Connect with us

To 2018 στο Nova on Demand

Παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο, η Nova δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της επιλέγοντας το «on demand» στο τηλεκοντρόλ τους να παρακολουθήσουν ότι αυτοί θέλουν, όποτε θέλουν και όσες φορές θέλουν.

PAOK24

To 2018 στο Nova on Demand

Καθώς το 2018 φτάνει στο τέλος του, η Nova προχώρησε σε έναν απολογισμό των προτιμήσεων των συνδρομητών της μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand!

Μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οσκαρικά blockbusters από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood, τις δημοφιλέστερες ξένες σειρές, ολόκληρους κύκλους αγαπημένων σειρών (Box Sets), συναρπαστικό παιδικό πρόγραμμα (ταινίες & σειρές) με τη δυνατότητα επιλογής ελληνικής ή αυθεντικής φωνής, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, ειδικά αφιερώματα και ψυχαγωγικά shows.

Ποιο περιεχόμενο όμως κατατάσσεται υψηλότερα στις προτιμήσεις των συνδρομητών το 2018; Για ποιες ταινίες, ποιες σειρές και για ποιους πρωταγωνιστές οι συνδρομητές πάτησαν περισσότερες φορές το «on demand» μέσα στο 2018;

Top 5 ταινίες που προτίμησαν οι συνδρομητές!

·         «Ο Επιβάτης» («The Communer»): blockbuster ταινία δράσης με τους Λίαμ Νίσον και Βέρα Φαρμίγκα.

·         «Justice League»: το μεγάλο blockbuster των σούπερ – ηρώων της DC, με τους Μπέν Άφλεκ, Γκαλ Γκαντότ, Χένρι Κάβιλ κ.α.

·         «Wonder Woman»: άλλο ένα blockbuster με την σούπερ ηρωίδα της DC και εισπράξεις εισιτηρίων πάνω από 800 εκατ. δολ. Πρωταγωνιστεί η εκρηκτική Γκαλ Γκαντότ.

·         «Spider-Man: H επιστροφή στον τόπο του» («Spiderman Homecoming»):  blockbuster με τον δημοφιλή σούπερ-ήρωα της Marvel, πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Μαρίσα Τομέι και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ.

·         «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» («Murder on the Orient Express»): blockbuster βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι με τους: Κένεθ Μπράνα, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ κ.α.

Τοπ 5 προτιμήσεις των μικρών πρωταγωνιστών της υπηρεσίας : των παιδιών!

·         «Αρχηγός από κούνια» («The Boss baby»): υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

·         «Φερδινάνδος» («Ferdinand»): υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

·         «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα» («The Son of Bigfoot»).

·         «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» («The Smurfs: Lost Village»): blockbuster με τους αγαπημένους μπλε ήρωες.

·         «Ξενοδοχείο για τέρατα» («Hotel Transylvania»): υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Τοπ 3 σειρές που μας προπόνησαν στο Binge watching (η παρακολούθηση όλων των επεισοδίων μιας σειράς το ένα πίσω από το άλλο χωρίς διακοπή)!:

·         «Castle Rock»: βασισμένη στο πλούσιο έργο του διάσημου συγγραφέα θρίλερ μυθιστορημάτων, Στίβεν Κίνγκ, με τους Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Σίσι Σπέισικ, Αντρέ Χόλαντ κ.α.

·         «Condor»: συναρπαστική κατασκοπική σειρά – θρίλερ, βασισμένη στη νουβέλα του Τζέιμς Γκρέιντι, «Οι έξι ημέρες του Κόνδορα», και στο σενάριο της ταινίας του 1975 «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα».  Πρωταγωνιστούν οι: Max Irons, ο βραβευμένος με Όσκαρ William Hurt, η βραβευμένη με Όσκαρ Mira Sorvino, o υποψήφιος για Όσκαρ Bob Balaban, και σε ρόλο γκεστ συναντάμε τον Brendan Fraser. 

·         «A very English Scandal»: υποψήφια μίνι τηλεοπτική σειρά για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες στις κατηγορίες Καλύτερη μίνι τηλεοπτική σειρά, Ανδρικού Ρόλου για τον Χιου Γκράντ και Β΄Ανδρικού Ρόλου για τον Μπεν Γουίσοου.

Τοπ 5 σειρές που είδαν οι περισσότεροι!:

·         «The Handmaid’s Tale»: βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Μάργκαρετ Άτγουντ, μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2017. Κέρδισε διθυραμβικές κριτικές τόσο για τη σκηνοθεσία και την ποιότητα της παραγωγής της, όσο και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών: Ελίζαμπεθ Μος (βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου), Ιβόν Στραχόβσκι, Τζόσεφ Φάινς κ.α. 

·         «Big Little Lies»: βασισμένη, σύμφωνα με τους New York Times, στο νούμερο ένα ομώνυμο best seller της Λίαν Μοριάρτι.
Η σκηνοθεσία είναι του υποψήφιου για Όσκαρ Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Οσκαρ Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, την υποψήφια για Όσκαρ Λόρα Ντερν κ.α. Η σειρά έχει βραβευθεί με 4 Χρυσές Σφαίρες.

·         «The Good Doctor»: Η ιατρική σειρά εκτός του ότι  έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης πέρσι στην Αμερική,  απέσπασε και πολύ θετικές κριτικές κυρίως για την εξαιρετική ερμηνεία του πρωταγωνιστή Φρέντι Χάιμορ o οποίος τελικά ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα για τον συγκεκριμένο ρόλο. 

·         «Sharp Objects»: με πρωταγωνίστρια την πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ Εϊμι Άνταμς, η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Γκίλιαν Φλιν και είναι υποψήφια φέτος για 3 Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Σειράς, Α’ Γυναικείου και Β’ Γυναικείου Ρόλου για τις Εϊμι Άνταμς και Πατρίσια Κλάρκσον αντίστοιχα.

·         «True Detective»: η πολυβραβευμένη σειρά με Χρυσές Σφαίρες και βραβείο Emmy που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως τόσο για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της, όσο και για τις εξαιρετικές ερμηνείες κυρίως των Γούντι Χάρελσον και Μάθιου ΜακΚόναχι. Πρωταγωνιστές του δεύτερου κύκλου είναι οι επίσης εξαιρετικοί ηθοποιοί Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.

Τοπ 3 Stars που εξαιτίας τους οι συνδρομητές πάτησαν ξανά και ξανά το κουμπί!

·         Ντάνιελ Κρεγκ ( «Casino Royal», «Quantum of Solace», «Skyfall»)

·         Τζέραρντ Μπάτλερ («Παγκόσμιος Κίνδυνος: Geostorm», «Παίζοντας με την αγάπη», «Η ληστεία του αιώνα»)

·         Μπρους Γουίλις («Η Παραπλάνηση», «Η ιστορία της ζωής μας», «Κάποτε στην Καλιφόρνια») 

Tοπ 3 all time classic movies που μας έμαθαν σινεμά:

·         «Casablanca»: βραβευμένη με τρία Όσκαρ, ανάμεσα τους αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

·         «Όσα παίρνει ο άνεμος» (Gone with the wind): βραβευμένη με οκτώ Όσκαρ ανάμεσα τους αυτό της Καλύτερης Ταινίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Βίβιαν Λι.

·         «Το κουρδιστό πορτοκάλι» («A Clockwork Orange»): υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτό της Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των καναλιών της Nova

·         Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

·         Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 

·         Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 

·         Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές του Novalifε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα γκολ στο Περού πληρώνουν στο 4,00

Σημαντικές επιλογές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την Λατινική Αμερική και το Περού είναι τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket.gr σε απόδοση 4,00.

Μονό ποντάρισμα στο 4,00 από το Περού στα αποψινά (28/03/24) προγνωστικά Λατινικής Αμερικής του Κωνσταντίνου Διακαναστάση.

Χαιρετώ! Φτωχό και το σημερινό κουπόνι στη Λατινική Αμερική, όμως στο Περού έχει μια αναμέτρηση που μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα.

Παρακάτω η ανάλυση της και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Περού στο Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος (28/03/24)

Την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στο Περού ανοίγει η αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με την Κομερσιάντες Ουνίδος.

Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος

Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο είχε αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ της και ουσιαστικά βγήκε ζημιωμένη από το μεταγραφικό παζάρι. Στον πάγκο της ξεκίνησε με τον Αμελί, όμως λόγω των κάκιστων επιδόσεων της στις πρώτες 5 αγωνιστικές (1-0-4) η διοίκηση τον απομάκρυνε και τη θέση του πήρε ο Ρεντίν, ο οποίος δεν έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όμως τα πρώτα δείγματα του είναι ελπιδοφόρα (1-1-1 το σερί και πρόκριση στους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα). Φυσικά το πρόβλημα στον ανασταλτικό τομέα παραμένει, με το σύνολο του να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις και τέρματα (5 τέρματα παθητικό σε 3 αγωνιστικές με τον Ρεντίν κάτω από την τεχνική της ηγεσία). Πράγμα που πρέπει άμεσα να αλλάξει αν θέλει να έχει βλέψεις για παραπάνω πράγματα.

Για την Κομερσιάντες Ουνίδος έχουμε μιλήσει πολλές φορές φέτος. Μπορεί να διαθέτει ένα από τα αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, όμως ο τεχνικός Σιλβέστρι κάνει εξαιρετική δουλειά, με την ομάδα του να αγωνίζεται χωρίς φόβο και να σκοράρει κατά ριπάς (15 τέρματα έχει πετύχει σε 8 ματς και αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας). Λίγο πιο προσεκτική αν ήταν ανασταλτικά (15 τέρματα παθητικό) θα μπορούσε εύκολα να φιγουράρει και πιο πάνω από την πέμπτη θέση που βρίσκεται.

Τώρα στοιχηματικά, ο Ρεντίν έχει να λύσει πολλά θέματα στην Γκαρσιλάσο, ιδιαίτερα ανασταλτικά, καθώς ανέλαβε ένα σύνολο που η άμυνα του θυμίζει τσίρκο. Θα χρειαστεί χρόνο για να το κάνει αυτό και απέναντι του έχει μία ομάδα που αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και μετουσιώνει σε τέρματα την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί.

Το διπλό παίζεται σε υψηλές τιμές (στο 5,50 κατά μέσο όρο), αλλά επειδή αμυντικά και η Ουνίδος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, θα πάω στα προγνωστικά Περού (28/03/24) με τα γκολ της, με το Over 1,5 να παίζεται στο 4,00 από την Bet365. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία πετυχαίνει 1,87 γκολ/ματς.

Το παιχνίδι μου

 

Μονό στην Bet365

 

ΠΕΡ1 – 28/03 – 22:00 – Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κομερσιάντες Ουνίδος – Over 1,5 γκολ Κομερσιάντες Ουνίδος σε απόδοση 4,00 επί 5 μονάδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ