Connect with us

Η Κλεοπάτρα μας χρειάζεται όλους!

Τη δική της μεγάλη "μάχη" για τη ζωή δίνει το τελευταίο διάστημα η μόλις έξι χρονών Κλεοπάτρα Καμπακάκη. Σε αυτή τη "μάχη", μας χρειάζεται όλους!

Στέργιος Αναστασιάδης

Η Κλεοπάτρα μας χρειάζεται όλους!

Η εξάχρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα στο μυελό της αριστερής κνήμης τον περασμένο Νοέμβριο. Έκτοτε, ξεκίνησε τον δικό της δύσκολο αγώνα ενάντια στον καρκίνο, με χημειοθεραπείες, χειρουργεία και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ωστόσο, λόγω της επιθετικότητας και της σπανιότητας του είδους του συγκεκριμένου όγκου, κρίνεται απαραίτητη η μετάβαση του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό άμεσα, προκειμένου να δοθεί η βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της, με εξασφαλισμένη εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Η οικογένεια ευχαριστεί ολόψυχα εκ των προτέρων και πιστεύει ότι η αλληλεγγύη και η εγκάρδια υποστήριξη του καθένα θα χαρίσουν ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον στη μικρή!

Στοιχεία επικοινωνίας
Τουράνη Αμαλία (μητέρα Κλεοπάτρας Καμπακάκη)
Τηλ.: 690 788 5115, Email: amalia_tou[at]hotmail[dot]com

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 5266070334001
ΙΒΑΝ: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001
SWIFT-BIC: PIRBGRAA
Δικαιούχοι: Τουράνη Αμαλία / Καμπακάκη Κλεοπάτρα

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έδωσε τη μάχη του και ολοκλήρωσε τη σεζόν

Φινάλε στην έβδομη θέση για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στην Αθήνα με 9-8 από το Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι μιας και είχε εξασφαλίσει τη θέση του στην οχτάδα, με τις «ασπρόμαυρες» όμως να δίνουν τη μάχη τους απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη για να αποφύγει τα playouts.

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει αυλαία στην 7η θέση με 22 βαθμούς, όσους έφτασε και το Περιστέρι, με το σύνολο της Χατζέλλη όμως να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω της νίκης με 13-8 στον πρώτο γύρο.

Πρώτη σκόρερ για τον Δικέφαλο η Γιαπωνέζα, Ερούνα με 3 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 2-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου, Λαλούση, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου , Κόλλια, Πετάση, Μπερίκου, Πέττα 1, Λασκαρίδου 5, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Μαρία Καραγιάννη, Λέβι 1.

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη ): Γκανγκλ, Μπίκου, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Χριστοφορίδου, Ντάσιου 1, Γραικού , Γιαμπασάκου, Ερούνα 3, Ντόνα-Τσιάκα 1, Κοντονή 2 Νιαρχάκου 1, Λεριώτη, Κολτσίδα, Καλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ