Connect with us

ΔΙΑΦΟΡΑ

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position… και μέσα στο σπίτι του

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών ήταν ο ταχύτερος στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές

PAOK24

Formula 1:  Ο Φερστάπεν πήρε την pole position… και μέσα στο σπίτι του

Με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Λάντο Νόρις, ο Μαξ Φερστάπεν (Ρεντ Μπουλ) πήρε άλλη μία pole position στο τρέχων παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα.

Η συγκεκριμένη, βέβαια, έχει ξεχωριστή σημασία για τον σχεδόν βέβαιο κι εφέτος πρωταθλητή, καθώς το αυριανό (27/08) γκραν πρι θα διεξαχθεί στην πατρίδα του, Ολλανδία και συγκεκριμένα στην πίστα του Ζαντφορτ.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών ήταν ο ταχύτερος στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, όπου οι εναλλαγές των καιρικών συνθηκών περιέπλεξαν την κατάσταση. Ο «πιλότος» της Ρεντ Μπουλ σημείωσε χρόνο 1:10.567 και έτσι θα εκκινήσει πρώτος το απόγευμα της Κυριακής, ενώ δίπλα του θα βρεθεί ο Λάντο Νόρις με ΜακΛάρεν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση (1:11.104).

Στην τρίτη θέση θα εκκινήσει ο οδηγός της Μερτσέντες, Τζορτς Ράσελ, ο οποίος έκανε χρόνο 1:11.294.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Βίντεο: Ο Μπράμπετς του Άρη περπατά μεθυσμένος σε δρόμο της Τσεχίας

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον Μπράμπετς να περνάει μεθυσμένος τον δρόμο ήρθε να επιβεβαιώσει ουσιαστικά το πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο κόπηκαν από την αποστολή της Τσεχίας εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του.

Όπως είναι γνωστό, ο στόπερ του Άρη, μαζί με τους Βλαντιμίρ Κουφάλ (Γουέστ Χαμ) και Γιαν Κούχτα (Σλάβια Πράγας) αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη Μολδαβία εξαιτίας παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού.

Προς επιβεβαίωση λοιπόν των πληροφοριών ότι οι τρεις τους τα έπιναν ως αργά σε κλαμπ του Όλομουτς, video που κυκλοφόρησε απεικονίζει τον Μπράμπετς σε… δύσκολη κατάσταση τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυκλοφόρησε το βιβλίο ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK

Γεμάτο άγνωστες ιστορίες από την σεζόν 2018-19 και όχι μόνο…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Βασιλόπουλου με τίτλο « ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK».

Η κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας το 2019, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ τη κορυφαία επίδοση στην ιστορία του.

Η συναρπαστική περιγραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα διαδραματίστηκαν στο εσωτερικό της ομάδας εκείνη τη σεζόν, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο ίδιος και οι παίκτες του μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου τους, προκαλεί δέος.

Δέος προκαλούν επίσης και οι αφηγήσεις των πρωταγωνιστών (ποδοσφαιριστών και διοικητικών παραγόντων) εκείνης της απίθανης για την οικογένεια του ΠΑΟΚ σεζόν.

Σε ένα βιβλίο συγκεντρώθηκαν γνωστές και κυρίως άγνωστες πληροφορίες της επιτυχίας του ΠΑΟΚ, που αναγνωρίστηκε από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφτυσε τον Μέσι ο Σανάμπρια (vid)

Το επίμαχο βίντεο και όσα ανέφερε ο Αργεντινός στην συνέντευξη τύπου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αργεντινή επικράτησε 1-0 της Παραγουάης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Η «αλμπισελέστε» σε παιχνίδι σκληρών μονομαχιών σκόραραν μόλις στο 3' με τον Οταμέντι, ωστόσο το τέρμα του έμπειρου στόπερ δεν ήταν το εξέχον στιγμιότυπο του ματς.

Στο 53ο λεπτό του παιχνιδιού λοιπόν ο Σκαλόνι, έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Λιονέλ Μέσι με τον δεύτερο να απαντάει στον επιθετικό της Παραγουάης, Αντόνιο Σανάμπρια.

Μετά από ορισμένα «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δυο τους ο Μέσι αποφάσισε να δώσει τέλος στη συγκεκριμένη λογομαχία γυρίζοντας την πλάτη στον στράικερ της Τορίνο.

Ωστόσο ο 27χρονος επιθετικός, σε μια αποκρουστική κίνηση η οποία θύμισε... Τότι, έφτυσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Μετά το τέλος του ματς, όπως ήταν φυσιολογικό ο Μέσι ρωτήθηκε για την αγενή αντίδραση του Σανάμπρια λέγοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα. Μου είπαν στα αποδυτήρια ότι ένας από αυτούς με είχε φτύσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καν ποιος ήταν. Δεν το είδα. Μόνο μου είπαν. Ούτε εγώ θέλω να δώσω σημασία γιατί παντού θα το σχολιάζουν και θα είναι χειρότερο. Θα γίνει γνωστό, οπότε καλύτερα να το αφήσεις εκεί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ