Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει

Με κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ να μην έχει ξεχωρίσει, ο Δικεφάλος έμεινε στο 1-1 στην Ξάνθη.

Ηλίας Καπράλος

Σαν να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει

Αναλυτικά η απόδοση κάθε παίκτη ξεχωριστά στην ισοπαλία με την Ξάνθη:

Πασχαλάκης: Φάσεις δεν δέχτηκε, είχε πολλές πετυχημένες εξόδους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο πρώτο και στο γκολ της Ξάνθης δεν βγήκε ποτέ. Έχει μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος.

Γιαννούλης: Έχει συμμετοχή στο γκολ του ΠΑΟΚ, έχει συμμετοχές σε όσες ευκαιρίες είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι του έλειπαν στιγμές να γίνει καθοριστικός, αλλά το βασικότερο είναι ότι τον περίμεναν έναν ή και δύο παίκτες από την πλευρά του.

Βαρέλα: Δεν μπορεί να κριθεί γιατί έπαιξε μόνο για 30-35 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και μετά τραυματίστηκε και αποχώρησε. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί και πάλι αύριο στις εξετάσεις που θα επιβληθεί.

Ίνγκασον: Όπως πάντα στις προσωπικές μονομαχίες ήταν δυνατός και νικητής. Δεν πήρε πρωτοβουλίες για να φτιάξει επίθεση από πίσω, μιας και για 60 λεπτά είχε δίπλα του τον Βιεϊρίνια. Παρόλα αυτά είναι άκυρο και άστοχο που έπαιξε σήμερα και δεν είχε πάρει κίτρινη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έτσι θα χάσει την έναρξη των play-off.

Βιεϊρίνια: Ξεκίνησε σαν δεξιός μπακ και μετά γύρισε στόπερ. Σε όλες τις στημένες φάσεις που πήρε δεν βρήκε στόχο. Είχε διάθεση, αλλά μερικές φορές τα πόδια του αρχηγού δεν μπορούν να συνδυαστούν με τη θέλησή του.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Όπως και ο Ίνγκασον δεν έπρεπε σήμερα να πάρει κάρτα. Και αν ο Ισλανδός έκοψε αντεπίθεση, ο Βραζιλιάνος μπορούσε να κρατηθεί. Όσο έπαιξε ήταν και πάλι σε μέτριο επίπεδο. Πολλές λάθος αποφάσεις και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.

Μίσιτς: Ναι είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον άξονα. Αλλά φτάνει αυτό. Πολλές φορές οι αντίπαλοι τον κλείνουν και έτσι η ομάδα κλειδώνεται μιας και δεν έχει βοήθειες. Έτσι και σήμερα. Παρόλα αυτά και αυτός είχε πολλές στημένες μπάλες που εκτέλεσε και έτσι δεν μπόρεσε να έχει ένα καλό χτύπημα που θα απειλούσε την αντίπαλη περιοχή.

Ελ Καντουρί: Σε σχέση με άλλα παιχνίδια και άλλους συμπαίκτες του ήταν καλύτερα. Είχε μία ασίστ και γενικότερα πάλεψε πολύ, αλλά όπως και άλλα παιχνίδι δεν είχε την καταλυτική παρουσία πέραν της ασίστ του.

Λημνιός: Διάθεση αλλά και πολλά λάθη. Του έφυγαν μερικά κοντρόλ και πολλές φορές ήταν με δύο αντιπάλους, ανήμπορος να αντιδράσει. Στο τέλος θα μπορούσε να λυτρώσει την ομάδα, αλλά έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Λάμπρου: Όσες φορές έχει ξεκινήσει βασικός φαίνεται να μην μπορεί να δώσει τα ίδια που δίνει από τον πάγκο. Δεν μπόρεσε να φανεί στην άμυνα της Ξάνθης και έτσι καλώς αντικαταστάθηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο.

Άκπομ: Σαν επιθετικός την δουλειά του την έκανε στην πρώτη φάση που τελείωσε. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να φανεί επικίνδυνος στην άμυνα της Ξάνθης, παρότι η τροφοδότησή του ήταν αποκαρδιωτική.

Μάτος: Μπήκε στη θέση του Βαρέλα και έπαιξε σαν δεξιός μπακ. Είχε ένταση και διάθεση, αλλά πραγματικά δεν ήταν ούτε αυτός στη φάση που έπρεπε για να βγει ο ΠΑΟΚ νικητής από τα Πηγάδια.

Μπίσεσβαρ: Δεν έχει αλλάξει κάτι στην απόδοση του Ολλανδού τους τελευταίους μήνες, δεν άλλαξε και σήμερα. Κακός, χωρίς ουσία, χωρίς φρεσκάδα, ώστε ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει κάτι το επικίνδυνο από τα πόδια του.

Σφιντέρσκι: Μπήκε για να δώσει τη λύση. Δεν μπόρεσε να βρει ευκαιρίες, αλλά σε αυτό φταίνε και οι συμπαίκτες που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τις προϋποθέσεις που έπρεπε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Μ. Δευτέρα στο γήπεδο

Σημαντική δοκιμασία για τους “ασπρόμαυρους”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β' θα βρει απέναντί του για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ τον Αιολικό, σε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας.

Οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στην Αριδαία τη Μεγάλη Δευτέρα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει στις 16:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

AEL FC ARENA, ΑΕΛ – ΑΕΚ Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός (16:00)

Ρεπό: Μακεδονικός

Α’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ, Καμπανιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας (16:00)

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη – Ηρακλής (17:00)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός – ΠΑΟΚ Β’ (16:00)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Καλαμάτα (14:45)

Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Ιωνικός – Athens Kallithea (16:00)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ / PLAY OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024

ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β’ (16:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024

ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Γιούχτας (16:00)

ΑΓΥΙΑ, Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ (16:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ