Connect with us

Εκπτώσεις «τρέλας» στη Lacoste, @One Salonica outlet mall!

Προλαβαίνετε!

Νίκος Μοσχοβίτης

Εκπτώσεις «τρέλας» στη Lacoste, @One Salonica outlet mall!

Έλα στο outlet κατάστημα Lacoste @One Salonica outlet mall, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και ψώνισε με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που φτάνουν έως και -80%!

Βρες τώρα τα αγαπημένα σου διαχρονικά, κλασικά κομμάτια αλλά και casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, στις χαμηλότερες τιμές της σεζόν! Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για έξυπνες αγορές στο One Salonica!

Stay tuned… www.onesalonica.com για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα και τις προσφορές του One Salonica!

Follow One Salonica @Facebook @Instagram
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ