Connect with us

Αίνιγμα με τις Αμερικανίδες

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Τετάρτη (13/4) στις 12:30 τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο ημιτελικό των playoffs του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών και ερωτηματικό προκαλεί η συμμετοχή ή μη των Κλέμονς και Ρέντμον.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Αίνιγμα με τις Αμερικανίδες

Οι δύο Αμερικανίδες παίκτριες του ΠΑΟΚ απουσιάζαν από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό και δημιουργήθηκε ένα όργιο φημών σχετικά με πρόωρη αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ.

Από ότι φαίνεται όμως υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση των δύο παικτριών, αφού Κλέμονς και Ρέντμον βρέθηκαν χτες μαζί με τη Ναυσικά Σταυρίδου στο “Παλατάκι” για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση βόλεϊ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Επομένως, αν οι δύο Αμερικανίδες βρίσκονταν στην Ελλάδα και τις προηγούμενες ημέρες δημιουργείται εύλογη απορία για ποιο λόγο δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Αθήνα και πλέον όλοι περιμένουν να δούνε αν θα είναι κανονικά στη διαθέση του Β. Μασλαρινού για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του το Σάββατο καλείται να επικρατήσει του Παναθηναϊκού αύριο Τετάρτη (13/4) στις 12:30, σε ένα παιχνίδι για το οποίο θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξη του από το PAOK24, προκειμένου να στείλει τη σειρά των ημιτελικών σε ακόμη ένα παιχνίδι, διαφορετικά οι “πράσινες” με νίκη τους στο PAOK Sports Arena θα προκριθούν στους τελικούς στους οποίους έχει ήδη περάσει ο Ολυμπιακός.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ