χθεσινό παιχνίδι το έκανε ο Θαναηλάκης, ο οποίος με αυτά που είδε να γίνονται, έχει κάποια ελαφρυντικά. Και επειδή γνώριζε καλά πως είχε ελαφρυντικά, μάλλον το τέντωσε παραπάνω για να γίνει ο αγαπημένος της ομάδας του Πειραιά, ως εργαζόμενος μάλιστα και στα Παραπολιτικά.

Στον ΟΤΕ βέβαια, μπορεί να νομίζουν σήμερα πως τα κατάφεραν. Πρόεδρος και στελέχη είναι προφανώς κανονικοί εξωγήινοι, που ξεκάθαρα μισούν τους δημοσιογράφους και όταν αυτοί κάνουν κανονικά τη δουλειάς τους, τους βάζουν και χέρι γιατί μπορεί να πέσει κάποιο τηλέφωνο από ομάδα. Τη γνωστή ομάδα.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε πως ΠΑΟΚ και ΟΤΕ μίλησαν σήμερα ενόψει ημιτελικού και δεν θα έρθει στη Τούμπα ο Θαναηλάκης. Απλά αναρωτιόμαστε όλοι, πως θα μπορέσει να δουλέψει ένας επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να μην έχει και άλλη επιλογή, βλέποντας τα όσα γίνονται.

Θα εκτιμήσει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα σηκώσει ποτέ τηλέφωνο για να απολυθεί ή θα προσπαθήσει να κρατήσει τη θέση του υπό τις απειλές ουσιαστικά της διοίκησης του ομίλου και όχι του Ολυμπιακού.

Γιατί για όλα, φταίνε οι ανίκανοι και άσχετοι γιάπηδες…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ