Connect with us

Crazy Sale στα Nike @One Salonica outlet mall!

Από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, στο Nike factory store@One Salonica outlet mall, ψώνισε με EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ έως και -30%, στις ήδη μειωμένες outlet τιμές!

Στέργιος Αναστασιάδης

Crazy Sale στα Nike @One Salonica outlet mall!

Από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, στο Nike factory store @One Salonica outlet mall, ψώνισε με EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ έως και -30%, στις ήδη μειωμένες outlet τιμές!

Ανακάλυψε τώρα τα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα, παπούτσια και εξοπλισμό, για την προπόνησή σου, στις χαμηλότερες τιμές της σεζόν! Τώρα
είναι η τέλεια ευκαιρία για έξυπνες αγορές στο One Salonica!

Kαι μη ξεχνάς, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τα καταστήματα @One Salonica θα είναι Ανοιχτά, από τις 11:00 έως τις 20:00. Εσύ θα λείπεις;

Stay tuned… www.onesalonica.com για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές του One Salonica!

Follow One Salonica @Facebook @Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Τι αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει ότι FIFA και UEFA ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα και τονίζει ότι πρέπει να αποδοθούν στη χλεύη της κοινωνίας και στη Δικαιοσύνη όσοι «κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις και σπίλωσαν αθώους».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστάτωση στη Μπριζ: Έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν!

Ο Δανός εξτρέμ αν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε μετά από διαφωνία με το ιατρικό τιμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναστάτωση στην Κλαμπ Μπριζ λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ με... πρωταγωνιστή τον Σκοβ Όλσεν ο οποίος φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο ποδοσφαιριστής «παλεύει» εδώ και καιρό με ένα θέμα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο ισχίο.

Ο Δανός εξτρέμ που έχασε τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο δεν φαίνεται ότι το τεχνικό τιμ τον υπολόγιζε για την ρεβάνς με τον Δικέφαλο.

Ο Όλσεν διαφώνησε με το ιατρικό τιμ της Κλαμπ Μπριζ και αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ελλάδα πηγαίνοντας μάλιστα στην Κοπεγχάγη, ώστε να πάρει συμβουλές για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από δικό του γιατρό.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δε δίστασε να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media γύρω από την παρουσία του στην Κοπεγχάγη, με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης να εκπλήσσονται με τη στάση που αποφάσισε να κρατήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ