Connect with us

Νέα εντάλματα σύλληψης στην υπόθεση «Νoor 1»

Νέα δεδομένα στην περιβόητη υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης. Αποκαλύπτεται «δοκιμαστικό ταξίδι» για τα ναρκωτικά και αναφορές για «παρεμβάσεις σε δικαστές». Αίτημα αποφυλάκισης από τον Γιαννουσάκη.

Στέργιος Αναστασιάδης

Νέα εντάλματα σύλληψης στην υπόθεση «Νoor 1»

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «Βήμα», αναμένονται σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στην περιβόητη υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης – αξίας άνω των 30 εκατ. ευρώ – με το πλοίο «Noor-1» που είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2014.

Προ ολίγων ημερών δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά για την επιτάχυνση της έκδοσης των διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για τουλάχιστον τρεις Τούρκους και Βέλγους επιχειρηματίες που θεωρούνται χρηματοδότες του φορτίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Χειρονομίες και προκλήσεις από τους συλληφθέντες (vid)

Η στάση τους και οι τελευταίες εξελίξεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες οπαδοί του Ολυμπιακού, για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Οι 63 κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, οι τρεις για ναρκωτικά και ένας για κατοχή βεγγαλικών, ενώ η μεταγωγή τους έγινε με τέσσερα λεωφορεία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετοί από τους συλληφθέντες ήταν επιθετικοί και προκλητικοί απέναντι στους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους κάνοντας διάφορες χειρονομίες, με τον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να αποφασίζει για την απαγγελία κατηγοριών και τα αδικήματα που θα αποδοθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ