Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ και τα γκολ…»

Μεγάλο ενδιαφέρον για την πρώτη συνέντευξη του υψηλόσωμου Σέρβου

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ και τα γκολ…»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πρώτη συνέντευξη του Πρίγιοβιτς στο κανάλι του ΠΑΟΚ. Ο νεοαποκτηθείς σέντερ φορ του Δικεφάλου έδειξε πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη της μεταγραφής του, τόνισε ότι θα παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλο πλάνο και προοπτικές, υποστήριξε ότι θέλει να βελτιωθεί μέσα από την  ομάδα να απολαύσει το ποδόσφαιρο και να κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο.   

Ο Πρίγιοβιτς τόνισε ότι είναι ομαδικός παίκτης και ανέφερε ότι δεν ανησυχεί για τον ΠΑΟΚ που δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νιώθω ήδη ότι βρίσκομαι σπίτι μου, είμαι περήφανος που θα φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και ψυχολογικά νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι.

 Όπως είπα και πριν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ πως ήρθα σ’ έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που έχει ένα μεγάλο σχέδιο κι εγώ πιστεύω στο σχέδιο αυτό. Για μένα είναι ένα βήμα προόδου στην καριέρα μου και θέλω να βρω την ευτυχία, να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω και να κυριαρχήσω στον αγωνιστικό χώρο.
 

Σίγουρα θέλω να γίνω καλύτερος επιθετικός, να βελτιωθώ ως παίκτης και φυσικά ως άνθρωπος και να καθιερωθώ στο ποδόσφαιρο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το πολωνικό και θέλω να αποδείξω την αξία μου. Να δείξω πως έχω την ποιότητα για να κυριαρχήσω και στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Οι ικανότητες μου είναι ότι παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες και είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Θεωρώ ότι είμαι ομαδικός παίκτης, δίνω πολλά στην ομάδα μου και φυσικά θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά θέλω ν’ αφήσω το στίγμα μου στο παιχνίδι.

Φυσικά! Είμαι της άποψης πως από τη στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες, θα έρθει η ώρα που θα αρχίσεις να σκοράρεις. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θ’ αρχίσουμε να πετυχαίνουμε γκολ κι ελπίζω ότι θα απολαύσουμε πολλά παιχνίδια, όπου θα κυριαρχήσουμε επί του αντιπάλου, θα βάλλουμε πολλά γκολ  και θα χαροποιήσουμε τους φιλάθλους».

 

Ας δούμε αναλυτικά…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Nότιγχαμ Φόρεστ: Σκέψεις για νομικές κινήσεις κατά του Γκάρι Νέβιλ!

Για τη δήλωση του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί… μαφιόζικης συμμορίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Να κινηθεί νομικά κατά του Γκάρι Νέβιλ, για τις δηλώσεις του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περί... μαφιόζικης συμμορίας, σκέφτεται η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Νέβιλ ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής του Sky Sports, αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον.

Υπενθυμίζεται πως "σκληρή" ανακοίνωση κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε χθες και η Premier League, με την βρετανική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να υποστηρίζει πως δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι στο ματς με την Έβερτον, κατηγορώντας ανοιχτά τον διαιτητή του VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, υπογραμμίζοντας πως είναι οπαδός της Λούτον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Αρχίζει και… τελειώνει η προετοιμασία για τον πρώτο εκ των πέντε “τελικών” που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωινό είναι το σημερινό ραντεβού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ουσιαστικά, η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει την έναρξη και την... λήξη της προετοιμασίας των "ασπρόμαυρων" για το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος", καθώς όσοι αγωνίστηκαν βασικοί την Κυριακή στο "Γ. Καραϊσκάκης", ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκειά της δε, ο Ρουμάνος προπονητής θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μην υπολογίζοντας στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στη Λαμία, με όλους στον Δικέφαλο να γνωρίζουν πως τα περιθώριά τους για απώλεια νέων βαθμών, έχουν απλά... τελειώσει!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και επίσημα ο Γρηγορίου!

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών και ο αντικαταστάτης του Έλληνα προπονητή!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς» ανέφερε η ανακοίνωση των Ηπειρωτών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ