Connect with us

Αυτά θα ισχύουν πλέον στις τράπεζες! (pics)

Ημερήσιο όριο 60 ευρώ, περιορισμοί στις μεταφορές κεφαλαίων προς το εξωτερικό και πρόβλεψη να ανοίξουν τα ATM αργά το βράδυ της Δευτέρας περιλαμβάνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης.

Στέργιος Αναστασιάδης

Αυτά θα ισχύουν πλέον στις τράπεζες! (pics)

Σύμφωνα με την ΠΝΠ που εκδόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας το κλείσιμο των τραπεζών θα ισχύει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 6 Ιουλίου και αφορά εκτός από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες, το Tαμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όλα τα Ιδρύματα πληρωμών ηλεκτρονικού χρήματος.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών το κλείσιμο των πιστωτικών ιδρυμάτων μπορεί να παραταθεί και πέραν αυτής της ημερομηνίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σολοποτιάς: «Δύναμη, πάθος, αυτοθυσία»

Αποθέωσε τις παίκτριες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μανώλης Σολοποτιάς, προπονητής της δεύτερης ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Β στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική.

Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε.

Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ