Connect with us

FORZA που δεν χάνεται!

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ΠΑΟΚ που θέλουν να είναι… διαβασμένοι και σωστά ενημερωμένοι, η FORZA θα βρίσκεται αύριο το πρωί στα περίπτερα αλλά και στο διαδίκτυο.

Στέργιος Αναστασιάδης

FORZA που δεν χάνεται!

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστική συνέντευξη, ειδήσεις, παρασκήνια και μια μεγάλη προσφορά για όλους τους αναγνώστες της

Στη FORZA θα βρείτε (η προσφορά ισχύει για όλους τους αναγνώστες) κουπόνι για να αγοράσετε με έκπτωση 40% (8,94 ευρώ από 14,90 ευρώ) την μεγάλη σημαία του ΠΑΟΚ (διάστασης 1,50 χ 1,00) από τα  PAOK OFFICIAL STORES

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και τηςFORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας για να διαβάζετε την εφημερίδα σας όπου κι αν βρίσκεστε! Διαβάστε την FORZA και την FORZA Plus στον υπολογιστή σας, στο κινητό ή το tablet σας.

Αποκλειστική συνέντευξη για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει αίσθηση

ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πολλοί κι… ανίκανοι

ΘΕΜΑ: Η επόμενη μέρα – Ο Μπράνκο, ο Μίχελ και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

ΘΕΜΑ:  Αθλητικοί διευθυντές – Από τον Τσιστιακόφ στον Μπράνκο

ΘΕΜΑ: Αυτοί που ήρθαν κι αυτοί, που έφυγαν – Το πρώτο check

Τσούμπα Άκπομ: Η υπομονή επιβραβεύεται

INSIDER: Τα δεδομένα της υπόθεσης Σταφυλίδη

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης

Γιάννης Κωνσταντέλιας – Ποιος είναι ο νεαρός, που θέλει η Μπαρτσελόνα;

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και… διαχείριση κρίσεων

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη – Η άγνωστη δράση του επιχειρηματία μακριά από τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο

INSIDER: Το συμβόλαιο του Κάναντι, η εξαφάνιση ενός… μωρού του Δώνη, ο σοφέρ του Μήτρογλου, τα νεύρα του Λιβάγια και πολλά άλλα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: «Ο ΠΑΟΚ έγινε κέντρο διερχομένων»

ΜΠΑΣΚΕΤ

H επαφή των παικτών του ΠΑΟΚ για το οικονομικό, το μετέωρο βήμα του Γκος, η ένταση ανάμεσα σε Λίνο και Μορέιρα και τι ψάχνουν στην ΚΑΕ – Αποκαλύψεις από την στήλη Courtside

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Τζούριτς: «Θέλω να τα κερδίσω όλα»

Τετ-α-τετ με την Φανή Δοϊρανλή: «Στόχος η καθιέρωση»

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή του κορυφαίου στο είδος, Νίκου Μποζιονέλου

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρίσκει τον τρόπο ο ΠΑΟΚ

Τι κάνει ο “Δικέφαλος” όταν βρίσκεται στο “Αθανάσιος Διάκος”;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μια γροθιά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχει διαδικτυακή ή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν και είναι ανταγωνίστρια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο και το κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντάξια των εμφανίσεων του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνήθως οι αγώνες κυπέλλου έχουν διαφορά σε σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο γεγονός πως στο κύπελλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ξένες παίκτριες στην ενδεκάδα, κάτι το οποίο ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο μας. Εμείς έχουμε το υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, να αναπληρώσει τις παίκτριες οι οποίες λείπουν. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στο φυσικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μήτκου, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, καθώς τα παιχνίδια κυπέλλου δεν είναι ίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ισχύει διότι στο κύπελλο παίζεις ένα παιχνίδι, 90 λεπτών, συν την παράταση, αν υπάρξει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, περιμένοντας την αυριανή ημέρα. Διψάμε για περισσότερους τίτλους, σίγουρα ένας στόχος είναι και το κύπελλο, οπότε θέλουμε αύριο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω το αυριανό παιχνίδι, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το οποίο αφορά τους προπονητές, θα κριθεί στην δίψα, στην διάθεση και στο πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το ότι παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ