Connect with us

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ντρισμπιώτη: «Αξίζει τον κόπο να λείπεις πολύ καιρό από το σπίτι σου…»

Οι δηλώσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην

PAOK24

Ντρισμπιώτη: «Αξίζει τον κόπο να λείπεις πολύ καιρό από το σπίτι σου…»

Εκπλήρωση καριέρας χαρακτήρισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 35 χιλιόμετρα βάδην, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Μόναχο. Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ μετά τον τερματισμό της, η πρωταθλήτρια Ευρώπης τόνισε αρχικά ότι «αξίζει τον κόπο να λείπεις πολύ καιρό απο το σπίτι σου». «Έλειπα 3,5 μήνες. Ευχαριστω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με βοήθησαν να προετοιμαστώ και να απουσιάσω από το δουλειά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολυ συγκινημένη» είπε ακόμη η 38χρονη αθλήτρια και συνέχισε, αναφερόμενη στις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια:

«Έχω αλλάξει προπονητή, βρέθηκα στο Τόκιο με τον Ναπολέωντα Κεφαλόπουλο, ήμουν πάρα πολύ έτοιμη, με τον προπονητή μου να με στηριίζει να μου δίνει τη σωστή συμβουλή στον αγώνα. Μπορεί να δει τα πάντα, τον καιρό, τις συναθλήτριές μου, έχουμε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ μας. Ξέρω τις συναθλήτριές μου, τις έχω μελετήσει, ήρθα με τακτική. Άφησα τη Βερόνικα να πάρει το ρυθμό και να κουραστεί, για να την περάσω στο τέλος.






Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες, η 38χρονη πρωταθλήτρια επισήμανε: «Δεν είχαμε προετοιμαστεί για ζέστη, αλλά είχαμε γυμναστεί καλά. Δεν υπολείπομαι σε σχέση με τις άλλες αθλήτριες και δεν μασάω».

Τέλος, χαρακτήρισε «εκπλήρωση καριέρας» αυτό το μετάλλιο και αναφέρθηκε και στον προπονητή της υπογραμμίζοντας: «Είναι εκλήρωση καριέρας. Δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. ο προπονητής μου, όταν ήρθε η ώρα να γυμναστούμε μαζί, μου είπε ότι θα μπορούσα να ειμαι δύο φορές ολυμπιονίκης. Με έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης και δεν έχω παρά να τον ευχαριστήσω».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ντρισμπιώτη, Ναπολέων Κεφαλόπουλος, χαρακτήρισε «όνειρο» την κατάκτηση του μεταλλίου και συνέχισε μιλώντας μεταξύ άλλων για «το βάρος του φαβορί που δεν το έχουμε βιώσει, πάντα φέρναμε διακρίσεις από τη θέση του αουτσάιντερ. Οι αθλήτριες είναι από μέταλλο και θα μας φέρουν κι άλλες διακρίσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Aδιανόητο ξύλο και εννιά αποβολές σε αγώνα στην Ουρουγουάη (vid)

Ασύλληπτες εικόνες από γήπεδο στην Λατινική Αμερική.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρινγκ μετέτρεψαν γήπεδο στην Ουρουγουάη παίκτες της Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ και της Ρίβερ Πλέιτ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της χώρας, και ο διαιτητής έδωσε συνολικά εννέα κόκκινες κάρτες.

Η Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ πήρε τη νίκη με 2-1, σε μια αναμέτρηση που ήταν από τις πιο βίαιες των τελευταίων ετών, αφού οι παίκτες έπαιζαν ξύλο μέχρι τα αποδυτήρια.

Μπουνιές, κλωτσιές και όποιον άλλον πιθανό τρόπο μπορεί να φανταστεί κάποιος χρησιμοποίησαν οι παίκτες και των δύο πλευρών για να ασκήσουν βία στους αντιπάλους τους, σε μια πραγματική μάχη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το ξύλο συνεχίστηκε και στην πορεία των παικτών προς τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής του παιχνιδιού έδειξε συνολικά εννέα κόκκινες κάρτες, εκ των οποίων οι επτά για τους φιλοξενούμενους και δύο για τους γηπεδούχους.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=jclfX_qwGrA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μεγαλώνουμε Μαζί» – Η νέα πρωτοβουλία της Rhetor Law Firm για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας

Η Rhetor Law Firm στηρίζει έμπρακτα, με επιπλέον μισθούς, τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νέα πρωτοβουλία της Rhetor Law Firm με την οποία στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, δίνοντας κίνητρα στους εργαζομένους της.

Αρωγοί στην προσπάθεια των συνεργατών τους να αποκτήσουν παιδιά στέκονται οι ιδρυτές της Rhetor Law Firm, Δημήτρης Ζάχος και Ανδρέας Παπαμιμίκος, που υποστηρίζουν στην πράξη τους νέους γονείς.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, «το δημογραφικό αποτελεί ένα ζωτικό πρόβλημα ακόμα και για την επιβίωση του έθνους. Ο πληθυσμός της Ελλάδας αναμένεται να μειωθεί σημαντικά, από 800.000 έως και 2,5 εκατ. άτομα τα επόμενα 25 χρόνια. Δυστυχώς, εδώ και 12 χρόνια ο πληθυσμός της Ελλάδος μειώνεται κάθε έτος διαδοχικά. Και για να αντιμετωπιστεί, πέρα από τον κρατικό σχεδιασμό, χρειάζεται να υπάρξουν και ιδιωτικές πρωτοβουλίες».

Η δράση «Rhetor – Μεγαλώνουμε Μαζί» αποτελεί την έμπρακτη στήριξη προς τους συνεργάτες της εταιρίας και φιλοδοξεί «να αφήσει ένα σαφές αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Μια παρακαταθήκη γι’ αυτήν και για τις επόμενες γενιές. Με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές μας και με πλήρη επίγνωση του κοινωνικού ρόλου της Rhetor, συνεχίζουμε να στηρίζουμε διαχρονικά τον άνθρωπο και την οικογένεια».

Στο πλαίσιο αυτό σε όλους τους νέους γονείς που εργάζονται στην εταιρία, ανεξάρτητα από το εισόδημά τους, η Rhetor Law Firm προσφέρει:

· Επιπλέον 1 μισθό με την γέννηση του 1ου παιδιού
· Επιπλέον 2 μισθούς με την γέννηση του 2ου παιδιού
· Επιπλέον 3 μισθούς με την γέννηση του 3ου παιδιού
· Δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τρέλα» Σκιαδαρέση, με φανέλα του Πρέλεβιτς στη σκηνή! (vid)

«Ω Μπάνε, Μπάνε» από τον γνωστό ηθοποιό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα ξεχωριστό δώρο επί σκηνής περίμενε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Ο γνωστός ηθοποιός, που τα Χριστούγεννα πρωταγωνίστησε στο χριστουγεννιάτικο βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμμετέχει στις εμφανίσεις που πραγματοποιούν οι Άγαμοι Θύται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης του έδωσε μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς την οποία έκανε δώρο ο «θρύλος» της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου.

Γεμάτος χαμόγελο ο Σκιαδαρέσης παρέλαβε τη φανέλα και τη φόρεσε αμέσως δίνοντας μάλιστα το σύνθημα από τη σκηνή φωνάζοντας «Ω Μπάνε, Μπάνε!».

 

@deusthessaloniki #agamoithytai #gerasimosskiadaresis #paok #paokbc #baneprelevic #prelevic #thessaloniki #skg #skgstories #deusmusixexperience #foryou #deusmoments #deusthessaloniki #nightout ♬ πρωτότυπος ήχος - DEUS Music Experience

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ