Connect with us

Crazy Sale στa Puma @One Salonica outlet mall!

Έλα στο outlet κατάστημα Puma @One Salonica outlet mall, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και ψώνισε με EXTRA 10% ΕΚΠΤΩΣH!

Νίκος Μοσχοβίτης

Crazy Sale στa Puma @One Salonica outlet mall!

Βρες τα αγαπημένα σου είδη sportswear, ρούχα και παπούτσια για τις αθλητικές σου δραστηριότητες, αλλά και για τα πιο στιλάτα casual outfits, στις χαμηλότερες τιμές της σεζόν! Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για έξυπνες αγορές στο One Salonica!

Stay tuned… www.onesalonica.com για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές του One Salonica!

Follow One Salonica @Facebook @Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Τα μεροκάματα ο βασικός λόγος ενασχόλησης με τον Ολυμπιακό”

Οι διαφορετικές προεκτάσεις και ο… Δήμος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το διαβιβαστικό προς τη Δικαιοσύνη, ρίχνει ακόμη περισσότερο φως για τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης από τη Θύρα 7, αλλά και όλη τη δράση τους.

Με βάση το Διαβιβαστικό, όλα γίνονταν για τα μεροκάματα, ενώ -μεταξύ άλλων- σημειώνεται πως βασικά στελέχη είχαν προσληφθεί στον Δήμο Πειραιά, αλλά δεν πήγαιναν ποτέ.

Τι αναφέρει το Διαβιβαστικό:

"Τα «μεροκάματα» έχουν πολύ υψηλή σημασία για τα Μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης και αποτελούν τον βασικότερο λόγω ενασχόλησής τους με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στην ετήσια συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 07/02/2024 μελών της Θύρας 7, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, κύρια θεματολογία, εάν όχι η μοναδική και αιτία διαπληκτισμού, ήταν τα «μεροκάματα» και ο λόγος που πρέπει να διακοπούν, λόγω της νέας αυστηρότερης Νομοθεσίας.

Πέραν των ανωτέρω, από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών προέκυψε ότι τα μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης Κ.Π., Μ. Δ., Κ. Χ. και έτεροι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού όπως οι Σ. Π. και Κ. Σ., εργάζονταν στον Δήμο Πειραιά χωρίς να πηγαίνουν καν στην εργασία τους. Μετά το περιστατικό στο Ρέντη, ο Δήμαρχος Πειραιά ζήτησε οι ανωτέρω, πλέον να πηγαίνουν κανονικά για εργασία αλλιώς να αιτούνται άδεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κ. Π., προσλήφθηκε στον Δήμο Πειραιά, με την βοήθεια Δημοτικού Υπαλλήλου στον οποίο έδινε προσκλήσεις για αγώνες του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ και ο Χ. Ι. εμφαίνεται να εργαζόταν στον Δήμο Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 20/04/2023 έως 19/06/2023.

Εκτιμάται ότι τα ανωτέρω χρήζουν περαιτέρω έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται παράβαση του Ν.4816/2021 «Πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ

Τι κάνει ο “Δικέφαλος” όταν βρίσκεται στο “Αθανάσιος Διάκος”;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μια γροθιά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχει διαδικτυακή ή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν και είναι ανταγωνίστρια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο και το κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντάξια των εμφανίσεων του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνήθως οι αγώνες κυπέλλου έχουν διαφορά σε σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο γεγονός πως στο κύπελλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ξένες παίκτριες στην ενδεκάδα, κάτι το οποίο ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο μας. Εμείς έχουμε το υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, να αναπληρώσει τις παίκτριες οι οποίες λείπουν. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στο φυσικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μήτκου, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, καθώς τα παιχνίδια κυπέλλου δεν είναι ίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ισχύει διότι στο κύπελλο παίζεις ένα παιχνίδι, 90 λεπτών, συν την παράταση, αν υπάρξει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, περιμένοντας την αυριανή ημέρα. Διψάμε για περισσότερους τίτλους, σίγουρα ένας στόχος είναι και το κύπελλο, οπότε θέλουμε αύριο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω το αυριανό παιχνίδι, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το οποίο αφορά τους προπονητές, θα κριθεί στην δίψα, στην διάθεση και στο πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το ότι παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ