Connect with us

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευρώπη: Η ζωή επιστρέφει – Σταδιακό άνοιγμα τουρισμού και δραστηριοτήτων (vid)

Σε ολική επαναφορά και η Ιταλία που από το Σάββατο άνοιξε τις οργανωμένες παραλίες

PAOK24

Ευρώπη: Η ζωή επιστρέφει – Σταδιακό άνοιγμα τουρισμού και δραστηριοτήτων (vid)

Η αισθητή αποκλιμάκωση στα επιδημιολογικά δεδομένα της Πορτογαλίας ώθησε τη χώρα στην απόφαση να ανοίξει τον τουρισμό της. Έτσι οι ειδυλλιακές παραλίες στο Αλγκάρβε και τα υπόλοιπα θέρετρα της ιβηρικής χώρας περιμένουν από τη Δευτέρα τους τουρίστες από τις χώρες της Ζώνης Σένγκεν και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μεγαλώνουμε Μαζί» – Η νέα πρωτοβουλία της Rhetor Law Firm για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας

Η Rhetor Law Firm στηρίζει έμπρακτα, με επιπλέον μισθούς, τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νέα πρωτοβουλία της Rhetor Law Firm με την οποία στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, δίνοντας κίνητρα στους εργαζομένους της.

Αρωγοί στην προσπάθεια των συνεργατών τους να αποκτήσουν παιδιά στέκονται οι ιδρυτές της Rhetor Law Firm, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, που υποστηρίζουν στην πράξη τους νέους γονείς.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, «το δημογραφικό αποτελεί ένα ζωτικό πρόβλημα ακόμα και για την επιβίωση του έθνους. Ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά, από 800.000 έως και 2,5 εκατ. άτομα τα επόμενα 25 χρόνια. Δυστυχώς, εδώ και 12 χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδος μειώνεται κάθε έτος διαδοχικά. Και για να αντιμετωπιστεί, πέρα από τον κρατικό σχεδιασμό, χρειάζεται να υπάρξουν και ιδιωτικές πρωτοβουλίες».

Η δράση «Rhetor – Μεγαλώνουμε Μαζί» αποτελεί την έμπρακτη στήριξη προς τους συνεργάτες της εταιρίας και φιλοδοξεί «να αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Μια παρακαταθήκη γι’ αυτήν και για τις επόμενες γενιές. Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και την οικογένεια».

Στο πλαίσιο αυτό σε όλους τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρία, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, η Rhetor Law Firm προσφέρει:

· Επιπλέον 1 μισθό με την γέννηση του 1ου παιδιού
· Επιπλέον 2 μισθούς με την γέννηση του 2ου παιδιού
· Επιπλέον 3 μισθούς με την γέννηση του 3ου παιδιού
· Δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τρέλα» Σκιαδαρέση, με φανέλα του Πρέλεβιτς στη σκηνή! (vid)

«Ω Μπάνε, Μπάνε» από τον γνωστό ηθοποιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα ξεχωριστό δώρο επί σκηνής περίμενε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τα Χριστούγεννα πρωταγωνίστησε στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμμετέχει στις εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι Άγαμοι Θύται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης του έδωσε μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς την οποία έκανε δώρο ο «θρύλος» της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου.

Γεμάτος χαμόγελο ο Σκιαδαρέσης παρέλαβε τη φανέλα και τη φόρεσε αμέσως δίνοντας μάλιστα το σύνθημα από τη σκηνή φωνάζοντας «Ω Μπάνε, Μπάνε!».

 

@deusthessaloniki #agamoithytai #gerasimosskiadaresis #paok #paokbc #baneprelevic #prelevic #thessaloniki #skg #skgstories #deusmusixexperience #foryou #deusmoments #deusthessaloniki #nightout ♬ πρωτότυπος ήχος - DEUS Music Experience

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πόλο γυναικών: Ηττα στα πέναλτι και αποκλεισμός από τον τελικό

Οι γυναίκες έχασαν με 13-11 από την Ουγγαρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών «άγγιξε» την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, αλλά δεν τα κατάφερε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 13-11 στα πέναλτι από την Ουγγαρία στον ημιτελικό της διοργάνωσης, σε ένα ματς όπου είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια και ισοφαρίστηκε (9-9), 21 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Μαγυάρες ήταν πιο ψύχραιμες και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Παρασκευής (16/2), όπου θα αντιμετωπίσουν τις ΗΠΑ (όπως το 2022 στη Βουδαπέστη), ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας, στις 11:00, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ισπανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ