Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτα γκολ σε ένα βίντεο γεμάτο ΠΑΟΚ (vid)

Από τον Πρίγιοβιτς και τον Μπίσεσβαρ, στον Βούκιτς και τον Μακ σε ένα αφιέρωμα του Dugout στο τέλος του 2018.

Ηλίας Καπράλος

Απίστευτα γκολ σε ένα βίντεο γεμάτο ΠΑΟΚ (vid)

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Dugout έφτιαξε ένα βίντεο για τον ΠΑΟΚ με γκολ από προηγούμενες σεζόν του Δικεφάλου που έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Εκπληκτικές εκτελέσεις από τους πρωταγωνιστές, πάθος στην κερκίδα και στο γήπεδο και 90 δευτερόλεπτα που όπως αναφέρει και η λεζάντα του βίντου με incredible vintage goals. 

Το γκολ του Πρίγιοβιτς με τον Παναθηναϊκό, τα γκολ του Μακ με την Ντόρτμουντ, η φωτοβολίδα του Τσίμιροτ στη Λεωφόρο, τα γκολ του Πέλκα, με Πανιώνιο και Μπρόντι, το απίστευτο γκολ του Μπίσεσβαρ με τον Παναθηναϊκό και ένα φάουλ του Ζβόνιμιρ Βούκιτς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Δείτε και απολαύστε:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ